FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Diabate la ofertă! » Oficialii dinamovişti vor să îl vîndă pe ivorian

Diabate nu mai e văzut de dinamoviști ca un titular în retur
Diabate nu mai e văzut de dinamoviști ca un titular în retur

Articol de - Publicat marti, 13 decembrie 2011 00:00 / Actualizat luni, 12 decembrie 2011 22:13

Impresarii îi caută echipă fundaşului stînga la cererea clubului, care e dispus să se despartă de ivorian pentru 800.000 de euro.

Se apropie Crăciunul şi dinamoviştii scot pe tarabă fotbaliştii de care vor să se despartă în această iarnă. Pe lîngă Liviu Ganea, căruia i se caută echipă întrucît din ianuarie intră în ultimele şase luni şi Dinamo îl poate pierde gratis, roş-albii vor să-l dea şi pe Zie Diabate.
Adus în 2008 în schimbul a doar 10.000 de euro, fundaşul stînga de 22 de ani a fost titular incontestabil în acest sezon, profitînd şi de accidentarea lui Pulhac, iar roş-albii vor să profite de momentul bun şi să îl transfere. Mai mulţi agenţi au fost însărcinaţi să-i caute echipă, suma solicitată fiind de 800.000 de euro.

"Şi-a revenit Pulhac şi nu este un jucător pe care să-l ţinem pe bancă, e peste Diabate şi va deveni titular ca fundaş stînga. În plus, din iarnă va veni şi medieşeanul Pîrvulescu, care joacă tot în banda stîngă. Acum este momentul ca Diabate să plece, a avut un sezon destul de bun", au explicat surse din cadrul clubului.

19 meciuri a jucat Diabate în acest sezon pentru Dinamo, în toate competiţiile

10.000 de euro este salariul lunar al lui Diabate, unul dintre cele mai mari din Ştefan cel Mare

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Tottenham i-ar putea încheia mandatul! Cu cine negociază Manchester United să vină în locul lui Ten Hag
Campionate
Tottenham i-ar putea încheia mandatul! Cu cine negociază Manchester United să vină în locul lui Ten Hag
Doi fotbaliști de la FCSB, aleși în echipa primei etape a grupei Europa League
Europa League
Doi fotbaliști de la FCSB, aleși în echipa primei etape a grupei Europa League
De ce nu iese niciodată la restaurant Iuliana Pepene: „Știți ce mi-am dat seama?!”
Stiri extrasport
De ce nu iese niciodată la restaurant Iuliana Pepene: „Știți ce mi-am dat seama?!”

„Nu mă mai uit la meciurile lui. Îi urez succes!” » Antrenorul care l-a descoperit pe Ștefan Târnovanu, mărturie dureroasă, chiar după FCSB - RFS

Gigi Becali, dezlănțuit după victoria FCSB! 3 jucători remarcați: „Nu doar că-i măresc contractul, îi iau și apartament!” + „Miculescu e jucător de luptă, o să joace cu PAOK”


Comentarii (12)
flafy
flafy  •  13 Decembrie 2011, 18:54

o veste foarte buna!!este cel mai slab jucator din lotul lui Dinamo iar marele antrenor il mai baga si titular!!asta nu stie sa dea o pasa,sa faca un dribling,sa ofere o centrare buna,e praf!!iar pe faza defensiva ti-e si frica cand se joaca pe partea sa! nu-l vor vinde niciodata cu 800.000 daca i-au jumate sa zica merci!!

flafy
flafy  •  13 Decembrie 2011, 18:49
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

tu crezi ca Pulhac a jucat prost in meciul cu Astra nu?asa este,dar te-ai gandit ca nu a jucat pe postul sau?pai Pulhac e mult mai bun ca Diabate!!asa ca sa-l vanda,n-avem nevoie de el..!

d_3amon
d_3amon  •  13 Decembrie 2011, 13:46

In mod normal ar trebui sa fim suparati pe mizeriile din conducere, care de ani de zile nu fac atlceva decat sa vanda tot si sa-si umple buzunarele, si eventual din cand in cand mai aduc un "fotbalist" din liga a 7 a din china. Dar in cazul de fata este una dintre cele mai bune vesti posibile. Diabate e extrem de slab, nu stie da o pasa, nu mai vb de centrari. Stiu ca e tanar, ca e fundas central si la fel ca Luchin, pur si simplu nu stiu/pot juca pe benzi, dar de' , ciubota stie mai bine, dar Diabate nu e , si nu va fi niciodata jucator de dinamo, e limitat si rudimentar, sa plece cat mai repede.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează