FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - DINAMO, LUNI, 20:30, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Cîrţu promite victoria: "Ne trebuie inimă şi minte!"

Sorin Cîrţu
Sorin Cîrţu

Articol de - Publicat sambata, 23 aprilie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 23 aprilie 2011 11:54

Debutant în Derby de România, Cîrţu ştie reţeta succesului contra lui Dinamo şi promite victoria

- Domnule Cîrţu, la 55 de ani sînteţi pentru prima dată angrenat într-un Steaua-Dinamo. Aveţi emoţii?
- La vîrsta mea, nu se pune problema de emoţii. Ştiu ce înseamnă o astfel de partidă pentru că am jucat în Craiova- Dinamo, un meci aproape identic ca intensitate cu acest derby.

- Cît de mult a afectat remiza cu Braşovul moralul echipei?
- Normal că nu ne simţim bine, însă întîlnirea cu Dinamo va fi ceva diferit. E o încărcătură psihologică diferită de oricare meci din campionatul nostru. Sînt fani de-ai noştri care trăiesc un an pentru acest derby şi care îşi doresc mai mult o victorie contra lui Dinamo decît atingerea unui obiectiv.

- Îl cunoaşteţi foarte bine pe Andone, vă poate surprinde cu ceva luni?
- Exclus! Eu îi ştiu foarte bine, aşa cum sînt sigur că şi ei ştiu foarte multe lucruri despre noi. Pînă la urmă, şi eu, şi Ando depindem de cei din teren. Sper ca luni eu să fiu cel inspirat şi să cîştigăm pentru că victoria e vitală în atingerea obiectivului!

"Ne revenim luni!"

- Cum aţi caracteriza-o pe Dinamo?
- Pare o echipă mai în formă, noi venim după două jocuri care nu au decurs aşa cum ne-am fi dorit pentru că am evoluat modest şi cu Sportul, şi cu Braşovul. Cred că e timpul ca luni să avem o evoluţie bună şi să cîştigăm!

- Fanii au avut o reacţie de nemulţumire faţă de evoluţia din Cupă.
- Eu am o vorbă: "Respectă-te pe tine dacă vrei să fii respectat!". Oamenii vin la stadion, plătesc bilete şi au pretenţii de la un fotbalist care joacă la Steaua.

- Ce-i trebuie Stelei pentru a se impune?
- Avem nevoie de minte, de inimă, să fim potenţi fizic, să alergăm, să facem presing.

- Ce mesaj le-aţi transmis băieţilor înainte de acest meci?
- Ei sînt conştienţi că o asemenea confruntare e unică, nu trebuie să le spun eu prea mult. Dacă joci la Steaua, ştii că victoria cu Dinamo e esenţială. Dacă nu eşti în stare nici de atît lucru, atunci sigur ai o problemă!

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Nu s-a văzut la TV » Haos imediat după Dinamo - Botoșani: ce s-a întâmplat pe „Arcul de Triumf”
Superliga
Nu s-a văzut la TV » Haos imediat după Dinamo - Botoșani: ce s-a întâmplat pe „Arcul de Triumf”
Simona Halep la 33 de ani » Cu cine și-a petrecut sportiva ziua de naștere
Tenis
Simona Halep la 33 de ani » Cu cine și-a petrecut sportiva ziua de naștere
Cu ce se ocupă acum Anita Gorbicz, legenda handbalului din Ungaria » Tocmai a fost confirmată pe poziție
Handbal
Cu ce se ocupă acum Anita Gorbicz, legenda handbalului din Ungaria » Tocmai a fost confirmată pe poziție

„Nu mă mai uit la meciurile lui. Îi urez succes!” » Antrenorul care l-a descoperit pe Ștefan Târnovanu, mărturie dureroasă, chiar după FCSB - RFS

Gigi Becali, dezlănțuit după victoria FCSB! 3 jucători remarcați: „Nu doar că-i măresc contractul, îi iau și apartament!” + „Miculescu e jucător de luptă, o să joace cu PAOK”


Comentarii (8)
dansteaua
dansteaua  •  23 Aprilie 2011, 21:36

Hristos a inviat! Doua echipe la care, pe fata sau prin intermediari, niste vanzatori de branza de oaie iau decizii majore. Doua echipe slabe, cu antrenori pe masura!, care joaca ca sa treaca timpul, fara orizont si fara ambitie. Arbitrul va fi decisiv, ca asta e si motivul pentru care va arbitra derby-ul. Pronostic 2! PS Steaua nu-si va reveni atata timp cat Gigi va fi "manager"! Organizarea clubului e foarte importanta, ori la Steaua, imi pare rau s-o spun, e ca la stana. Clubul e pe mana unui bolnav mintal! Gigi ai mila de noi si lasa-ne!! Salvati, Steaua!!!

sirius55
sirius55  •  23 Aprilie 2011, 12:32

vom obtine cele 3 puncte,batem pe dinamo in mod sigur,absolut exclus egalul sau infringerea,HAI STEAUA !trebuie sa batem si noi odata si apoi luam si cupa...AMIN !

joker_daniel
joker_daniel  •  23 Aprilie 2011, 10:49

noi vrem antrenori nu glorii fara suparare pt hagi lacatus...cel putin primul daca mai vine antrenor la steaua promit ca nu mai vizionez nici un meci...pt ca ma chinui singur cand il vad pe hagi pe banca....ca antrenor omul e paralel total cu meseria asta...si tot persista crezand ca el are ghinion si restul ori tac ca nah e hagi si e regele ori mai rau zic ca el a avut ghinion...in loc sa i se spuna adevarul in fata....oricum am deviat...sper cartu sa castige meciul cu dinamo...macar atat sa ne faca bucurie anul asta....ca vad ca si cupa e pe duca...FORTZA STEAUA CU TOTII LA STADION!!!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează