FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL

VIDEO / EXCLUSIV Detalii din interior despre posibila plecare a lui Gică Hagi de Farul: „L-am văzut destul de stresat. Probabil vrea să antreneze o altă echipă”

Gică Hagi / foto: Imago Images
Gică Hagi / foto: Imago Images

Articol de - Publicat marti, 20 august 2024 16:03 / Actualizat marti, 20 august 2024 17:23

În ultimele zile, Gică Hagi a repetat că vrea să cedeze pachetul majoritar de acțiuni al Farului și că și-ar dori o altă aventură în cariera de antrenor ♦ Ciprian Marica, acționar la dobrogeni, a comentat subiectul, azi, în direct la GSP Live.

„L-am văzut destul de stresat pe Gică în ultimul timp, mereu trebuie să o ia de la capăt. Nu e simplu, îl simt de multe ori obosit, ar vrea să mai vină oameni cu potențial financiar lângă echipă, să meargă la următorul nivel, își dorește performanță internațională. Așa cum a spus și el, a demonstrat ce a avut de demonstrat în România. În cupele europene ai nevoie de mulți bani, foarte mulți bani”, a declarat Marica, la GSP Live.

VIDEO. Ciprian Marica: „Probabil că Gică Hagi vrea să antreneze o altă echipă”

Totuși, fostul atacant al echipei naționale e sigur că Hagi nu va ceda ușor frâiele clubului: „Cred că Gică are nevoie de timp pentru a se odihni, dar totodată nu cred că va ceda pachetul majoritar în orice condiții. Își dorește asta, dar să nu vă așteptați să cedeze pachetul majoritar de acțiuni doar de dragul de a-l ceda. Dacă nu va fi mulțumit de afacere, nu va accepta”.

Probabil că vrea să antreneze și o altă echipă. Totodată, Gică Hagi e devotat proiectului, și-a asumat că va rămâne aici 5 ani. Cumva își respectă promisiunea, față de oraș, față de constănțeni. Din punctul ăsta de vedere, sunt mândru să am un astfel de partener, care nu abandonează, nu cedează nici atunci când e greu”, a mai spus Marica.

Gică Hagi, un nou apel: „Farul în Europa n-a excelat. Aștept să ia clubul cine trebuie”

Aseară, după Farul - Hermannstadt 3-2, Gică Hagi a repetat mesajul pe care l-a transmis și în conferința de presă premergătoare duelului cu sibienii: e pregătit să cedeze clubul unor investitori capabili să facă performanță la nivel european.

„Eu știu un singur lucru: de când m-am lăsat de fotbal, am avut două lucruri în plan: să fac o academie frumoasă, bună, care a câștigat trofee. Am plecat de la zero și am investit în tineri. Apoi, munca mea de antrenor, care îmi place foarte mult. Am făcut 16 ani o muncă bună. Dumnezeu mi-a dat multe, are grijă de mine, sunt mulțumit. Într-o zi, lucrurile se vor opri, dar nu știu când va fi.

Am spus o realitate la conferință, care pe unii îi doare. Eram sus și am coborât la nivelul ăsta. Știu că doare când spui adevărul, pe unii îi doare, dar toată România mă iubește. Nu le cade bine, dar e bine să fie așa, să fie și partea cealaltă, să mă trezească și să-mi ofere adrenalină.

Nu-s milionar, nici miliardar. De asta am rămas la Farul, să duc echipa unde trebuie. Cât voi fi eu... nici nu știu. Eu doar am investit cât am putut. În rest, aștept să ia cine trebuie Farul și să-l ducă la un alt nivel.

Farul în Europa n-a excelat, trebuie să avem și acolo un obiectiv. Mai mult decât atât Farul n-o să facă, n-are cum, cu toate că are cea mai bună infrastructură, academie”, a declarat „Regele”.

2 titluria cucerit antrenorul Hagi în Liga 1, unul în 2017, cu Viitorul, celălalt în 2023, când echipa lui s-a numit Farul, după asocierea cu brandul istoric al Constanței. Mai are în palmares o Cupă și o SuperCupă cu clubul pe care l-a înființat în 2009 și cu care n-a ajuns niciodată în grupele unei competiții europene

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Logodnica titularului de la Rapid a venit din Australia în România şi a trăit un şoc: „Nebunesc! Nu am mai văzut aşa ceva vreodată”
Superliga
Logodnica titularului de la Rapid a venit din Australia în România şi a trăit un şoc: „Nebunesc! Nu am mai văzut aşa ceva vreodată”
Fotbalistul care a zis despre Gigi Becali că e „bolnav de Alzheimer” și-a anunțat retragerea, la 9 zile după transfer! „Am încercat să mă ridic, dar fără succes”
Superliga
Fotbalistul care a zis despre Gigi Becali că e „bolnav de Alzheimer” și-a anunțat retragerea, la 9 zile după transfer! „Am încercat să mă ridic, dar fără succes”
Prima reușită din noul format al Ligii Campionilor nu va fi uitată! Execuție senzațională a noului star de la Juventus
Liga Campionilor
Prima reușită din noul format al Ligii Campionilor nu va fi uitată! Execuție senzațională a noului star de la Juventus

Real Madrid - Stuttgart 3-1 » Chin blanco la start! Courtois și pedigriul european o scapă pe Real Madrid de rușine

Cum a apărut fiica lui Șumudică pe Giulești: „Mi se pare mie sau duduia o copiază pe Teodora Stoica?”


Comentarii (15)
muzzi1
muzzi1  •  21 August 2024, 19:57
Postat de grigoremarcovici pe 20 August 2024, 17:25

Dl Hagi a rămas într'o semi - obscuritate în materie de antrenorat, menegment, comunicare! Ai o Academie de ani de zile, te lauzi cu ea și tu joci tot cu Alibec, Ronaldinho..

toata suflarea constanteana isi doreste sa fi fost Ronaldinho, chiar si acu` la 45 de ani ! :D

luigi_nb
luigi_nb  •  21 August 2024, 02:16

Neam de traista sunt romanii, dovada in comentarii

dragan
dragan  •  20 August 2024, 19:53
Postat de dragan pe 20 August 2024, 19:28

calm, domnule corector- daca mai intilniti astfel de opinii numarati pina la zece si cautati-ma: promit sa va raspund civilizat! orice alta varianta e pierdere de timp! si argutie!

si inca: daca nu va raspund, domnule corector, inseamna ca nu sint in tara sau ca lucrez! stati linistit, mai aveti si alte variante: Moshu, Keepa, etc! un sfat: cind ii abordati, faceti-o cu inteligenta si nu incercati sa-i corectati! prietenii stiu de ce!

Vezi toate comentariile (15)
Comentează