FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

VIDEO / EXCLUSIV Cornel Șfaițer a intrat la GSP Live și a anunțat noul antrenor de la Poli Iași: „Va conduce antrenamentul de azi. Avem mare încredere în el”

Ultima victorie a lui Poli Iași a venit în Ghencea, 1-0 cu FCSB / foto: Imago Images
Ultima victorie a lui Poli Iași a venit în Ghencea, 1-0 cu FCSB / foto: Imago Images

Articol de , - Publicat miercuri, 11 septembrie 2024 11:30 / Actualizat miercuri, 11 septembrie 2024 16:09

Emil Săndoi (59 de ani) este noul antrenor al lui Poli Iași. Anunțul a fost făcut la GSP Live de Cornel Șfaițer, președintele clubului ieșean.

Poli Iași a găsit înlocuitor pentru portughezul Tony da Silva. Cornel Șfaițer a anunțat la GSP Live că Emil Săndoi a semnat un contract valabil până la finalul sezonului.

Moldovenii au mai negociat în ultimele zile cu Cristiano Bergodi, Toni Conceicao, Adrian Mutu, Florin Pîrvu și Paulo Sergio, dar nu au ajuns la un acord cu niciunul dintre acești antrenori.

VIDEO. În direct la GSP Live, Cornel Șfaițer a anunțat noul antrenor de la Poli Iași: Emil Săndoi

Da, Emil este noul antrenor. Deja a ajuns la Iași. În această după-amiază va conduce antrenamentul. Ne așteaptă un meci extraordinar de dificil, tocmai cu fosta echipă a lui Emil. El cunoaște foarte bine echipa din Craiova. Sunt puține zile la dispoziție. Am avut o discuție telefonică cu dânsul. O să avem și o conferință de presă, apoi vom intra în linie dreaptă pentru a pregăti meciul cu Craiova, deplasarea cu UTA. Va veni apoi U Cluj și vom merge la CFR până la următoarea pauză a echipei naționalei.

Emil e un tehnician cu destulă experiență la nivel de Superligă, un fost selecționer care cunoaște bine campionatul intern. E un antrenor echilibrat, putem reuși lucruri bune la Poli Iași.

E devreme să vorbim despre obiective. Suntem la început de campionat, avem și un program greu. Dar avem încredere! Va fi o luptă strânsă. Întreaga echipă va avea o atitudine bună și va avea reacție în perioada următoare”, a spus Cornel Șfaițer la GSP Live.

Le-am cerut personal jucătorilor să fie concentrați la antrenamente, am avut o discuție cu ei. Le-am transmis asta și luni. Nu știam cine va sta pe bancă la meciul cu Craiova, știam doar că trebuie să câștigăm punct sau puncte. Craiova s-a întărit, are gânduri mari în acest sezon. Dar vom trata meciul cum trebuie.

Deocamdată avem o problemă cu lista de jucători, cu extracomunitarii. E posibil să mai apară un jucător. Dar vreau ca Emil să îi evalueze foarte bine pe toți, îi vom da toate informațiile. Pregătim cu mare încredere jocul cu Craiova!


- Cornel Șfaițer, președinte Poli Iași

Emil Săndoi revine în Superligă

Emil Săndoi este antrenor liber de contract din luna iunie a anului 2023. Ultima dată, acesta a fost selecționerul naționalei de tineret a României, cu care a participat la Campionatul European.

Cornel Șfaițer a intrat la GSP Live și a anunțat noul antrenor de la Poli Iași: „Va conduce antrenamentul de azi. Avem mare încredere în el”
Emil Săndoi

De-a lungul carierei, Săndoi le-a mai antrenat pe Chindia, FC Argeș, Concordia, CSU Craiova, FC Vaslui și Pandurii.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Declin HALUCINANT: fostul semifinalist de la Euro 2019 cu România U21 se RETRAGE la 26 de ani!
Superliga
Declin HALUCINANT: fostul semifinalist de la Euro 2019 cu România U21 se RETRAGE la 26 de ani!
Fotbalistul care a zis despre Gigi Becali că e „bolnav de Alzheimer” și-a anunțat retragerea, la 9 zile după transfer! „Am încercat să mă ridic, dar fără succes”
Superliga
Fotbalistul care a zis despre Gigi Becali că e „bolnav de Alzheimer” și-a anunțat retragerea, la 9 zile după transfer! „Am încercat să mă ridic, dar fără succes”
Gigi Becali face echipa cu 3 fundași centrali și mărește durata antrenamentului: „Folosesc inteligența artificială, îi spulberăm!”
Superliga
Gigi Becali face echipa cu 3 fundași centrali și mărește durata antrenamentului: „Folosesc inteligența artificială, îi spulberăm!”

Real Madrid - Stuttgart, prima etapă din Liga Campionilor » Cum arată echipele probabile și cotele

Cum a apărut fiica lui Șumudică pe Giulești: „Mi se pare mie sau duduia o copiază pe Teodora Stoica?”


Comentarii (7)
Nae_4774
Nae_4774  •  11 Septembrie 2024, 19:36

Mare lucru încrederea voastră, șvaițer! La fel de mare era și pentru Tony - fostul antrenor! Gata cu echipa fantomă din liga I, echipă de adunătură, nu ieșeană...stadion nou îi trebuie Iașului și cuplului Chirica-Șfaițer, tichie de...

Alex1965
Alex1965  •  11 Septembrie 2024, 13:22

Va rezista oare Sandoi pe banca pana la finalul sezonului regulat (sau regular) ca nu mai sunt sigur cum se spune corect? Eu unul cred ca nu.Daca ne uitam in CV-ul lui nu prea are mari realizari.

Moshu_Shukaru.1948
Moshu_Shukaru.1948  •  11 Septembrie 2024, 12:59
Postat de iosif65 pe 11 Septembrie 2024, 11:56

Felicitări, cunoaștem și a doua echipă retrogradată alături de Buzău

Și de altfel, tot sub brad, tot sub brad...?

Vezi toate comentariile (7)
Comentează