FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Unul va fi recuperat sigur pentru Giulești! Care este situația jucătorilor cu probleme medicale de la Dinamo

Georgi Milanov, 32 de ani, va fi refăcut după răceala puternică și va fi în lot pentru derby-ul cu Rapid, de duminică. +13   FOTO
Georgi Milanov, 32 de ani, va fi refăcut după răceala puternică și va fi în lot pentru derby-ul cu Rapid, de duminică.

Articol de - Publicat marti, 13 august 2024 15:40 / Actualizat marti, 13 august 2024 15:40

Georgi Milanov, 32 de ani, va fi refăcut după răceala puternică și va fi în lot pentru derby-ul cu Rapid, de duminică. Astăzi și mâine, ceilalți trei accidentați, Dennis Politic (24 de ani), Hakim Abdallah (26 de ani) și Petru Neagu (25 de ani) vor fi supuși unor investigații medicale pentru ca Zeljko Kopic să știe exact situația

Dinamo a remizat în Copou, scor 2-2, cu Poli Iași, deschizând și închizând tabela de pe stadionul "Emil Alexandrescu". Roș-albii au bifat al 4-lea meci consecutiv fără eșec și sunt pe locul 4 după cinci etape. Un start peste așteptările fanilor. Cu toate că au fost voci ale unor suporteri dinamoviști din mediul online ce au criticat obținerea doar a unui punct din această deplasare.

Georgi Milanov se recuperează după ce un virus l-a obligat să rateze etapa de la Iași

„Haita” a fost lovită de accidentări. Acest detaliu a pus probleme antrenorului Zeljko Kopic atât în pregătirea meciului din Moldova, cât și în strategia pentru partida cu ieșenii. Așa cum GSP.ro a informat încă dinaintea partidei, mijlocașul Georgi Milanov a fost lovit de un virus, o răceală puternică. Aceasta nu i-a dat pace bulgarului și l-a scos din calcule pentru etapa cu Poli.

În schimb, fotbalistul, foarte important în angrenajul lui Dinamo, va reîncepe antrenamentele și va putea fi o opțiune pentru derby-ul de duminică, din Grant, cu Rapid.

19meciuri a adunat Milanov pentru Dinamo, marcând două goluri

Astăzi și mâine, Politic, Abdallah și Neagu vor fi supuși unor investigații medicale

În ceea ce îi privește pe Hakim Abdallah, Dennis Politic și Petru Neagu, aceștia au căzut, rând pe rând, pe durata meciului de la Iași. Atacantul malgaș a aterizat greșit după un contact cu un adversar și s-a ales cu o contuzie forte în zona gleznei. Durerile au persistat și după partidă.

Căpitanul lui Dinamo era suspect de ruptură musculară. Și la Neagu au fost probleme la coapsă. În plus, roș-albii au acuzat jocul dur al ieșenilor în meciul de luni seară. De-abia miercuri, mâine, dinamoviștii vor afla cu siguranță dacă vor reuși să recupereze pe vreunul dintre cei trei accidentați din Copou.

Sunt un pic îngrijorat pentru Politic și pentru Hakim. Sunt oameni de bază, sunt jucători cu foarte multă calitate care pot face diferența oricând. Ne-au lipsit în cea mai mare parte a meciului de la Iași
- Andrei Nicolescu, administrator special Dinamo

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
S-a stabilit! Pe ce stadion se joacă FCSB - Petrolul: „Ce să facem dacă bucureștenii sunt disperați”
Superliga
S-a stabilit! Pe ce stadion se joacă FCSB - Petrolul: „Ce să facem dacă bucureștenii sunt disperați”
Rezultat șocant în preliminarii! A fost 0-5 la pauză, ce a urmat în repriza secundă
Campionate
Rezultat șocant în preliminarii! A fost 0-5 la pauză, ce a urmat în repriza secundă
Firma care se ocupă de mentenanța stadionului Steaua a rupt tăcerea: „Problemele sunt complexe”
Nationala
Firma care se ocupă de mentenanța stadionului Steaua a rupt tăcerea: „Problemele sunt complexe”

„Domnule Ion Țiriac, ați primit pensia recalculată?” » Răspunsul miliardarului pentru GSP: „Mi-e rușine să spun! Scuzați-mă...”

Simona Halep și proaspăta soție a lui Ianis au atras toate privirile la evenimentul de la Academia lui Hagi


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează