FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT - FCSB

Încalcă ordinul lui Becali sau se vor conforma? Antrenorii de la FCSB, într-o poziție complicată după noua decizie a patronului

Gigi Becali a dat un ordin clar
Gigi Becali a dat un ordin clar

Articol de - Publicat sambata, 24 august 2024 10:03 / Actualizat sambata, 24 august 2024 10:03

După 1-1 cu LASK Linz, în turul play-off-ului Europa League, FCSB e acum cu gândul la partida din Superligă, cu Hermannstadt. Iar Gigi Becali a anunțat o schimbare importantă: nu va mai juca echipa a doua.

În acest debut de sezon, FCSB a pus accentul pe preliminarii, mai întâi cele din Liga Campionilor, apoi pe cele din Europa League. Și fie și-a amânat o partidă, fie a băgat rezervele. Iar asta i-a costat pe roș-albaștri, care au acumulat doar 5 puncte.

VIDEO. Nou ordin de la Gigi Becali: joacă titularii în Superligă

Gigi Becali a susținut o conferință de presă în care a declarat că de acum înainte FCSB nu va mai miza pe această tactică, astfel că și la meciurile de campionat vor fi utilizați titularii.

„La ora asta nu mai există rezervă. Acum există doar primul meci. Noi suntem calificați, nu? Așa că cel mai important e primul meci. Cel cu Hermannstadt. Va juca cea mai bună echipă. Nu? După aceea, cu LASK va juca iar cea mai bună echipă. Bine, o să ținem cont și de condiția fizică”, a declarat azi Gigi Becali.

Și a vorbit și despre absența lui Joyskim Dawa de la returul cu LASK Linz: „Asta e... Ce să facem? O să vedem cu cine jucăm. Nu avem. Probabil cu Chiricheș. Nu avem altul”.

Miculescu cred că și-a câștigat locul de titular. Va juca în bandă, în stânga sau în dreapta. E cel mai bun și face și faza defensivă. Va fi titular pentru că nu văd cine să-i ia fața. Nici Băluță, nici Ștefănescu...”.

Decizie complicată pentru staff-ul FCSB

Ca urmare a deciziilor lui Gigi Becali, staff-ul de la FCSB se află acum într-o poziție complicată în ceea ce privește alcătuirea defensivei.

În acest moment, FCSB are 4 fundași centrali (Ngezana, Dawa, Chiricheș și Haruț). Dar pentru partida cu LASK doar doi pot juca: Ngezana și Chiricheș. Dawa e suspendat, iar Haruț a fost scos de Gigi Becali de pe lista UEFA pentru a-i face loc lui Florin Tănase.

Astfel, Charalambous și colaboratorii lui se află într-o dilemă înainte de partida cu Hermannstadt (duminică, ora 22:00). Dawa va fi cu siguranță titular în centrul defensivei, dar rămâne de văzut cu cine va face pereche. Fie cu Ngezana, fie cu Haruț, pentru că e greu de crezut că Vlad Chiricheș va juca și în Superligă și în Europa League.

Așa că staff-ul roș-albaștrilor fie alege să riște și să joace cu Ngezana, sperând că acesta nu se va accidenta pentru a nu rămâne doar cu un fundaș central la meciul cu LASK, fie îl joacă pe Haruț și nu va miza pe cea mai bună garnitură, așa cum a cerut Becali.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Victor Pițurcă e convins că FCSB a greșit grav cu transferul lui Daniel Bîrligea: „Cum să dai două milioane pe el?”
Superliga
Victor Pițurcă e convins că FCSB a greșit grav cu transferul lui Daniel Bîrligea: „Cum să dai două milioane pe el?”
FCU Craiova a câștigat acasă, dar a încheiat meciul din Liga 2 în huiduielile asistenței. Secvențele din final i-au scos din sărite pe fani
Liga 2
FCU Craiova a câștigat acasă, dar a încheiat meciul din Liga 2 în huiduielile asistenței. Secvențele din final i-au scos din sărite pe fani
În seara în care Cristina Neagu și-a anunțat retragerea, Dinamo a câștigat lejer la debutul în Liga Campionilor
Handbal
În seara în care Cristina Neagu și-a anunțat retragerea, Dinamo a câștigat lejer la debutul în Liga Campionilor

„Mi-a spart o vioară Stradivarius în cap!” » Giovanni Becali, dezvăluire ca-n filme: „Avea fiecare câte un cuțit la gât!”

Gafă INCREDIBILĂ a președintelui Klaus Iohannis la ceremonia de decorare a sportivilor medaliați la Jocurile Olimpice și Paralimpice de la Paris! A citit greșit de pe foaie


Comentarii (4)
10Klaudiu
10Klaudiu  •  24 August 2024, 18:43

Daca stapanul spune asa .... slugile comenteaza ??

VanBasten2000
VanBasten2000  •  24 August 2024, 12:34

Orice decizie ar lua important e sa nu castige.

rumunek
rumunek  •  24 August 2024, 11:32

Lixandru poate juca fundaș central, mai ales că nu-l mai bagă la mijloc

Vezi toate comentariile (4)
Comentează