FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

OFICIAL Universitatea Craiova și-a prezentat cea de-a treia achiziție, fotbalistul adus „la solicitarea lui Constantin Gâlcă”

Takuto Oshima a fost prezentat de CSU Craiova / Sursă foto: Imago Images
Takuto Oshima a fost prezentat de CSU Craiova / Sursă foto: Imago Images

Articol de - Publicat marti, 25 iunie 2024 17:07 / Actualizat marti, 25 iunie 2024 18:39

Universitatea Craiova l-a prezentat, marți, pe japonezul Takuto Oshima, un mijlocaș de 26 de ani, 1,74 m, care a evoluat ultima oară la KS Cracovia ♦ Fotbalistul vine la solicitarea expresă a lui Constantin Gâlcă, cel care-l cunoaște pe nipon din campionatul Poloniei.

Oshima e cel de-al treilea transfer al verii în Bănie, după extrema costaricană Carlos Mora și goalkeeper-ul român Silviu Lung jr. Din informațiile GSP, juveții îl vor prezenta curând și pe Luis Javier Paradela, un alt jucător din Costa Rica, ultima oară la Saprissa.

Mihai Rotaru și Constantin Gâlcă lucrează de zor la strategia pentru noul sezon, în care oltenii și-au propus, declarativ, câștigarea titlului. Marți după-amiaza, Universitatea Craiova a anunțat transferul japonezului Takuto Oshima, o achiziție pe care tehnicianul alb-albaștrilor și-a dorit-o cu orice preț.

Craiova nu se va opri la japonez, urmând să oficializeze în cel mai scurt timp și mutarea lui Luis Javier Paradela, anunțată în exclusivitate de Gazeta Sporturilor.

Universitatea l-a prezentat pe Takuto Oshima: „Reînviem spiritul Campioanei unei mari iubiri!”

Craiovenii i-au alcătuit un portret generos noului transfer, enumerându-i caracteristicile tehnico-tactice:

Universitatea Craiova și-a prezentat cea de-a treia achiziție, fotbalistul adus „la solicitarea lui Constantin Gâlcă”
Takuto Oshima a fost prezentat de juveți / Sursă foto: Facebook@ Universitatea Craiova

„Suntem entuziasmați să anunțăm cel de-al 3-lea transfer important al Universitatii Craiova pentru acest sezon! La solicitarea managerului general, Constantin Gâlcă, care îl cunoaște bine și are mare încredere în el, Universitatea Craiova l-a transferat pe Takuto Oshima.

Takuto Oshima este un mijlocaș defensiv de 26 de ani, foarte apreciat pentru atitudinea sa extraordinară, având următoarele caracteristici:

  • Viziune excelentă asupra jocului - Este capabil să anticipeze mișcările adversarilor și să intercepteze mingea eficient.
  • Distribuția precisă a mingii - Are o abilitate deosebită în a pasa mingea cu precizie.
  • Rezistență fizică și disciplină tactică - Poate să joace constant la un nivel ridicat pe tot parcursul meciului.
  • Excelență tehnică: Cu un excelent simț și control al mingii, Oshima este așteptat să fie un jucător pivot în orchestrarea jocurilor noastre ofensive.

Este, așadar o nouă piesă importantă a puzzle-ului din noua eră sportivă a Științei. Mult succes, Takuto Oshima! Hai Știința! Împreună, reînviem spiritul Campioanei unei mari iubiri!”, au transmis oltenii, prin intermediul rețelelor de socializare.

VIDEO Ce știe să facă Takuto Oshima, japonezul „de buzunar” transferat de Craiova

Gâlcă îl știe pe Takuto Oshima din Polonia

Gâlcă îl cunoaște pe Takuto Oshima din perioada când a pregătit-o pe Radomiak (aprilie -noiembrie 2023), în campionatul Poloniei. Japonezul și-a încheiat contractul cu leșii, vine liber, dar agentul său și prima la semnătură îl costă pe Rotaru 100.000 de euro.

Oshima, de meserie „închizător”, poate evolua și ca mijlocaș central sau ofensiv. Cotat la 550.000 de euro pe transfermarkt.de, el a bifat sezonul trecut 28 de apariții din 34 posibile în Ekstraklasa, liga de elită a Poloniei, și trei în Cupă. A dat un gol și două pase decisive.

Costel Gâlcă pregătește minuțios sezonul 2024 - 2025. În urmă cu două săptămâni, antrenorul Universității Craiova i-a prezentat patronului Mihai Rotaru o listă cu 6 jucători pe care și-i dorește, iar omul de afaceri a reușit să aconteze deja trei dintre ei.

Andrei Ivan a vorbit despre viitorul la CSU Craiova, înainte de plecarea oltenilor în cantonament: „Mai am 3 ani de contract aici, doar atât știu”

Citește și:

Gestul lui Jude Bellingham din Anglia - Slovacia l-ar putea costa scump! Salvatorul Angliei riscă suspendarea
Euro 2024
Gestul lui Jude Bellingham din Anglia - Slovacia l-ar putea costa scump! Salvatorul Angliei riscă suspendarea
Aurelian Chițu a semnat în Superliga! Transferul anunțat acum două săptămâni de GSP, oficializat astăzi
Superliga
Aurelian Chițu a semnat în Superliga! Transferul anunțat acum două săptămâni de GSP, oficializat astăzi
Lovitura dată de Maccabi Tel Aviv înaintea meciurilor cu FCSB » A semnat seara trecută
Liga Campionilor
Lovitura dată de Maccabi Tel Aviv înaintea meciurilor cu FCSB » A semnat seara trecută

Postul TV de sport a devenit de astăzi indisponibil în România! Dispare după 18 ani » Două competiții importante rămân „în aer”

Rafael van der Vaart, dialog cu GSP: „România? Mai bine întâlneam Spania sau Germania” » „Tricolorul” care l-a impresionat


Comentarii (10)
fannU
fannU  •  25 Iunie 2024, 22:57
Postat de alex03036 pe 25 Iunie 2024, 19:49

Kolici a marcat in meciului cu Pafos. Ori nu sti sa numeri ori esti pe aici sa inciți suporterii adevărați!

Așa e, mi-am amintit acum.

alex03036
alex03036  •  25 Iunie 2024, 19:49
Postat de fannU pe 25 Iunie 2024, 18:14

Pare bunicel in video; ținând cont că atât Takayuki Seto cât și Mino Sota au confirmat în România, pare un transfer bun și acoperă pozitia de coordonator, una pe care am tot scârțâit (nu, Mitrita nu prea e coordonator, mai degrabă vârf 2 sau extrema). Pe de altă parte avem nevoie de un atacant bun-in 2 amicale avem 1 gol și ăla dat de Capătăna-si de fundaș dreapta și fundaș(i) centrali.

Kolici a marcat in meciului cu Pafos. Ori nu sti sa numeri ori esti pe aici sa inciți suporterii adevărați!

demolarii
demolarii  •  25 Iunie 2024, 18:40

Oare cati japonezi si cati costaricani erau in echipa Craiovei Maxima. Si Rotaru si Mititelul , si nu numai nu inteleg diferenta......echipe ca si Craiova Maxima, Dinamo 84 sau 88-90, Steaua 86-89, tin de regimul comunism. Dupa 1990 avem Craiova Mititelu si Craiova Rotaru, Dinamo Badea si Dinamo Negoita, Fcsb si FcB, Poli Tm Iancu si Poli Acs Robu, diversitatea isi spune cuvantul dar principiul ramane acelasi 1 izvor =1 rau, mai multe izvoare = mai multe ape....

Vezi toate comentariile (10)
Comentează