FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Debutează Florin Tănase! Anunț de ultimă oră la FCSB + 4 fotbaliști recuperați

Florin Tănase / Foto: Facebook FCSB +36   FOTO
Florin Tănase / Foto: Facebook FCSB

Articol de - Publicat vineri, 16 august 2024 16:15 / Actualizat vineri, 16 august 2024 16:53

Elias Charalambous, antrenorul celor de la FCSB, a vorbit despre transferul lui Darius Olaru și situația lui Florin Tănase la conferința de presă premergătoare partidei cu Iași.

Antrenorul celor de la FCSB a prefațat partida cu Poli Iași, din etapa a șasea din Superliga, sâmbătă, de la ora 22:00, pe stadionul Steaua. „Principalul” lui FCSB a confirmat că Florin Tănase, Tavi Popescu, Panțîru și Pantea vor fi în lotul pentru meciul cu ieșenii.

Despre transferul lui Darius Olaru, antrenorul FCSB a spus că deocamdată sunt doar zvonuri. Dacă mijlocașul va pleca, Elias Charalambous a menționat că va fi o pierdere, dar că va fi înlocuit.

Elias Charalambous: „Florin Tănase este o mare personalitate”

Elias Chralambous a anunțat că Florin Tănase poate prinde primele minute de la revenire în meciul cu Poli Iași. De asemenea, a punctat cine sunt jucători recuperați și cei care au în continuare probelem fizice.

„Tănase, Tavi Popescu, Panțâru și Pantea sunt recuperați. Pantea s-a recuperat complet, va fi înapoi. Singurele problemele le avem cu Luis Phelipe, Musi și Toma. Jucătorul U21 pe care îl vom folosi? Vom vedea mâine.

Tănase este o mare personalitate, e foarte important că este înapoi în echipă și sunt sigur că ne va ajuta în viitor. Acum nu este 100% acum, dar va fi cu noi. Ar putea avea câteva minute mâine în funcție de joc. N-a avut meciuri de pregătire, dar va fi gata curând să ne ajute”, a declarat Elias Charalambous.

Gigi Becali este șeful clubului și poate spune ce vrea. Nu sunt aici să judec conducătorul sau să zic dacă a făcut bine sau nu când spune lucrurile astea. El e conducătorul, el e șeful și are libertatea să spună ce crede

- Elias Charalambous

Elias Charalambous, despre plecarea lui Darius Olaru: „Zvonurile sunt zvonuri”

Antrenorul FCSB a menționat că nu deține informații despre transferul lui Olaru.

„Nu am informații despre Olaru, am auzit niște zvonuri, dar zvonurile sunt zvonuri. Din punctul meu de vedere, dacă jucătorii au posibilitatea să facă un transfer pentru a trece la un nivel mai mare, e bine pentru toată lumea. Pentru jucător, pentru fotbalul românesc.

Cu siguranță, dacă un jucător ca Olaru pleacă, va fi o pierdere pentru noi pentru că este un jucător de top.

Dar așa trebuie să vadă jucătorii să meargă din ce în ce mai sus. Are toate atributele să joace la nivel înalt. Ne va costa dacă pleacă, dar sper să își împlinească visul.

Să vedem dacă pleca, cu siguranță vom găsi soluții. Sunt fericit cu lotul, îl avem și pe Tănase, avem jucători de atac. Avem mai multe zile să ne recuperăm, deci poate nu vom vedea multe schimbări mâine”, a declarat Elias Charalambous.

Înapoi în campionat, știți că nu este niciun meci ușor aici. Meciurile sunt ușoare doar dacă ne facem noi meciurile cum vrem. Nu este despre puncte.

La un club precum FCSB trebuie să ai presiune în fiecare zi pentru că echipa noastră este cea mai mare din România. Nu contează punctele, trebuie să trăim cu presiunea în fiecare zi.

Suntem favoriți pentru că jucăm acasă, dar favorite sunt pe hârtie, trebuie să arătăm și în teren. Trebuie să avem cea mai bună formă pentru a arăta că suntem favoriți. Nu vrem cadouri, vrem ca echipa noastră să joace fotbal și să câștigăm meciuri

- Elias Charalambous

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Mircea Lucescu, întrebat care este cel mai bun fotbalist din toate timpurile » Selecționerul României a rostit 3 nume
Nationala
Mircea Lucescu, întrebat care este cel mai bun fotbalist din toate timpurile » Selecționerul României a rostit 3 nume
Ce pensie are Ilie Năstase, după recalculare: „Nici mai mult, nici mai puțin!”
Tenis
Ce pensie are Ilie Năstase, după recalculare: „Nici mai mult, nici mai puțin!”
Dinamo încearcă să dea lovitura cu doi internaționali români » Unul e format de Hagi, altul a debutat și la prima reprezentativă
Superliga
Dinamo încearcă să dea lovitura cu doi internaționali români » Unul e format de Hagi, altul a debutat și la prima reprezentativă

Campionul mondial și european, suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice de la Paris: „Dumnezeu mi-a dat totul! Nu voi schimba nimic”

Între timp, în România: bazin semiolimpic inaugurat într-un sat fără canalizare » „Mobilizez babele de prin jurul meu și ne ducem împreună”


Comentarii (8)
romeverest
romeverest  •  17 August 2024, 11:49

Multa zarva cu reantoarcerea in campionatul nostru a lui Tanase !! Ai impresia ca Fcsb l-ar fi achizitionat pe Mbappe !! Nimeni nu ne spune ca Tanase nu a confirmat in campionatul din tarile arabe, pentru ca altfel nu se explica de ce dupa un an pleci de la punga cu bani !! Dovada ca a stat pana in ultimul moment ca sa-i vina vreo oferta din acea zona, oferta care pana la urma nu a mai venit !!

legio.sud
legio.sud  •  16 August 2024, 18:52
Postat de VanBasten2000 pe 16 August 2024, 16:39

"Dacă mijlocașul va pleca, Elias Charalambous a menționat că va fi o pierdere, dar că va fi înlocuit." Cum sa nu spui nimic.

CORECT , să vorbești și să nu spui nimic , asta da inteligență maximă .

elgabri
elgabri  •  16 August 2024, 18:52

Incepe teatrul de prost gust promovat de mafia CCA + Deaconu in rolul principal Florin Tanase !!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează