FOTBAL  »  Superliga  »  BARAJ RAPID - CHIAJNA

Copos tot vrea să vîndă Rapidul: "Respectăm barajul, nu mergem la TAS! Sper ca luni să semnez actele cu Cristescu"

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 iulie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 06 iulie 2013 17:20

Acţionarul majoritar al Rapidului, George Copos, a declarat că gruparea giuleşteană respectă decizia Comitetului Executiv al FRF, de a disputa un baraj de rămînere în Liga 1, dar a precizat că este curios să vadă motivarea acestei hotărîri.

"Decizia de a juca barajul o respectăm. Rapidiştii au respectat totdeauna hotărârile forurilor fotbalistice, iar Comitetul Executiv este un organ competent. Nu intenţionăm să atacăm decizia la Tribunalul de Arbitraj Sportiv, dar suntem foarte curioşi să vedem şi noi motivarea deciziei luată astăzi de Comitetul Executiv", a spus George Copos.

"Să ne grăbim cu vînzarea"
George Copos a precizat că trebuie finalizat cît mai rapid procesul de vînzare a Rapidului, mai ales avînd în vederea decizia Comitetului Executiv al FRF. "După această decizie a Comitetului Executiv, cu atît mai mult trebuie să ne grăbim să finalizăm procesul de vînzare a clubului cu noii investitori. Hotărîrea mea de a ieşi din fotbal este luată şi nu are absolut nici o legătură cu decizia luată astăzi de Comitetul Executiv.

Citeşte şi: S-a decis viitorul Ligii 1 » Comitetul Executiv a hotărît ca Rapid şi Chiajna să dispute un baraj pentru rămînerea în Liga 1!

Repet, consider că este foarte important să finalizăm procedura de vînzare, noi am pregătit toate documentele, am discutat şi cu domnul Adrian Zamfir, care este un om extraordinar, şi cred că luni putem să semnăm actele. Trebuie să rapidizăm totul pentru ca noii investitori ai clubului să pregătească temeinic acest meci de baraj, unul instoric pentru istoria clubului Rapid. Faptul că Rapid are şansa să rămînă în Liga 1 în urma acestui baraj nu a modificat absolut deloc termenii negociaţi cu domnii Cristescu şi Zamfir. Sumele convenite au rămas identice, chiar de la începutul negocierilor", a adăugat Copos.

Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal (FRF) a decis, în şedinţa de sîmbătă, ca în ediţia 2013/2014 a Ligii 1 să participe 18 echipe, Rapid şi Concordia Chiajna urmînd să dispute, în data de 13 iulie, un baraj de menţinere.

Sursă: Mediafax

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
SFÂȘIETOR! A plâns 11 minute la telefon când a aflat vestea morții lui Gigi Mulțescu: „Dascălul meu, tatăl meu, fratele meu! De ce te-ai dus așa curând? Eram o echipă, simt că nu mai am mâini și picioare”
Superliga
SFÂȘIETOR! A plâns 11 minute la telefon când a aflat vestea morții lui Gigi Mulțescu: „Dascălul meu, tatăl meu, fratele meu! De ce te-ai dus așa curând? Eram o echipă, simt că nu mai am mâini și picioare”
CSM București - Storhamar, în etapa a doua din Liga Campionilor » „Tigroaicele” caută prima victorie stagională
Handbal
CSM București - Storhamar, în etapa a doua din Liga Campionilor » „Tigroaicele” caută prima victorie stagională
Poli Iași - Universitatea Craiova, în etapa #9 a Superligii » Echipe de start + cele mai bune cote
Superliga
Poli Iași - Universitatea Craiova, în etapa #9 a Superligii » Echipe de start + cele mai bune cote

„Din cauza nevestelor, se certau și ei” » Camaradul lui Cornel Dinu povestește un conflict intim de la Dinamo și face dezvăluiri IREALE: „Am condus 4 ani fără permis! Bântuiam prin camere cu sticle de vin, fetele țipau”

A urcat pe scena de la Vocea României și nimeni nu și-a dat seama că e fiul legendei sportului românesc


Comentarii (49)
realrapid
realrapid  •  07 Iulie 2013, 21:04
Postat de cornel61 pe 07 Iulie 2013, 09:13

Nu vedeți de câtă admirație are parte Copos din partea unora ca Sandu și Dragomir. Mai că ar trebui să-i plângem pe umăr. Cam asta este lumea în care trăim.

Se pare ca l-at pierdut si pe bricheta,valize nu mai aveti,asta e.

realrapid
realrapid  •  07 Iulie 2013, 21:02
Postat de robotzel pe 06 Iulie 2013, 21:23

la ei legea se respecta si sa nu aud comentarii tampite pentru ca si glasgow tot in insolventa a intrat si tot cu plan de reorganizare a fost salvata de la faliment. dar chiar si asa a fost retrogradata pentru ca este total nesportiv sa cumperi sa cumperi jucatorii cu bani multi si dupa aia sa nu ii platesti pentru ca de fapt tu nu aveai banii aia. ceea ce a facut rapidul este o lipsa totala de fair play. pe de alta parte in cazul clujului acolo aceasta echipa a fost falimentata voit de walter care a furat jucatorii de acolo fara nici un drept.

Prost mai esti,ca toti suporterii vostri,voi nu vedeti ce echipe pline de datorii au luat licenta,macar Rapid a intrat in insolventa si a facut un plan de reorganizare,chiar vrei sa jucati derbiuri cu toate ciurucurile de la sate ca sa luati sigur campionatul ?

barbuta_marin
barbuta_marin  •  07 Iulie 2013, 15:51

Tu! Copos, trebuie sa vinzi echipa Rapid pt. ca zile bune nu mai ai cu suporterii acestei echipe. Esti pe cale sa produci un dezastru...........

Vezi toate comentariile (49)
Comentează