FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Dan Petrescu a criticat strategia de la CFR Cluj: „Nu mi se pare corect! Noi trebuia să avem altă abordare. Sunt îngrijorat”

Articol de - Publicat joi, 15 august 2024 09:25 / Actualizat joi, 15 august 2024 09:30

Înainte de CFR Cluj – Maccabi Petach Tikva, antrenorul Dan Petrescu și-a exprimat nemulțumirea de strategia pe care clubul a avut-o în această vară. Și a spus că își dorea ca niciun jucător să nu plece.

CFR Cluj se pregătește de play-off-ul Conference League, având ca obiectiv calificarea în grupe, dar în același timp conducerea negociază și posibile plecări, cea mai importantă fiind a portarului Răzvan Sava, care va pleca la Udinese după meciul cu Maccabi.

Iar la conferința de presă de dinaintea partidei, Dan Petrescu s-a declarat nemulțumit de faptul că se vorbește de plecări de jucători și spune că nimeni nu trebuia să fie lăsat să plece până când echipa nu ajungea în grupe.

Dan Petrescu, nemulțumit de strategia de la CFR Cluj

„E un meci important, în Europa toate meciurile sunt grele. Trebuie să intrăm serioși și concentrați.

Jucătorii trebuie să fie cu gândul la CFR. Unii dintre ei... Se mai și scrie că pleacă după meci. Asta nu îmi convine. Nu știu cât de concentrați mai sunt acei jucători. Poate au și semnat. Nici eu nu știu pe unde sunt. Citesc și eu... Îmi e frică să nu fie afectați acești jucători. Da, Sava, Muhar, Bîrligea...

Nu mi se pare corect. Noi trebuia să avem altă abordare, în opinia mea. Niciun jucător nu pleacă decât după ce se termină campania asta în Europa. Din păcate, nu am avut această abordare și asta nu mă face fericit. Asta e culmea! La noi se vrea și obiective, vrem și aia, și aia... Nu era normal să stăm și să spunem că nu pleacă nimeni până nu ajungem în grupe? Dacă ieșim, asta e, vindem pe cine putem vine.

Realitatea e alta și de asta sunt îngrijorat. Nu mai contează prețul jucătorilor... Eu vreau ca echipa să se califice, pentru că antrenorul e responsabil. Dacă se pierde, eu sunt de vină. Dar nu mereu e așa”, a spus Dan Petrescu la conferința de presă.

La mijloc aș vrea mai multe soluții. Din păcate, nu avem jucători defensiv la mijloc. Mai avem nevoie de un mijlocaș sau doi, care să fie buni pe faza de apărare.

– Dan Petrescu

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
S-a stabilit! Pe ce stadion se joacă FCSB - Petrolul: „Ce să facem dacă bucureștenii sunt disperați”
Superliga
S-a stabilit! Pe ce stadion se joacă FCSB - Petrolul: „Ce să facem dacă bucureștenii sunt disperați”
Rezultat șocant în preliminarii! A fost 0-5 la pauză, ce a urmat în repriza secundă
Campionate
Rezultat șocant în preliminarii! A fost 0-5 la pauză, ce a urmat în repriza secundă
Firma care se ocupă de mentenanța stadionului Steaua a rupt tăcerea: „Problemele sunt complexe”
Nationala
Firma care se ocupă de mentenanța stadionului Steaua a rupt tăcerea: „Problemele sunt complexe”

„Domnule Ion Țiriac, ați primit pensia recalculată?” » Răspunsul miliardarului pentru GSP: „Mi-e rușine să spun! Scuzați-mă...”

Simona Halep și proaspăta soție a lui Ianis au atras toate privirile la evenimentul de la Academia lui Hagi


Comentarii (1)
sughibughi
sughibughi  •  15 August 2024, 11:16

zice bine SuperDan

Vezi toate comentariile (1)
Comentează