FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

VIDEO De la cine așteaptă Șumudică salvarea: „Vom mai face transferuri”

Articol de , , , - Publicat duminica, 29 septembrie 2024, 11:20 / Actualizat duminica, 29 septembrie 2024 11:20

Marius Șumudică așteaptă permisele de muncă ale noilor transferați, Clinton N'Jie și Aaron Boupendza, pentru a schimba fața ofensivă a Rapidului.

Șumudică a declarat după remiza albă din Giulești cu Oțelul că Rapidul este pe o pantă ascendentă, iar fața jocului se va schimba odată cu pregătirea de iarnă.

De la cine așteaptă Șumudică salvarea: „N'Jie și Boupendza vor aduce un plus de valoare”

„Petrila, Săpunaru, Hromada au lipsit, plus cei doi care urmează să vină. Ei schimba fața echipei. Suntem la doar 2 puncte de play-off și suntem obligați să câștigăm la Botoșani etapa următoare.

(n.r. N'Jie și Boupendza) Sunt jucători de calitate, sunt ferm convins, la antrenament se vede clar. Ce să fac? Respectăm ceea ce se întâmplă în țara noastră, așteptăm permisele de muncă. Cred că după întreruperea campionatului vor primi permisele de muncă, vom putea să îi utilizăm cu Farul.

Oțelul a avut cu două zile mai mult de recuperare decât noi. Practic, eu am avut 3 zile, ce să fac? Doar să-i recuperez pe jucători. Nu s-a văzut o mare diferență fizică, dar ei au trasee, au jucători care joacă de mult împreună, un antrenor consacrat.

Rapidul cu siguranță va arăta altfel după pregătirea de iarnă. Eu peste o săptămână iar sunt privat de 10 jucători care pleacă la echipa națională.

Rapidul din punct de vedere fizic nu mai arată cum arăta până acum. Ne-am ridicat la nivelul lui Oțelul, cea mai bine pregătită echipă.

Astăzi am jucat cu trei underi, Petrescu se plângea că nu știa cum să-i schimbe, noi am jucat cu 3 de la început. Când întâlnești o echipă ca Oțelul nu este ușor. Cu siguranță o să creștem și vom arăta altfel”, a declarat Marius Șumudică la conferința de presă.

Marius Șumudică a explicat de ce l-a ales pe Petrila să fie căpitan: „Sunt adeptul de a pune un român”

„Sunt probleme de bucătărie internă și nu pot să ies să zic ce le lipsește, nu-mi place să-mi critic jucătorii. Încrederea le lipsește cel mai mult, există și această presiune. Îi aștept cu nerăbdare pe cei doi, vor aduce un plus valoare. În momentul în care un jucător are cotă de piață de 5 milioane de euro e clar că are valoare.

Sunt pozitiv, aceștia sunt jucătorii care fac parte din echipa Rapidului, datoria mea este să-i antrenez și să scot ce e mai bun de la ei. Dacă e nevoie vom mai face 2-3 transferuri, trebuie să aducem plus valoare.

Primii doi căpitani erau Săpunaru și Braun. Sunt adeptul de a pune căpitan un român, Petrila era jucătorul care mai vorbește în cabină, e un băiat inteligent, are experiență, a jucat și la CFR, cred că merita să fie căpitan. Nu s-a antrenat deloc și astăzi am riscat”, a adăugat Marius Șumudică.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
La Arad nu e liniște nici când UTA câștigă » Ruptură totală între Rednic și ultrași! Scenele surprinse la finalul victoriei cu CFR
Superliga
La Arad nu e liniște nici când UTA câștigă » Ruptură totală între Rednic și ultrași! Scenele surprinse la finalul victoriei cu CFR
Gest HULIGANIC în Giulești » Atac îngrozitor la adresa siguranței presei! Jurnalist bruscat de un impresar care purta o legitimație a clubului din Superligă: „Dormiți!”
Superliga
Gest HULIGANIC în Giulești » Atac îngrozitor la adresa siguranței presei! Jurnalist bruscat de un impresar care purta o legitimație a clubului din Superligă: „Dormiți!”
Partenera titularului de la Rapid a plecat din România: „Alte 3 luni departe de tine. Nu sunt sigură dacă devine mai greu sau mai ușor”
Superliga
Partenera titularului de la Rapid a plecat din România: „Alte 3 luni departe de tine. Nu sunt sigură dacă devine mai greu sau mai ușor”

Cosmin Olăroiu nu ne vrea în UE, Ion Țiriac nu ne vrea în NATO! Declarații controversate în studioul GSP: „Sunt stupefiat! Nu-mi trebuie bază militară! Știți ce ar merge, în schimb?”

Ce-a pățit soția fotbalistului când a ajuns în Botoșani? „S-a dus la mall în Iași, o sută de kilometri, și ne-a spus: «Mamă, ce oraș mare»!”


Comentarii (7)
Luceafaru_Huilei
Luceafaru_Huilei  •  29 Septembrie 2024, 13:18

Pentru Ninel bagă mai mulți bani Șucu decât toți antrenorii la un loc! Și o să plece pe ușa din dos!

opinez
opinez  •  29 Septembrie 2024, 12:30

In locul lui Lennon as fi intrat si eu in direct cu texte gen: ‘Ma doare sa vad Rapidul fara gol marcat in fata minunatilor lor suporteri. Dl Sucu merita mai mult. Camd ai acest public in spate si transferurile facute de admirabilul domn Sucu nu ai scuze sa nu castigi. Daca nu esti in stare pleaca din Giulesti. Dar eu nu vreau sa critic antrenorul Sumudica, care e grozav.’

Karol_C
Karol_C  •  29 Septembrie 2024, 12:02

Transferurile nu-s o salvare cand totul merge prost. Unii intra in spirala asta a "transferurilor" vanzand sperante desarte.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează