FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Cum va arăta echipa Rapidului fără Alexandru Albu și Andrei Borza, excluși din lot » Bergodi trebuie să improvizeze

Alexandru Albu (30 de ani) și Andrei Borza (18 ani) au fost surprinși în club, imediat după înfrângerea Rapidului în fața lui Poli Iași, 1-3. +6   FOTO
Alexandru Albu (30 de ani) și Andrei Borza (18 ani) au fost surprinși în club, imediat după înfrângerea Rapidului în fața lui Poli Iași, 1-3.

Articol de - Publicat luni, 26 februarie 2024 11:30 / Actualizat luni, 26 februarie 2024 11:40

Alexandru Albu (30 de ani) și Andrei Borza (18 ani) au fost surprinși în club, imediat după înfrângerea Rapidului în fața lui Poli Iași, 1-3. Cei doi au fost excluși din lot pe o perioadă nedeterminată, acțiune care îi dă bătăi de cap lui Cristiano Bergodi.

Rapid a câștigat primele 5 meciuri disputate în anul 2024, iar Cristiano Bergodi cristalizase un prim „11”. Ieșirea nechibzuită a lui Albu și Borza îi strică sistemul. Antrenorul italian va fi obligat să efectueze cel puțin două schimbări.

Daniel Niculae anunță măsuri aspre la Rapid: „Albu și Borza vor fi EXCLUȘI din lot pe o perioadă nedeterminată”
RAPID
Daniel Niculae anunță măsuri aspre la Rapid: „Albu și Borza vor fi EXCLUȘI din lot pe o perioadă nedeterminată”

Echipa de start a Rapidului în ultimele două meciuri din Superligă: Aioani - Braun, Săpunaru, Iacob, Borza - Djokovic, Al. Albu, Papeau - Burmaz, Rrahmani, Krasniqi.

Cum va arăta echipa Rapidului fără Alexandru Albu și Andrei Borza

Alexandru Albu în club la Iași
Alexandru Albu și Andrei Borza (cu spatele) în club la Iași
Alexandru Albu și Andrei Borza (cu spatele) în club la Iași
Alexandru Albu în club la Iași
Alexandru Albu în club la Iași
+2 FOTO

Pedepsiți de conducere, Albu și Borza vor dispărea din echipa de start. Soluția pentru înlocuirea „închizătorului” pare previzibilă. Slovacul Jakub Hromada (27 de ani) a debutat în eșecul de la Iași și ar putea fi o variantă pentru partida cu UTA.

Situația se complică în cazul lui Borza. Fundașul stânga venit de la Farul era fotbalistul care bifa regula U21. În aceste condiții, Bergodi va fi nevoit să apeleze la unul dintre Cătălin Cîrjan și Omar El Sawy. Întreg mecanismul va fi dat peste cap.

Cum ar putea arăta Rapidul în meciul cu UTA: Aioani - Onea, Săpunaru, Iacob, Braun - Djokovic, Hromada, Cîrjan - Burmaz, Rrahmani, Krasniqi

Daniel Niculae despre escapada lui Albu și Borza: „Vor fi excluși și vor primi sancțiune financiară pe măsură”

„Nu aveau voie să facă așa ceva, erau în cantonament, au plecat fără să spună nimănui. Vor fi excluși din lot pe o perioadă nedeterminată și vor primi și o sancțiune financiară pe măsură, dar care va fi stabilită conform regulamentului de ordine interioară.

Este o lipsă de respect la adresa tuturor: a fanilor, a conducerii, a colegilor. Nu se poate să faci așa ceva, mai ales după ce pierzi un meci și știi că peste 3 zile joci o etapă intermediară!

Dar, în primul rând, nu e admisibil să pleci din cantonament și să faci așa ceva!”, a spus Daniel Niculae pentru GSP.RO.

VIDEO. Albu și Borza au petrecut în club după înfrângerea Rapidului la Iași

Citește și alte știri despre Rapid:

OUT de la Rapid după scandalul de la Iași?! Șucu: „Nu pot să-l înțeleg!”
SUPERLIGA
OUT de la Rapid după scandalul de la Iași?! Șucu: „Nu pot să-l înțeleg!”
„Erau în cantonament! Dacă antrenorul nu ia măsuri, avem acționari!” » Dan Șucu, furios după imaginile cu Alexandru Albu și Andrei Borza: „Ce oameni, ce suflet au ăștia doi?”
RAPID
„Erau în cantonament! Dacă antrenorul nu ia măsuri, avem acționari!” » Dan Șucu, furios după imaginile cu Alexandru Albu și Andrei Borza: „Ce oameni, ce suflet au ăștia doi?”

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (2)
rav410wrc
rav410wrc  •  26 Februarie 2024, 14:52

Intra criminalu' de Onea !? Ala, la un meci cu fcsb, era sa-i faca fratura deschisa lu' Coman parca, dar a scapat cu cartonas galben, desi jucatorul advers n-a mai continuat partida !! :(((

bogat
bogat  •  26 Februarie 2024, 13:02

conducatorii Rapidului s-au grabit. E clar ca jucatorii trebuiau sa se abtina sa mearga in club, mai ales dupa un meci pierdut. Pe de alta parte e o prostie sa-i excluzi din lot impotriva intereselor echipei pentru ca au iesit in club dupa un meci. Excluderea e oportuna atunci cand viata nesportiva se manifesta in mod repetat si se reflecta in prestatii slabe pe teren si asta poate merge pana la rezilierea contractului. Insa pentru o prima abatere exista mai multe modalitati de penalizare pana la excluderea din lot, de ex amenzi usturatoare ce ar trebui sa existe in regulamentul echipei si eventual chiar in contractele jucatorilor. Amenzile au rol educativ si avertizeaza jucatorii ca repetarea abaterii duce pana la excludere si eventual reziliere de contract. Precum la legea rutiera, pentru abateri mai mici gen trecut pe rosu sau 9 km/ora peste viteza limita primesti amenda si nu ti se suspenda direct carnetul de sofer.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează