FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

VIDEO / EXCLUSIV Președintele clubului din Liga 1, la GSP Live: „Probabil azi numim noul antrenor”

Ultima victorie a lui Poli Iași a venit în Ghencea, 1-0 cu FCSB / foto: Imago Images
Ultima victorie a lui Poli Iași a venit în Ghencea, 1-0 cu FCSB / foto: Imago Images

Articol de - Publicat joi, 05 septembrie 2024 13:13 / Actualizat joi, 05 septembrie 2024 13:48

Cornel Șfaițer, președintele celor de la Poli Iași, a intervenit, telefonic, la GSP Live pentru a comenta despărțirea de antrenorul Tony da Silva: „Probabil azi numim noul tehnician, dar nu mă grăbesc”.

Tony o prelua pe Poli Iași pe 31 martie 2024, când îi lua locul lui Leo Grozavu. În cele 5 luni petrecute în Copou, fostul fotbalist al CFR-ului a salvat echipa de la retrogradare și a înregistrat 6 victorii, două remize și 8 eșecuri. După 2-6 cu Hermannstadt, portughezul născut la Paris și-a înaintat demisia.

VIDEO. Cornel Șfaițer, președinte Poli Iași: „Am încercat să-l întorc pe Tony. Probabil azi numim noul antrenor”

„Nu vreau să dezvălui discuția pe care am avut-o cu Tony, n-ar fi corect. I-am mulțumit personal și public, a fost o alegere corectă numirea lui, am avut rezultate împreună, am terminat campionatul trecut bine, fără să ajungem la baraj. Am făcut lucrurile bine pentru noul sezon, am făcut și jocuri bune, și jocuri mai puțin bune, doar ultimul joc, cel cu Hermannstadt (n.r. - 2-6), a fost foarte slab.

Am purtat discuții cu Tony duminică, luni, marți, el a rămas la Iași. L-am confirmat și public, nu s-a pus problema să-l schimbăm. N-am vorbit o clipă despre schimbarea antrenorului. Am avut ieri o discuție pe analiza jocului de la Sibiu, a fost decizia lui Tony, eu am încercat să-l întorc. Nu mi se pare normal să fac publice motivele lui Tony. Am rămas în relații bune, cum am rămas și în trecut cu foștii noștri colaboratori”, a declarat Șfaițer, la GSP Live.

14e locul pe care îl ocupă acum Poli Iași, cu 7 puncte acumulate în 8 etape

Cornel Șfaițer: „În 27 de ani, o singură dată am mai schimbat așa repede antrenorul”

Conducătorul moldovenilor spune că s-a mai confruntat o singură dată în carieră cu o asemenea situație: „E un moment neplăcut. În 27 de ani petrecuți în fotbal, o singură dată am mai schimbat așa repede antrenorul, în Liga 2, la Botoșani. În rest, am dat credit tehnicienilor, am făcut schimbări în pauza competițională sau la final de sezon”.

Când va numi Poli Iași noul tehnician? „Încerc, alături de colegii mei, să iau o decizie cât mai bună, să reușim ca Iașiul să performeze în Liga 1 Probabil azi vom pune noul antrenor, dar nu mă grăbesc. E posibil să fie și român, și străin”. Întrebat dacă Leo Grozavu e o variantă, Șfaițer nici nu a confirmat, nici nu a infirmat soluția: „Nu pot să confirm vreun nume”.

Președintele clubului din Liga 1, la GSP Live: „Probabil azi numim noul antrenor”
Cornel Șfaițer, președinte Poli Iași

Cu cine urmează să joace Poli Iași în Liga 1

ETAPĂ

ADVERSARĂ

9

CSU Craiova (a)

10

UTA (d)

11

U Cluj (a)

12

CFR Cluj (d)

De ce să ne speriem de program? Am avut un program complicat și cu Dinamo, FCSB, Rapid. Trebuie să jucăm cu toate echipele. De-aia ne-am pregătit, să demonstrăm că merităm să fim în SuperLiga. Vor fi alte jocuri, alt antrenor. Și dacă am fi continuat cu Tony, am fi avut altă abordare și altă atitudine la ora partidei cu Universitatea Craiova

- Cornel Șfaițer, președinte Poli Iași

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Louis Munteanu, „aroganță” la microfon: „Ei doi de la FCSB n-au cum să fie inteligenți ca mine”
Superliga
Louis Munteanu, „aroganță” la microfon: „Ei doi de la FCSB n-au cum să fie inteligenți ca mine”
„M-ai sunat să faci mișto?” » Gigi Becali, supărat. Nu i-a convenit egalul cu CFR Cluj: „Am greșit că l-am impus pe el în echipa de start”
Superliga
„M-ai sunat să faci mișto?” » Gigi Becali, supărat. Nu i-a convenit egalul cu CFR Cluj: „Am greșit că l-am impus pe el în echipa de start”
Trupul lui Gheorghe Mulțescu va fi depus la Muzeul CS Dinamo » Soția dezvăluie de ce nu poate să-l înmormânteze unde și-ar fi dorit
Superliga
Trupul lui Gheorghe Mulțescu va fi depus la Muzeul CS Dinamo » Soția dezvăluie de ce nu poate să-l înmormânteze unde și-ar fi dorit

„Din cauza nevestelor, se certau și ei” » Camaradul lui Cornel Dinu povestește un conflict intim de la Dinamo și face dezvăluiri IREALE: „Am condus 4 ani fără permis! Bântuiam prin camere cu sticle de vin, fetele țipau”

A urcat pe scena de la Vocea României și nimeni nu și-a dat seama că e fiul legendei sportului românesc


Comentarii (3)
commonpeople
commonpeople  •  05 Septembrie 2024, 16:37

Sfaiter este o nulitate!A creat o echipa din jucatori fara valoare cu care nu stiu ce antrenor s-ar putea descurca.Demiterea acestui individ se impune daca se mai vrea fotbal la Iasi!!!

lucian_iasi85
lucian_iasi85  •  05 Septembrie 2024, 14:52
Postat de deal1 pe 05 Septembrie 2024, 13:59

Se întoarce Grozavu

Doamne ferește!!!

deal1
deal1  •  05 Septembrie 2024, 13:59

Se întoarce Grozavu

Vezi toate comentariile (3)
Comentează