FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

VIDEO / EXCLUSIV „De ce vă acuză lumea că sunteți omul lui Becali?” » Răspunsul lui Mironică: „Am trăit incidente violente în raport cu patronul FCSB”

Mihai Mironică
Mihai Mironică

Articol de - Publicat vineri, 11 octombrie 2024, 12:58 / Actualizat vineri, 11 octombrie 2024 12:58

Invitat la GSP Live, Mihai Mironică, editorialist al Gazetei, a explicat de ce unii dintre microbiști cred că e „omul lui Becali” și a combătut ideea.

Printre cei mai experimentați comentatori de sport din România, Mironică a fost acuzat în destule rânduri de către o parte a publicului că are o simpatie față de FCSB și față de Gigi Becali. Pentru că a comentat des meciurile campioanei en-titre și pentru că s-a poziționat în disputa FCSB vs. CSA Steaua de partea echipei din Liga 1, susține jurnalistul.

Acesta argumentează de ce impresia e una falsă.

VIDEO. Mihai Mironică: „Într-un clasament al jurnaliștilor care au avut de suferit în relația cu Gigi Becali, aș fi pe podium, dacă nu chiar pe primul loc”

Mi se întâmplă deseori să mi se spună că sunt omul lui Becali. Nu am avut nicio interacțiune privată cu Gigi Becali însă. Am interacționat cu el doar în emisiuni, în spațiul public. Am vorbit foarte des cu el în emisiuni, dar la fel am vorbit cu toți oamenii din fotbal. Sunt două aspecte care contează aici.

În primul rând, comentând atâția ani la ProTV, și având în vedere că ProTV insistă în preliminariile cupelor europene pe FCSB, deoarece este echipa care aduce cea mai mare audiență, am comentat foarte multe meciuri ale Stelei în cupele europene.

Și e firesc să te manifești entuziast atunci când comentezi un meci al unei echipe românești împotriva uneia din străinătate. Comentând frecvent meciurile Stelei și fiind entuziast, poți fi perceput ca un suporter al echipei, care a fost patronată în toți acești ani de Gigi Becali.

Am comentat multe meciuri ale echipelor românești în Europa, dar cu precădere jocuri ale FCSB-ului.

În al doilea rând, poziția mea fermă în disputa FCSB vs. CSA Steaua, în care susțin fără îndoială că FCSB este Steaua, a contribuit la această percepție în rândul celor care cred asta. Totuși, nu am avut nicio interacțiune privată cu Gigi Becali. Cred că, într-un clasament al jurnaliștilor care au avut de suferit în relația cu el, aș fi pe podium, dacă nu chiar pe primul loc.

Am trăit incidente violente în raport cu Becali. Există o mulțime de episoade neplăcute, contrar a ceea ce spun unii, care ar crede că sunt omul lui. Aș putea povesti doar despre incidentele cu Becali și am umple o emisiune întreagă”, a precizat Mironică, la GSP Live.

Mihai Mironică: „Gigi Becali m-a înjurat o oră. Mi-a spus că nepotul lui mă va duce în pădure”

În urmă cu câțiva ani, Mihai Mironică relata un episod reprobabil cu Gigi Becali, patronul FCSB.

„M-a sunat la un moment dat Becali, în urmă cu 20 de ani. Nu și-a repetat înjurăturile. A fost prima noastră conversație, a durat cam o oră. După, nu m-a mai sunat vreo 18 ani. Mi-a mai spus că un nepot de-ai lui mă va duce la Băneasa, în pădure, și vom deveni rude”, povestea Mironică în dialog cu fostul fotbalist Robert Niță.

VIDEO. Emisiunea integrală GSP Live cu Mihai Mironică

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Mario Iorgulescu a scăpat de acuzația de omor » Decizia de ultimă oră luată de judecători
Superliga
Mario Iorgulescu a scăpat de acuzația de omor » Decizia de ultimă oră luată de judecători
Ia naștere o nouă superputere în Europa: cel mai bogat om al continentului și Red Bull sunt gata să cumpere clubul!
Campionate
Ia naștere o nouă superputere în Europa: cel mai bogat om al continentului și Red Bull sunt gata să cumpere clubul!
Ioanițoaia intervine în cea mai aprigă polemică de la această acțiune a naționalei: „Lucescu nu e singurul, iată ce s-a întâmplat aseară la Italia - Belgia”
Nationala
Ioanițoaia intervine în cea mai aprigă polemică de la această acțiune a naționalei: „Lucescu nu e singurul, iată ce s-a întâmplat aseară la Italia - Belgia”

A jucat pentru România la un Mondial, apoi a ajuns la Campionatul de la Canal! » Povestea celei mai infame competiții din România: fotbal, muncă silnică și torturi aplicate de criminali de drept comun!

„Am avut prime de la FCSB”, la 4 ani după Cazul Valiza! » Interviu-BOMBĂ cu Marian Cristescu despre o carieră plină de povești: „Budescu îl lua de urechi pe băiatul lui Ioan Niculae” + „Răzvan Lucescu ne-a legat cu sfoara”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează