FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

FOTO Farul a încercat să păstreze misterul transferului, dar un detaliu a dat-o de gol: „E tatuajul lui!” » La scurt timp a venit prezentarea oficială

Sursă foto: Farul
Sursă foto: Farul

Articol de , - Publicat joi, 12 septembrie 2024 13:41 / Actualizat joi, 12 septembrie 2024 14:28

Ultimul transfer al Farului a fost prezentat într-un mod misterios. Clubul a postat o imagine de la spate a unui jucător cu mesajul „New player unlocked” (n.r. un nou jucător deblocat). Fanii au înțeles rapid că este vorba despre fundașul central Bogdan Țîru (30 de ani).

Farul a încercat să păstreze misterul transferului, dar un detaliu descoperit de fani a risipit orice dubiu.

Farul a încercat să păstreze misterul transferului, dar un detaliu a dat-o de gol: „E tatuajul lui!”

Tatuajul din zona gâtului l-a dat de gol pe Bogdan Țîru, fotbalist liber de contract din această vară, după despărțirea de Warta Poznan.

Bogdan Țîru s-a antrenat în această vară alături de Farul, iar Gică Hagi s-a decis să-i ofere un contract jucătorului crescut la Academia Hagi.

Farul a încercat să păstreze misterul transferului, dar un detaliu a dat-o de gol: „E tatuajul lui!” » La scurt timp a venit prezentarea oficială
Sursă foto: Facebook Farul

La nici 30 de minute de la prima postare, Farul a oficializat mutarea.

Bogdan Țîru va evolua din nou sub comanda lui Gică Hagi

Bogdan Țîru, fundaș central în vârstă de 30 de ani, va evolua din nou sub comanda lui Gică Hagi. Crescut la Academia Hagi, Țîru a debutat la Viitorul în 2012, după ce a trecut și pe la formația U19.

Din informațiile GSP, Bogdan Țîru ar urma să intre direct în echipa de start a Farului, în poziția de fundaș central. Mihai Bălașa ar putea fi reprofilat în banda dreaptă a defensivei. Gică Hagi îi mai are la dispoziție pentru poziția de apărător central pe Ionuț Larie (accidentat) și pe Gustavo Marins.

Țîru a bifat 8 sezoane în tricoul Viitorului. În 2020, Țîru era cumpărat de Jagiellonia pentru suma de 600.000 de euro. Țîru a evoluat la formația din Polonia timp de trei sezoane și jumătate, după care a ajuns la CFR Cluj pentru suma de 250.000 de euro.

Fundașul central a bifat doar 8 meciuri în Superligă pentru CFR și s-a transferat apoi Warta Poznan în 2023, polonezii plătind 150.000 de euro.

La Warta Poznan, Bogdan Țîru a jucat 25 de meciuri, însă echipa a retrogradat în liga secundă la finele stagiunii precedente. Warta Poznan a terminat pe ultimul loc, 16, cu 37 de puncte, la doar un punct în spatele lui Radomiak Radom. Țîru nu a fost inclus în lot în ultimele două meciuri din campionatul trecut.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Logodnica titularului de la Rapid a venit din Australia în România şi a trăit un şoc: „Nebunesc! Nu am mai văzut aşa ceva vreodată”
Superliga
Logodnica titularului de la Rapid a venit din Australia în România şi a trăit un şoc: „Nebunesc! Nu am mai văzut aşa ceva vreodată”
Fotbalistul care a zis despre Gigi Becali că e „bolnav de Alzheimer” și-a anunțat retragerea, la 9 zile după transfer! „Am încercat să mă ridic, dar fără succes”
Superliga
Fotbalistul care a zis despre Gigi Becali că e „bolnav de Alzheimer” și-a anunțat retragerea, la 9 zile după transfer! „Am încercat să mă ridic, dar fără succes”
Prima reușită din noul format al Ligii Campionilor nu va fi uitată! Execuție senzațională a noului star de la Juventus
Liga Campionilor
Prima reușită din noul format al Ligii Campionilor nu va fi uitată! Execuție senzațională a noului star de la Juventus

Real Madrid - Stuttgart, în prima etapă din Liga Campionilor

Cum a apărut fiica lui Șumudică pe Giulești: „Mi se pare mie sau duduia o copiază pe Teodora Stoica?”


Comentarii (7)
muzzi1
muzzi1  •  13 Septembrie 2024, 00:21
Postat de tarnaveanu pe 12 Septembrie 2024, 14:16

Va evolua din nou sub comanda lui Gică Hagi ... Al câtelea oare? Năsuc roșu mic și scump e atașat de vechii jucători. Sentimental bineînțeles.

mic? ai probleme cu vederea :D e ditamai nanaul! :P

Dan1312
Dan1312  •  12 Septembrie 2024, 18:27

Farul de Logan de Audi? *** noii generații de așa ziși știriști media poate era echipa Farul dar e greu sa vii de la sapa și sa scrii corect și clar

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Moshu_Shukaru.1948
Moshu_Shukaru.1948  •  12 Septembrie 2024, 15:49

Moaamm, ce articol plin de suspans! Noroc cu cele două „indicii”: tatuajul și cameea jucătorului misterios. Că, altfel, nici Sherlock Holmes nu ar fi rezolvat cazul.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close