FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAȚII

Declarații spumoase ale lui Dan Alexa: "Îmi plăcea să îl tăvălesc pe Sînmărtean" » De ce plănuiau arbitrii să îi dea galben

Articol de GSP - Publicat sambata, 26 septembrie 2015 11:27

Dan Alexa, antrenorul Rapidului, a fost unul dintre cei mai duri fotbaliști din Liga 1.

Fostul mijlocaș a vorbit despre cariera de jucător și despre ce planuri are la Rapid.

...despre eliminări: "Cred că am luat peste 20 de roșii în carieră. Mulți arbitri îmi zic acum că se pregăteau înainte de meci și ziceau că dacă îmi dau galben repede, se liniștește meciul. De multe ori am luat roșu nemeritat, dar așa am ieșit eu în evidență. Nu eram talentat, dar puteam inimă", a spus Alexa la DigiSport.

...despre adversari: "Tameș era unul dintre cei mai dificil adversari, din cauza schimbărilor de direcție. Dică și Wesley se poziționau foarte bine. Cel mai tehnic a fost Sînmărtean. Parcă plutea. Dar îl mai trezeam eu. Îmi placea să îl tăvălesc. Duro, de la FC Național, era foarte agresiv, dar mai dur ca mine nu am întîlnit",

 ...despre Rapid: "Cînd am venit la Rapid am cerut să răspund de absolut tot. Și am vrut să se întărească lotul. Am acceptat imediat propunerea domnului Moraru pentru că am rămas impresioant de ce am trăit aici. În iarnă vreau să întăresc echipa cu jucători exponențiali, așa cum e Daniel Niculae. Aș vrea ca și Pancu să vină. L-aș aduce și mîine".

"George Ganea este un jucător bun și foarte talentat. Am vorbit cu tatăl lui, Ionel, și mi-a dat mînă liberă. Pot să îl și bat" Dan Alexa

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Lovitură pentru Mario Iorgulescu » Decizia luată azi de judecători
Superliga
Lovitură pentru Mario Iorgulescu » Decizia luată azi de judecători
SEISM la clubul din Superliga » Acționarul a decis: „Plec, renunț! Nu vreau să mai aud de echipă”
Superliga
SEISM la clubul din Superliga » Acționarul a decis: „Plec, renunț! Nu vreau să mai aud de echipă”
Antrenorul din Superligă, distrus de acționarul clubului: „E un mare semn de întrebare”
Superliga
Antrenorul din Superligă, distrus de acționarul clubului: „E un mare semn de întrebare”

EXCLUSIV „Pe băiatul meu îl cheamă Vladimir, după Vladimir Putin!” » O campioană a României, interviu fără rezerve: „Jocurile Olimpice NU au fost un succes!”

EXCLUSIV „Securistul era arbitru de Divizia C, voia să mă racoleze” » Interviu cu actorul Mihai Călin despre teatru, viața aspră din comunism și Revoluția din '89: „I-am dat două palme Claudiei, știam că glonțul face pneumonie”


Comentarii (6)
ciuleavvictorms
ciuleavvictorms  •  26 Septembrie 2015, 18:30

unul care si-a gresit cariera dar, oriunde ar fi fost, tot prostul satului era!

simplu_suporter
simplu_suporter  •  26 Septembrie 2015, 15:51
Postat de adi_stelistul pe 26 Septembrie 2015, 15:28

Daca arbitrii i-ar fi dat galben preventiv, cum spune, juca vreo 5 etape pe sezon, ce naiba? Recunoaste ca-i placea sa tavaleasca adversari (cum sa-ti placa sa faultezi?), dar se plange ca a luat cartonase rosii nemeritat. Nu a luat cate trebuia, sa fim seriosi.

pai daca nu esti fotbalist, ai putine optiuni. una buna e sa fii cotonogar. cum alexa era lemn la fotbal, s-a specializat si el in activitatile conexe fotbalului, cotonogeala, tupeism, etc. cum or fi ajuns baietzi d-astia ca el la fotbal? ca lui nu fotbalul i-a placut. amintirile lui sunt cat de smecheri erau altii si cum ii tavalea el. o sa iasa mare antrenor din asta :-)

simplu_suporter
simplu_suporter  •  26 Septembrie 2015, 15:48

la cata minte are ganea senior ce putea sa ii zica lu alexa? iar alexa are tot atata minte sa spuna public asemenea prostii. oricum sa se bata ei intre ei acolo, ca mai mult nu sunt in stare

Vezi toate comentariile (6)
Comentează