FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FC BOTOȘANI

ANALIZĂ Zero, incredibil! Capitolul la care cea mai bună ofensivă a Superligii este jos + Unde este Dinamo forță maximă!

Articol de , - Publicat vineri, 27 septembrie 2024, 11:17 / Actualizat vineri, 27 septembrie 2024 14:15

Dinamo are una dintre cele mai tari ofensive din Superligă, dar nu are niciun gol marcat cu cap în primele zece etape! Este un capitol la care „câinii” suferă de mai multă vreme, a reușit doar trei goluri din astfel de situații în tot sezonul precedent

Dinamo are meci diseară la „Arcul de Triumf”, de la ora 21:00, contra celor de la FC Botoșani. Se duelează locul 3 din clasament cu formația de pe penultima poziție a Superligii.

Dinamo, echipa cu cel mai bun atac, n-are niciun gol marcat cu capul în 10 etape!

Echipa lui Zeljko Kopic a readus optimismul în tabăra „câinilor”, conducerea vorbește de calificarea în play-off, suporterii sunt încrezători și ei, formația din Capitală a excelat în multe situații din acest campionat.

Dinamo are cea mai bună ofensivă din Liga 1, alături de CFR Cluj, cu 18 goluri marcate în startul sezonului. O situație care s-a îmbunătățit foarte mult comparativ cu precedentul sezon. În schimb, Dinamo are zero în dreptul golurilor marcate cu capul. Incredibil, având în vedere că vorbim despre una dintre cele mai ofensive formații ale campionatului.

Singura echipă care nu are niciun gol marcat cu capul din actuala Superligă!

Dinamo are 17 goluri din careu, unul din afară

Bucureștenii au marcat 17 goluri din careu, acolo este principala forță din campionat. Plus un gol din afara careului.

Apoi, „câinii” au marcat 13 goluri cu piciorul drept, 4 cu stângul și mai este autogolul lui Todoroski (Poli Iași).

13goluri a reușit Dinamo din acțiune, alte 5 sunt din fază fixă

6goluri au fost marcate pe contraatac, cea mai bună echipă din L1

Dinamo a marcat doar 3 goluri cu capul în ediția 2023/2024. Primul abia în etapa 25!

Dinamo a dus lipsa și în ultimul sezon al reușitelor cu capul. A fost ultima în clasamentul Ligii 1 la această categorie, alături de Poli Iași și de FC Botoșani.

Prima reușită survenită după o reluare cu capul a venit abia în etapa 25: Darko Velkovski a marcat astfel. Apoi, au mai fost două goluri în play-out, semnate de Domagoj Pavicic și Hakim Abdallah.

5goluri a reușit Selmani în acest sezon, puncherul la zi al dinamoviștilor. Urmează Politic (3), Cîrjan (3), Abdallah (2), Gnahore (1), P. Neagu (1), Bani (1), Opruț (1) și Todoroski (autogol)

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Simona Halep la 33 de ani » Cu cine și-a petrecut sportiva ziua de naștere
Tenis
Simona Halep la 33 de ani » Cu cine și-a petrecut sportiva ziua de naștere
Cu ce se ocupă acum Anita Gorbicz, legenda handbalului din Ungaria » Tocmai a fost confirmată pe poziție
Handbal
Cu ce se ocupă acum Anita Gorbicz, legenda handbalului din Ungaria » Tocmai a fost confirmată pe poziție
„Nu mă mai uit la meciurile lui!” » Antrenorul care l-a descoperit pe Ștefan Târnovanu, mărturie dureroasă, chiar după FCSB - RFS: „Dacă era un băiat cu bun simț ...”
Europa League
„Nu mă mai uit la meciurile lui!” » Antrenorul care l-a descoperit pe Ștefan Târnovanu, mărturie dureroasă, chiar după FCSB - RFS: „Dacă era un băiat cu bun simț ...”

„Nu mă mai uit la meciurile lui. Îi urez succes!” » Antrenorul care l-a descoperit pe Ștefan Târnovanu, mărturie dureroasă, chiar după FCSB - RFS

Gigi Becali, dezlănțuit după victoria FCSB! 3 jucători remarcați: „Nu doar că-i măresc contractul, îi iau și apartament!” + „Miculescu e jucător de luptă, o să joace cu PAOK”


Comentarii (2)
redbuldog
redbuldog  •  27 Septembrie 2024, 15:37

Nu mai disperati atata,in meciul cu Botoseni da gol cu capul Carjan,sa va vad ce mai spuneti atunci...!?

bogat
bogat  •  27 Septembrie 2024, 15:29

Ce statistici, ce articol, ce revelatii! Ati fi putut adauga si faptul ca n-au dat gol nici cu calcaiul si nici din foarfeca. :)))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează