FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Marius Ștefănescu ar fi aproape de FCSB, deși Dioszegi spunea că „onoarea nu se poate cumpăra" » Acum, oficialii de la Sepsi se contrazic în declarații

Marius Ștefănescu, în tricoul celor de la Sepsi. Sursă foto: Imago
Marius Ștefănescu, în tricoul celor de la Sepsi. Sursă foto: Imago

Articol de , , - Publicat miercuri, 12 iunie 2024 17:25 / Actualizat miercuri, 12 iunie 2024 18:31

Marius Ștefănescu (25 ani), cel mai bun om al celor de la Sepsi în stagiunea recent încheiată (14 goluri și 5 pase decisive), este foarte aproape de a ajunge la FCSB, interesul patronului roș-albaștrilor pentru extrema dreapta fiind bine-cunoscut.

În urmă cu doar câteva luni, Laszlo Dioszegi, patronul covăsnenilor, anunța că Marius Ștefănescu nu va ajunge niciodată în curtea celor de la FCSB, asta în urma acuzațiilor lansate de Dan Șucu, finanțatorul celor de la Rapid. Acesta a declarat că fotbalistul lui Sepsi a luat „galben” intenționat înaintea unei partide cu viitorii campioni, tocmai pentru a nu evolua împotriva acestora.

Farul s-a despărțit astăzi de doi oameni » Pariul lui Gică Hagi nu a dat roade
OFICIAL
Farul s-a despărțit astăzi de doi oameni » Pariul lui Gică Hagi nu a dat roade

Se împlinește „profeția” lui Șucu? Ștefănescu, aproape de un transfer la FCSB

FCSB este foarte aproape de a da o lovitură importantă în această campanie de mercato: înregimentarea lui Marius Ștefănescu. Conform informațiilor publicate de golazo.ro, MVP-ul formației lui Laszlo Dioszegi ar urma să aibă o remunerație lunară de aproximativ 17.000 euro.

Conform aceleiași surse, suma de transfer ar orbita în jurul a 1 milion de euro. Gigi Becali nu a negat informațiile apărute: „Dacă cei de acolo spun că ne-am înțeles, atunci așa o fi”.

Ștefănescu, dorit și de un club din afară. Hadnagy: „E devreme să spunem că am ajuns la un acord”

„Sunt discuții, dar e devreme să spunem că am ajuns la un acord. Există o ofertă din partea celor de la FCSB, dar și de la un club din străinătate, eu zic că până vineri putem afla dacă e da sau ba, rămâne de văzut.

Până acum nu au fost discuții cu cei de la FCSB, cum a tot spus și domnul Dioszegi, acum există. Trebuie să își dea acceptul și jucătorul, sunt mai multe lucruri de pus la punct, pentru că oricând părțile se pot răzgândi”, a declarat directorul general al covăsnenilor pentru GSP.

Cei de la Sepsi se contrazic în declarații

Alte surse din cadrul clubului covăsnean susțin: „Noi ne-am înțeles cu clubul, da. Doar jucătorul trebuie să se mai înțeleagă cu patronul lui FCSB. Mingea e în terenul lui!”.

Spre deosebire de săptămânile anterioare, ar fi ieșit din ecuație, totuși, discuțiile despre o mutare în străinătate: „La noi n-a ajuns nicio ofertă concretă de afară”, au mai spus cei de la Sepsi.

Dacă eu zic că nu merge la FCSB, nu merge. Onoarea noastră nu se poate cumpăra. E mai presus de orice. Jucătorul n-are nicio vină, dar sunt 1.200 de alte echipe.
- Laszlo Dioszegi, patron Sepsi, declarații în data de 29 aprilie

Sepsi deține doar jumătate din Ștefănescu

Clubul patronat de Laszlo Dioszegi deține doar 50% din starul formației lui Bernd Storck.

Cealaltă jumătate revine școlii de fotbal „Viitorul Mihai Georgescu” din Cluj-Napoca.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Gest HULIGANIC în Giulești » Atac îngrozitor la adresa siguranței presei! Jurnalist bruscat de un impresar care purta o legitimație a clubului din Superligă: „Dormiți!”
Superliga
Gest HULIGANIC în Giulești » Atac îngrozitor la adresa siguranței presei! Jurnalist bruscat de un impresar care purta o legitimație a clubului din Superligă: „Dormiți!”
S-a întâmplat fix lucrul care l-a scos din sărite pe Șucu: „Nu pot accepta așa ceva!”
Superliga
S-a întâmplat fix lucrul care l-a scos din sărite pe Șucu: „Nu pot accepta așa ceva!”
Partenera titularului de la Rapid a plecat din România: „Alte 3 luni departe de tine. Nu sunt sigură dacă devine mai greu sau mai ușor”
Superliga
Partenera titularului de la Rapid a plecat din România: „Alte 3 luni departe de tine. Nu sunt sigură dacă devine mai greu sau mai ușor”

Cosmin Olăroiu nu ne vrea în UE, Ion Țiriac nu ne vrea în NATO! Declarații controversate în studioul GSP: „Sunt stupefiat! Nu-mi trebuie bază militară! Știți ce ar merge, în schimb?”

Ce-a pățit soția fotbalistului când a ajuns în Botoșani? „S-a dus la mall în Iași, o sută de kilometri, și ne-a spus: «Mamă, ce oraș mare»!”


Comentarii (54)
_Adrian_1
_Adrian_1  •  13 Iunie 2024, 18:19
Postat de mistergpt pe 13 Iunie 2024, 07:02

A pierdut Gigi titlul in meciuri decisive in familie cu Hagi si Pandele, dar face blat cu ungurii? Jur ca mi-e mila de voi. Mai degraba a vrut Dioszegi sa se razbune dupa ce l-ati tepuit la transferul lui Petrila. Dar e mult mai simplu sa te prefaci ca prinzi o zi proasta sau dupa 10 minute sa ceri schimbare ca ai facut o intindere, decat sa cauti si sa calculezi galbene inainte de meciuri, mai ales ca la final de regular nu stia sigur cu cine va juca in prima etapa de playoff cand Farul era aproape sa piarda la Botosani. Locul 6, venim!

***, de nasul Hagi si-a batut joc cand l-a adus antrenor, o tara intreaga stie asta. Iar pe Firea a pus-o intr-o situatie imposibila neplatind banii pentru inchirierea Arenei Nationale. De-asta a pierdut ma puncte "in familie". Stai jos, ai nota 1 ca de obicei, ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

firaldo
firaldo  •  13 Iunie 2024, 17:32

Se pare că onoarea se poate cumpăra.

randoom_briliantul
randoom_briliantul  •  13 Iunie 2024, 12:53
Postat de rocky3 pe 12 Iunie 2024, 22:16

Sepsi și Hermanstadt, cei mai noi sateliți ai fcsb! Eftime va avea concurență sezonul viitor! Deja GG nu mai vrea pe nimeni de la el, săracul!

este mai usor sa inumaram echipele care nu sunt satelit , Dinamo , Rapid si CFR ....imi scapa vreo echipa ??

Vezi toate comentariile (54)
Comentează