FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Daniel Pancu, dezamăgit de Neil Lennon: „Și cu Marian Rada, prin insolvență, făceam mai multe puncte decât acum”

Daniel Pancu
Daniel Pancu

Articol de - Publicat marti, 20 august 2024 16:48 / Actualizat marti, 20 august 2024 17:12

Daniel Pancu (47 de ani), fostul jucător de la Rapid, a dezvăluit că a fost dezamăgit de prestația echipei din Giulești sub comanda lui Neil Lennon (53 de ani).

Neil Lennon a ajuns pe banca Rapidului la finalul sezonului precedent, însă de atunci echipa din Giulești nu a reușit nicio victorie.

De la începutul sezonului în Superligă, Rapid a avut o înfrângere și cinci remize.

În ultimele zile, au apărut deja discuții depsre demiterea antrenorului, rezultatele fiind nemulțumitoare pentru conducere.

Daniel Pancu, dezamăgit de Rapid sub conducerea lui Lennon

Daniel Pancu e de părere că Rapid s-ar fi descurcat mai bine și cu echipa din cea mai proastă perioadă a clubului din ultimii 20 de anii, când giuleștenii erau în insolvență.

„Sincer, nu mă așteptam la acest parcurs. Niciodată. Nu știu dacă Rapid, cu condiții atât de bune, cu lot atât de bun, a mai avut vreodată o serie din asta.

Și cu Marian Rada, prin insolvență, cu copiii ăia, cu Ciolacu, Matei, Grigore, cei care mai erau pe acolo, făceam mai multe puncte decât acum. Simțeam ceva pentru grup și eram mai organizați. Dezamăgire mare a fost, sincer. Nu mă așteptam.

Cu toate că au fost episoade în urma cărora Rapid ar fi putut avea în momentul de față mai multe puncte. Dar eu urmăresc jocul, chiar și la început de campionat. Schimbările astea, de la etapă la etapă, le consider normale. Le-am văzut și la Mircea Lucescu. Și la Rapid, în prima perioadă, și la Beșiktaș, în prima perioadă.

În primele 7-10 etape trebuie să-ți cunoști lotul foarte bine. Și asta o faci doar în meciurile oficiale. Dar încerci să aduni puncte cât mai multe. Le dai șanse jucătorilor, după care, după 10 etape... nea Mircea, după 10 etape, folosea aceeași echipă mult, până la finalul campionatului.

Dar aici, la Rapid, maniera de joc a lăsat de dorit. Foarte puține acțiuni repetitive, arată o echipă nelucrată. Plină de energie, dar nimic mai mult”, a spus Daniel Pancu la Digi Sport.

Următorul meci al Rapidului o să fie împotriva celor de la Poli Iași, pe 23 august, însă nu se știe dacă Lennon o să mai fie pe banca echipei până atunci.

Daniel Pancu a jucat la Rapid în perioadele 1996-1999, 2000-2002, 2005-2006, 2007-2008, 2011-2015 și 2017-2018.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Mircea Lucescu, întrebat care este cel mai bun fotbalist din toate timpurile » Selecționerul României a rostit 3 nume
Nationala
Mircea Lucescu, întrebat care este cel mai bun fotbalist din toate timpurile » Selecționerul României a rostit 3 nume
Ce pensie are Ilie Năstase, după recalculare: „Nici mai mult, nici mai puțin!”
Tenis
Ce pensie are Ilie Năstase, după recalculare: „Nici mai mult, nici mai puțin!”
Dinamo încearcă să dea lovitura cu doi internaționali români » Unul e format de Hagi, altul a debutat și la prima reprezentativă
Superliga
Dinamo încearcă să dea lovitura cu doi internaționali români » Unul e format de Hagi, altul a debutat și la prima reprezentativă

Campionul mondial și european, suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice de la Paris: „Dumnezeu mi-a dat totul! Nu voi schimba nimic”

Între timp, în România: bazin semiolimpic inaugurat într-un sat fără canalizare » „Mobilizez babele de prin jurul meu și ne ducem împreună”


Comentarii (4)
o_bic
o_bic  •  21 August 2024, 00:56

Ajuns acasă,Lennon o să se intrebe ,,cine e România? "

Gorilla
Gorilla  •  20 August 2024, 19:23

Pancone, l-ati sabotat de nu a stiu de el. jucatori, stuff, ati facut ceva pe banii lui Sucu, misiunea era sa zboare Lennon cat mai rapid. Da, si eu faceam mai multe puncte ca el daca echipa chiar voia sa joace. Altii probabil au facut si bani seriosi din pariuri dar asta e alta discutie.

zetanu
zetanu  •  20 August 2024, 17:23
Postat de nicohak55 pe 20 August 2024, 17:07

Urmează ca Lennon să întrebe cine e Pancu

Pai la ninel avea partial dreptate, ninel cam e aproximativ zero de vreo 6-7 ani, numai unii in lipsa acuta de valori il pot considera pe asta antrenor. In Turcia il cheama aia doar pentru paleative, inainte sa le ingroape definitiv echipele celebrul "magic baghet".

Vezi toate comentariile (4)
Comentează