FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - CSU CRAIOVA 2-0

Emil Săndoi, după 2-0 cu Craiova la debutul pe banca lui Poli Iași: „Râd cu ambii ochi”

Emil Săndoi / Foto: Imago Images +15   FOTO
Emil Săndoi / Foto: Imago Images

Articol de - Publicat duminica, 15 septembrie 2024 21:48 / Actualizat duminica, 15 septembrie 2024 21:52

Emil Săndoi, 59 de ani, a debutat pe banca lui Poli Iași cu un succes răsunător, 2-0 contra Universității Craiova. Iată cum a comentat victoria din Copou!

Înfrângerea usturătoare din runda precedentă, 2-6 cu Hermannstadt, a condus la schimbarea antrenorului în Copou. Emil Săndoi i-a luat locul demisionarului Tony da Silva și a avut parte de primul meci oficial pe banca alb-albaștrilor în această seară, la Iași, contra Universității Craiova.

Poli Iași a câștigat cu 2-0, al doilea gol fiind înscris târziu, în al doilea minut al prelungirilor. Moldovenii se pot declara norocoși, pentru că oaspeții au ratat ocazii mari la 1-0, inclusiv un penalty.

La finalul partidei, Emil Săndoi s-a arătat încântat de rezultat. Precum cei din tabăra adversă, antrenorul Politehnicii și-a exprimat mâhnirea față de condițiile de joc, terenul fiind aproape impracticabil în contextul ploii torențiale.

„Râd cu ambii ochi” » Concluziile lui Emil Săndoi, victorios la debutul la Poli Iași

„Râd cu ambii ochi, sunt la Politehnica Iași și fac tot ce depinde de mine să produc rezultate. Așa e normal. A fost dificil, în prima repriză terenul a fost ok și s-a putut juca, dar în a doua repriză au fost probleme.

Și eu am spus că sunt nemulțumit, că de patru zile plouă și nu am putut face antrenamente. În a doua repriză a fost nevoie de un efort imens din partea jucătorilor noștri pentru a conserva rezultatul pozitiv.

Am avut câteva ocazii monumentale în prima repriză, puteam face diferența acolo, dar repriza a doua a început dificil pentru noi”, a spus Săndoi în prima fază.

Emil Săndoi: „Am avut probleme și din cauza terenului”

„Poate și din cauza terenului am reușit rar să ieșim din jumătatea noastră de teren. E adevărat că și Craiova a avut ocazii, dar până la urmă cea mai mare ocazie a fost a lui Mitriță de la 11 metri.

Am gestionat bine finalul, am mai avut ocazii și am reușit să înscriem.

În prima repriză am arătat bine ca organizare, dar în a doua repriză am avut probleme și din cauza terenului. Am avut și șansă, dar jucătorii s-au străduit, au dat dovadă de sacrificiu. Bravo lor, merită felicitări!”, a completat antrenorul Politehnicii, conform OrangeSport.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Mircea Lucescu, întrebat care este cel mai bun fotbalist din toate timpurile » Selecționerul României a rostit 3 nume
Nationala
Mircea Lucescu, întrebat care este cel mai bun fotbalist din toate timpurile » Selecționerul României a rostit 3 nume
Ce pensie are Ilie Năstase, după recalculare: „Nici mai mult, nici mai puțin!”
Tenis
Ce pensie are Ilie Năstase, după recalculare: „Nici mai mult, nici mai puțin!”
Dinamo încearcă să dea lovitura cu doi internaționali români » Unul e format de Hagi, altul a debutat și la prima reprezentativă
Superliga
Dinamo încearcă să dea lovitura cu doi internaționali români » Unul e format de Hagi, altul a debutat și la prima reprezentativă

Campionul mondial și european, suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice de la Paris: „Dumnezeu mi-a dat totul! Nu voi schimba nimic”

Între timp, în România: bazin semiolimpic inaugurat într-un sat fără canalizare » „Mobilizez babele de prin jurul meu și ne ducem împreună”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close