FOTBAL  »  Superliga  »  UNIVERSITATEA CRAIOVA - PETROLUL

Promisiunea lui Elvir Koljic pentru fanii Craiovei: „Dacă voi fi sănătos”

Articol de - Publicat sambata, 03 august 2024 18:24 / Actualizat sambata, 03 august 2024 20:24

Elvir Koljic, 29 de ani, vrea să continue pe linia reușitelor după ce-a marcat în ultimele două meciuri oficiale ale Universității Craiova.

Universitatea Craiova revine la competiția internă după scurta aventură europeană. Juveții au câștigat joi seară, pe „Ion Oblemenco”, scor 3-2 cu NK Maribor, dar a fost un succes trist pentru olteni. Echipa lor a fost eliminată, slovenii învingând cu 2-0 în prima manșă.

Mihai Rotaru a transmis public, imediat după partidă, că echipa țintește câștigarea campionatului și că va prefera oricând titlul suprem în Liga 1 în detrimentul unei eventuale calificări într-o grupă a unei competiții continentale.

Oltenii vor să profite, printre altele, de faptul că bosniacul Elvir Koljic și-a regăsit apetitul de gol. Universitatea a marcat de 6 ori în startul campionatului, a încasat doar două goluri, iar acum luptă contra Petrolului (duminică, ora 19:00) pentru a reveni pe prima poziție a clasamentului.

Elvir Koljic explică fanilor care e situația la Universitatea Craiova: „Nu am avut destulă pauză după meciul cu Maribor"

Atacantul bosniac Elvir Koljic, 29 de ani, vrea să profite de forma actuală, după ce a marcat în ultimele două partide, cea de campionat cu CFR Cluj (2-0) şi cea cu NK Maribor (3-2).

"Cu siguranţă vom avea un meci foarte greu, cu o echipă bună, organizată, cu jucători buni. Noi vrem să ne continuăm parcursul bun din campionat şi să luăm cele 3 puncte.

Petrolul este echipă bună, a luat o victorie și un egal, a pierdut și cu Dinamo, cu siguranță va fi greu pentru noi.

Nu am avut destulă pauză după meciul cu Maribor, dar vom face totul pentru a lua 3 puncte. Am marcat în ultimele două meciuri şi sunt fericit, mă simt foarte bine, avem un lot foarte bun, pasatori buni şi, dacă o să fiu sănătos, cu siguranţă voi mai da multe goluri.

Le mulţumim fanilor că au făcut o atmosferă frumoasă în meciul cu Maribor şi împreună vom mai face lucruri frumoase" a declarat Elvir Koljic.

44de goluri a marcat Koljic în 151 de meciuri, la care se adaugă 17 assist-uri

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Giovanni Becali aruncă „bomba” în mercato » Cicâldău, deturnat în ultima clipă din drumul spre Petrolul! Vine tot în Superligă: „Va fi jucătorul lor”
Superliga
Giovanni Becali aruncă „bomba” în mercato » Cicâldău, deturnat în ultima clipă din drumul spre Petrolul! Vine tot în Superligă: „Va fi jucătorul lor”
Prinși în bar după Kosovo - România » Selecționerul n-a avut milă și i-a exclus din lot: „Nu e drept!”
Campionate
Prinși în bar după Kosovo - România » Selecționerul n-a avut milă și i-a exclus din lot: „Nu e drept!”
Noul stadion din regiunea Moldovei, inaugurat cu folk și cu nume mari din fotbalul românesc »  Locație pitorească, investiție de 3 milioane de euro
Superliga
Noul stadion din regiunea Moldovei, inaugurat cu folk și cu nume mari din fotbalul românesc » Locație pitorească, investiție de 3 milioane de euro

„Domnule Ion Țiriac, ați primit pensia recalculată?” » Răspunsul miliardarului pentru GSP: „Mi-e rușine să spun! Scuzați-mă...”

Simona Halep și proaspăta soție a lui Ianis au atras toate privirile la evenimentul de la Academia lui Hagi


Comentarii (1)
Karkaleki
Karkaleki  •  03 August 2024, 18:46

Daca bate vintul mai tare, iar se accidenteaza si lipseste 6 luni

Vezi toate comentariile (1)
Comentează