FOTBAL  »  Superliga  »  UNIVERSITATEA CRAIOVA

VIDEO „Nu, nu e echitabil!” » Craiova contestă rezultatul derby-ului cu Rapid! Nicușor Bancu: „Asta ne deranjează foarte mult”

Craiova și Rapid au dat-o la pace în derby-ul etapei a opta / FOTO: Ionuț Iordache (GSP) +15   FOTO
Craiova și Rapid au dat-o la pace în derby-ul etapei a opta / FOTO: Ionuț Iordache (GSP)

Articol de , - Publicat duminica, 01 septembrie 2024 05:36 / Actualizat luni, 02 septembrie 2024 15:58

Nicușor Bancu, 31 de ani, unul dintre liderii Universității Craiova, consideră complet injust deznodământul derby-ului cu Rapid, 1-1. Fundașul stânga e convins că juveții ar fi meritat să iasă victorioși din derby-ul de pe „Ion Oblemenco”.

Nicușor Bancu, cel mai experimentat fotbalist din linia defensivă a Craiovei, critică lejeritatea afișată de el și colegii săi la finalizare, mărturisind că Rapid nu l-a impresionat cu nimic în duelul orgoliilor de sâmbătă seara.

Nicușor Bancu: „Meritam să câștigăm, Rapid nu ne-a surprins!”

Nu, nu e echitabil! Repriza a doua a fost total a noastră. Am avut patru ocazii foarte mari, ne pare rău că nu am reușit să câștigăm.

Asta ne deranjează foarte mult (n.r. ocaziile ratate cu ușurință), încercăm să lucrăm la antrenamente... Când vine meciul, parcă suntem bletemați. Dacă alte echipe ar avea ocaziile acestea, ne-ar taxa imediat. Dar sperăm ca în meciurile viitoare să marcăm cât mai multe goluri.

Sincer, Rapid nu m-a surprins. În prima repriză, a fost un meci mai echilibrat, dar în cea de-a doua nu știu dacă au avut vreo ocazie de poartă, am dominat total repriza secundă și meritam să câștigăm, mai ales prin prisma ocaziilor pe care le-am avut”, e de părere fundașul de bancă al Craiovei.

(...) Cu Dinamo am făcut un meci foarte slab, nu știu dacă am fi meritat să câștigăm, probabil că un egal ar fi fost mai echitabil ținând cont de repriza a doua, în care am avut ocazii. Dar în această seară meritam victoria, un punct este foarte puțin. Eu sunt sigur că vom continua parcursul bun și după meciurile echipei naționale.

- Nicușor Bancu

+10 FOTO

Cu gândul la „dubla” din Nations League: „Meci de luptă în Kosovo, dacă terenul va fi la fel ca ultima oară”

În încheiere, titularul de la EURO 2024 și-a îndreptat atenția și spre următoarele meciuri ale echipei naționale, „dubla” cu Kosovo și Lituania din startul campaniei din Nations League.

„În Kosovo va fi o partidă foarte grea. Nu am fost acolo la ultimul meci (n.r. 0-0 din iunie 2023), dar am vorbit cu colegii, toată lumea știe ce ne așteaptă acolo, un meci de luptă. Să vedem terenul cum va fi... Dacă va fi ca atunci, foarte-foarte moale, cu siguranță va fi un meci de luptă.

Kosovo e o echipă bună, care acasă poate pune probleme oricărei echipe. Apoi, trebuie să câștigăm neapărat cu Lituania.

Abia aștept să merg la echipa națională și să mă reîntâlnesc cu toată lumea. Acum, sperăm să facem o treabă bună cu Mircea Lucescu, poate la fel de bună chiar sau mai bună decât a fost cu Edi Iordănescu”, a punctat Bancu.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Dănuț Lupu a agresat un arbitru la meciul de astăzi » Reacția dinamovistului: „Nu s-a întâmplat nimic. Lumea rea vorbește...”
Liga 3
Dănuț Lupu a agresat un arbitru la meciul de astăzi » Reacția dinamovistului: „Nu s-a întâmplat nimic. Lumea rea vorbește...”
Scene incredibile în Petrolul - Farul » Alibec s-a dus glonț către coechipier! Hagi a privit uimit: „Ce faci?!”
Superliga
Scene incredibile în Petrolul - Farul » Alibec s-a dus glonț către coechipier! Hagi a privit uimit: „Ce faci?!”
„Cea mai modernă bază sportivă din România” a primit undă verde! Va fi al doilea cel mai mare stadion din țară
Liga 3
„Cea mai modernă bază sportivă din România” a primit undă verde! Va fi al doilea cel mai mare stadion din țară

„Din cauza nevestelor, se certau și ei” » Camaradul lui Cornel Dinu povestește un conflict intim de la Dinamo și face dezvăluiri IREALE: „Am condus 4 ani fără permis! Bântuiam prin camere cu sticle de vin, fetele țipau”

A urcat pe scena de la Vocea României și nimeni nu și-a dat seama că e fiul legendei sportului românesc


Comentarii (3)
Ilie.sestie
Ilie.sestie  •  01 Septembrie 2024, 17:12

Roșu la Kolic în careul Rapidului și Bancu nu mai comenta!

doritor
doritor  •  01 Septembrie 2024, 11:12

Cu Dinamo in stilul lor „antic” au udat mult terenul si au trecut la cosit picioare stiind ca au in fata „fraierii” care nu-si adapteaza ghetele si nu suteaza din afara 16m. Cu jocul asta de a intra cu mingea pana-n poarta demn de fotbal in curtea scolii greu sa reusesti mai cu seama cand ratezi din 5-6m ca aseara. Cum toate mingile din atac sunt axate pe Mitrita care are talent, dar nu si munca in cantonamente si antrenamente ar fi bine sa intre doar 25-30 minute spre final. Asa s-o schimba jocul si se va suta si pe poarta si nu vor mai fi irosite 10-15 mingi pentru una reusita si aia cu ratare. De presing ce sa mai zic !! Invatati de la Dorinel!

icostin66
icostin66  •  01 Septembrie 2024, 10:35

Nu am urmarit repriza a doua, insa dupa un penalty facut cadou nu ar mai trebui sa faci asemenea afirmatii. Si sa nu uitam de ''bara'' lui Petrila.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează