FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

De ce nu se întoarce Rapidul în Giuleşti: "Vor stadion cu chirie de apartament"

Pînă la rezolvarea situaţiei, Rapidul îşi dispută meciurile de pe teren propiu pe stadionul din Regie
Pînă la rezolvarea situaţiei, Rapidul îşi dispută meciurile de pe teren propiu pe stadionul din Regie

Articol de - Publicat joi, 04 august 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 03 august 2011 21:49

Preşedintele clubului sportiv spune că rapidiştii doresc menţinerea aceluiaşi contract de închiriere, solicitînd să plătească în continuare 750 de euro pe lună.

Negocierile dintre clubul de fotbal şi CS Rapid, administratorul arenei "Valentin Stănescu", au intrat în impas din două motive. În primul rînd, conducerea giuleşteană refuză să recunoască datoria de 150.000 de euro, dorind o reevaluare a acesteia. "Ne-am întîlnit zilele trecute şi am vorbit, dar nu ne-am înţeles. Nu vor să achite restanţa, spunînd că suma e mai mică. Dar contractul nu le dă dreptate", a spus Vali Caciureac, preşedintele clubului sportiv. Copos nu vrea să plătească în întregime facturile la utilităţi, cerînd o divizare a acestora!

Un alt motiv, poate şi mai important, e dorinţa conducerii din Grant de a se menţine aceeaşi înţelegere, parafată încă din 2005 şi prelungită în 2008 de Fathi Taher. Mai exact, echipa de fotbal să joace în Giuleşti meciurile din Liga 1 şi să plătească lunar o chirie de doar 750 de euro, cît i-ar costa şi închirierea unui apartament cu 4 camere în centrul Bucureştiului! "Propunerea dumnealor e absurdă! Nu mai putem accepta suma de 750 de euro, e ridicolă!", a spus Caciureac. Acesta nu se teme nici de furia fanilor şi afirmă că suporterii sînt de partea clubului sportiv: "Am discutat cu ei şi au înţeles că asta e situaţia".

"Eu nu înţeleg de ce stadionul nu ne este concesionat nouă, clubul de fotbal, pentru că doar noi îl folosim. Fără noi, ar ajunge o ruină" (Răzvan Lucescu, antrenor Rapid)

Cît au plătit celelalte echipe pînă în această vară
Club / Chirie lunară
Steaua 20.000
Dinamo 3.000
Timişoara 3.000
Rapid 750
*Restul formaţiilor fie au stadion propriu, fie e concesionat de la stat şi plătesc doar utilităţile

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Marele Shaquille O'Neal, implicat în controversa momentului în SUA » Totul a plecat de la o fotografie „scăpată” pe internet
Stiri extrasport
Marele Shaquille O'Neal, implicat în controversa momentului în SUA » Totul a plecat de la o fotografie „scăpată” pe internet
Patronul milionar care merge cu metroul în București: „Fac socoteala, ies mult mai ieftin!”
Superliga
Patronul milionar care merge cu metroul în București: „Fac socoteala, ies mult mai ieftin!”
Danezul care a venit să joace la Dinamo a rămas surprins de București: „Asta am făcut în prima zi” + Cum s-a trezit cu 50 de cenți în cont
Superliga
Danezul care a venit să joace la Dinamo a rămas surprins de București: „Asta am făcut în prima zi” + Cum s-a trezit cu 50 de cenți în cont

Campionul mondial și european, suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice de la Paris: „Dumnezeu mi-a dat totul! Nu voi schimba nimic”

Între timp, în România: bazin semiolimpic inaugurat într-un sat fără canalizare » „Mobilizez babele de prin jurul meu și ne ducem împreună”


Comentarii (13)
forza1rapid
forza1rapid  •  04 August 2011, 13:55

Nu inteleg de ce stelistii se baga in seama despre stadionul Rapidului si chiar fac pe filozofii cand ei joaca pe unde apuca ! Pe de alta parte o intreb eu pe doamna Caciureac ce investitii a facut Clubul Sportiv in stadion ? Va spun eu care cunosc foarte bine situatia de acolo : 0 lei ba mai mult Clubul Sportiv a beneficiat de o adninistratie DUBIOASA a tot ce inseamna sportul Rapidist . Sa ne spuna doamna Caciureac care a facut parte din Consiliul de Administratie CUM AU REUSIT SA RETROGRADEZE toate echipele sportive ale Rapidului si ce sa facut ani la rand cu bugetele echipelor de sa ajuns in aceasta situatie ? Stie ia foarte bine despre ce este vorba!!!

hmmmm
hmmmm  •  04 August 2011, 12:17

Este aberant ce spuneti sau habar nu aveti! Cine are stadion propriu trebuie sa-l intretina (cladiri, teren, tribune) si sa plateasca impozite, nu plateste "doar utilitatile"! Daca Rapid ar concesiona stadionul ar avea de platit minim 50 000 pe luna. Pentru toti fraierii care continua sa sustina aceste chirii aberante (si e vorba de toate echipele aflate in aceasta situatie) - VOI PLATITI DE FAPT INTRETINEREA STADIOANELOR PRIN AUTORITATILE LOCALE (Timisoara) SAU CELE CENTRALE (ministerele de interne, al transporturilor etc)!

japjap
japjap  •  04 August 2011, 10:40

CI0RILE sunt obisnuite cu cersitul si gargara... LA MUNCA BA!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează