FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO. Spaniolii, încă o decizie majoră! Dinamo schimbă stadionul pentru sezonul viitor

Dinamo nu vrea să mai joace în Ștefan cel Mare
Dinamo nu vrea să mai joace în Ștefan cel Mare

Articol de GSP - Publicat luni, 17 august 2020 11:59 / Actualizat marti, 18 august 2020 09:40

Șefii spanioli ai lui Dinamo continuă schimbările la club vor ca din sezonul viitor să mute echipe pe alt stadion.

Ioan Mărginean, un apropiat al noii conduceri a lui Dinamo, a anunțat că echipa alb-roșie a făcut o cere ca echipa să se mute pe Arena Națională, cel mai mare stadion din țară.

„Domnul Bălănescu a făcut deja cererea ca Dinamo să joace în sezonul 2020 - 2021 pe Arena Națională”, a declarat Ioan Mărginean la Pro X.

Primăria București a stabilit că pentru meciurile din competițiile interne, cluburile vor fi nevoite să plătească 13.000 de euro doar pentru închirierea arenei propriu-zise, sumă la care se adaugă serviciile de operare.

Dinamo a jucat și la începutul sezonului trecut pe Arena Națională, dar după înfrângerile cu FC Botoșani și Craiova, echipa a revenit pe „Ștefan cel Mare”. Ultimul meci jucat ca gazdă pe Arena Națională a fost în sezonul regulat din Liga 1, 2-1 cu FCSB, pe 16 februarie.

VIDEO. Reîncepe Liga 1! Totul despre Dinamo - Hermannstadt:

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

EXCLUSIV Foc și pară: Contra s-a supărat pe spaniolii lui Dinamo! Una vorbiseră si alta se petrece acum

Ionuț Lupescu adâncește temerile fanilor despre Pablo Cortacero: „Sunt lucruri ciudate! Cum va lucra MAI-ul cu un offshore?”

Citește și:

Lui Boloni nu i-a venit să creadă » Ce a putut să facă elevul lui în minutul 6 al barajului Metz - Saint-Etienne
Stranieri
Lui Boloni nu i-a venit să creadă » Ce a putut să facă elevul lui în minutul 6 al barajului Metz - Saint-Etienne
„Cine este cea mai faimoasă persoană din agenda ta?” » Răspunsul lui Mourinho a stârnit hohote de râs în studio
Campionate
„Cine este cea mai faimoasă persoană din agenda ta?” » Răspunsul lui Mourinho a stârnit hohote de râs în studio
Românul care a refuzat să mai stea în Superliga a semnat și va juca în Europa League: „Am venit să câștig trofee cu acest mare club”
Superliga
Românul care a refuzat să mai stea în Superliga a semnat și va juca în Europa League: „Am venit să câștig trofee cu acest mare club”

Cine stă în poarta României la Euro 2024? Numărul 1 are o mare problemă: „Mă aștept ca Edi să meargă la sigur”

3 MARI întrebări despre selecția lui Edi Iordănescu în apărare: chiar nu exista o alternativă autentică?!


Comentarii (29)
trink
trink  •  18 August 2020, 01:17

,,Un călugăr mumificat în vârstă de 200 de ani face furouri pe site-uri web din întreaga lume. Potrivit budistilor veterani, el este în viață: el ar fi într-o stare de meditație foarte profundă. Trupul clericului a fost găsit pe 27 ianuarie 2010 în districtul Ulan Bator, Mongolia. Se crede că frigul din regiune a contribuit la păstrarea corpului, care a fost găsit în stare bună, înfășurat în pielea animalelor. Unii experți budiști susțin că mumia este de fapt într-o stare spirituală rară cunoscută sub numele de „Tukdam”: pentru ei ... nu este mort. Lângă corp, a fost găsit un pergament cu caractere chinezești antice care spunea „Trezește-mă când Dinamo Joaca În Liga Campionilor",,

catalin.fcdb
catalin.fcdb  •  17 August 2020, 18:47

felicitari spaniolilor, pana acum tot ce au zis sau tinut de cuvant, i-au prelungit contractu lui Multescu, vom juca sezonu asta toate meciurile pe National Arena ( au platit chiria pe tot sezonu la primarie , la doamna firea), au reinfiintat DINAMO II in liga 3 , ne-a scapat si de sifonari sau incompetenti , cum ar fii danciu-sifon, iorga, raduta, urmeaza balanescu. insfarsit oameni profesionisti la conducere. Mai ramane noul stadion de facut si transferurile urgente acum pentru prima echipa ( pana incepe nou sezon). Forzza Dinamoo, vom renasteee !!

liviuemil
liviuemil  •  17 August 2020, 15:17
Postat de Sandu Daniel pe 17 August 2020, 14:38

*** *** *** *** va dezbinat ciobanu-n doua si tot tari in clanta sunteti hotarase ciobanu *** soarele meu mare conducatoare de fotbal sa cada dinamo-n b si uite doamne doamne nu doarme ciobane va lovit covidul cand vrei raul altuia iti mai da cate o palma peste capatana ,problema sa nu-ti dea mai tare sa vezi atunci ce te mai caiesti si no sa mai vrei raul altuia ,de doi ani te tot chinui sa vinzi pe coman,pardon draga mbapee ma lasi tot ai luat jucatori cu snopu de ai stricat echipe si campionat iok stai potolit ca si anul asta tot iok luati

Tu ai auzit de punctuate?

Vezi toate comentariile (29)
Comentează