FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Pablo Cortacero, declarații mai războinice ca niciodată » Amenință DDB: „Va avea consecințe penale!” + Când ar fi trimis banii promiși încă de la startul sezonului

Pablo Cortacero, acționarul spaniol de la Dinamo, lansează acuzații în direcția DDB și promite, din nou, că io sumă importantă de bani urmează să intre în conturile clubului. +26   FOTO
Pablo Cortacero, acționarul spaniol de la Dinamo, lansează acuzații în direcția DDB și promite, din nou, că io sumă importantă de bani urmează să intre în conturile clubului.

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 ianuarie 2021 22:10 / Actualizat sambata, 23 ianuarie 2021 22:32

Pablo Cortacero, acționarul spaniol de la Dinamo, lansează acuzații în direcția DDB și promite, din nou, că io sumă importantă de bani urmează să intre în conturile clubului. 

Pablo Cortacero nu este o apariție constantă în viața lui Dinamo. Spaniolul stă ferit săptămâni bune, apoi apare și tulbură toate apele din Ștefan cel Mare. Suporterii din DDB au reușit să stabilizeze clubul, au renegociat contractele unor fotbaliști importanți, l-au îndepărtat pe Dorin Șerdean din funcția de președinte, dar totul ar putea fi în zadar, dacă spusele lui Cortacero se adeveresc. Acesta îl avertizează pe Constantin Eftimescu, președintele Consiliului de Administrație, că semnează documente fără să aibă acest drept. 

Pablo Cortacero amenință fanii din DDB

„Nu este niciun război. Eu le mulțumesc suporterilor că ne-au ajutat financiar în situația asta grea. Ei pot să facă multe lucruri bune. Dar nu pot fi de acord să angajeze un director sportiv pentru că nu sunt ei patronii clubului, să transfere jucători, totul s-a prezentat deja la LPF și la FRF, s-a făcut un denunț în acest sens. Nu pot să ia decizii ei de capul lor. E ca și cum tu ai un site și vin suporterii peste tine să ia decizii în locul tău fără măcar să te întrebe.

În primul rând Eftimescu nu poate fi președinte. Documentul de la Registrul Comerțului din România este clar. Pe 22 ianuarie 2021 se arată foarte clar cine este președintele clubului și cine este patronul. Cu asta spun totul. Președintele sunt eu. Așa că tot ce semnează Eftimescu din postura de președinte este ilegal. Și va avea consecințe penale. Nu știu dacă el semnează fiind amenințat, dar tot ce a semnat este ilegal”, de declarat Pablo Cortacero, conform Fanatik

Pablo Cortacero, noi explicații pentru lipsa banilor de la Dinamo

În termen de 30 de zile, conturile pe care Dinamo le deține la First Bank prin societatea Lotus, preluată de Pablo Cortacero vara trecută, vor fi închise. Aceasta este somația primită de Dinamo din partea First Bank, care a anunțat clubul din „Ștefan cel Mare” care sunt obligațiile sale în perioada următoare: de a retrage banii rămași în conturi sau de a acoperi datoriile existente. Spaniolul pare calm și în aceste circumstanțe. 

„Da, am promis de multe ori și am greșit. Îmi asum asta. Au fost circumstanțe financiare foarte proaste, au fost întârzieri mari, s-au făcut lucrurile foarte prost, ăsta este adevărul, iar eu sunt primul responsabil. Important este să intre odată banii, să fie toți plătiți la zi și asta e. Și se va plăti tot. Cei care au plecat, s-au făcut acorduri cu ei pentru ca să nu ne denunțe la FIFA. S-a făcut transferul pe 20 ianuarie și banii ar fi trebuit să intre deja la First Bank. Dar nu mai vreau să spun nimic. 

Când vor intra banii, vor scoate un document și o să anunț. Dar deja depinde de bancă. În fiecare zi se verifică la bancă dacă au intrat sau nu banii. Dar ceea ce pot să asigur este că nu este nimic ascuns în spatele meu, nimic întunecat, nu există nimic, absolut nimic!”, a mai spus Cortacero. 

+22 FOTO

În cine mai are Cortacero încredere? 

Întrebat despre cine a rămas responsabil cu plata salariilor, după ce Dorin Șerdean a fost îndepărat, Cortacero a răspuns: „Le va plăti Dorin și Doinița, contabila clubului. Dorin nu e dat afară din club, când dai afară un om trebuie să-i dai preaviz. Dacă nu mai vine la club, normal că nu mai vine, este amenințat și Dorin a mers și a denunțat la poliție totul. Cum poate să mai meargă acolo? Aștept să intre banii ca să ne mutăm la noile birouri și să schimbăm totul”.

VIDEO. Nicolae Badea la Dinamo? Dumitru Dragomir: „Fotbalul înseamnă pușcărie, e prea deștept să revină”

Citește și alte știri despre Dinamo: 

OFICIAL Steliano Filip a revenit la Dinamo! Durata contractului + numărul pe care îl va purta

Lovitură grea pentru Dinamo! Banca închide toate conturile societății lui Pablo Cortacero

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (25)
1502241916738818
Ion-Nelu Nistor  •  24 Ianuarie 2021, 20:25

Asta ori este prost. Ori este un superexcroc. Ori este uituc. Asta trimite in fiecare saptamana bani la Dinamo.

faceoffnoni
faceoffnoni  •  24 Ianuarie 2021, 17:21

Sa nu uiti *** ca fara suporti eram gata de mult,hai *** ***.Si daca vei veni cu banii ***...meci de meci!Vinde si carate,patron de ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

redbuldog
redbuldog  •  24 Ianuarie 2021, 11:03

Hispanicul are un tupeu iesit din comun..!Dupa el Dinamo era deja istorie,pai cat sa mai faci afirmatii abracadabrante la infinit,cum ai tinut si gestionat situatia de 6 luni,daca jucatori,staful tehnic/administrativ, suporteri etc.arata cu fapte zilnice ca vrei sa ,,ingropi"acest club..!?Basta,cu minciunile sfruntate,lasa Dinamo,vinde actiunile,si dispari asa cum ai aparut!

Vezi toate comentariile (25)
Comentează