FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA

Flavius Stoican a pierdut primul meci ca antrenor la FCU Craiova: „Arbitrul i l-a făcut cadou domnului Chirilă”

FOTO: Editie.ro
FOTO: Editie.ro

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 octombrie 2021 21:00 / Actualizat sambata, 09 octombrie 2021 22:43

Flavius Stoican (44 de ani) a pierdut primul joc ca antrenor la FCU Craiova: 2-3 în amicalul cu Academica Clinceni.

  • Flavius Stoican debutează oficial pe banca celor de la FCU Craiova duminica viitoare, pe 17 octombrie, la Arad, cu UTA.

Partida s-a disputat sâmbătă, de la ora 16:00. Pentru gruparea din Bănie au marcat Ondaan (11) și Sidibe (77). Ilfovenii au înscris prin Cascini (50), Moulin (61) şi Omoh (82). Golul decisiv a venit din penalty.

FCU Craiova, învinsă într-un amical de Academica Clinceni

Conform sursei citate, FCU Craiova l-a pierdut din nou pe Vlad Achim. De-abia revenit după o accidentare, fostul mijlocaș al lui Dinamo a rezistat doar 10 minute în teren, apoi a solicitat schimbare.

FCU Craiova în prima repriză (4-3-3): Popa (Mogoșanu) - Negru, Kovacic, Diallo, Huyghebaert - Asamoah, Baeten, Van Durmen - Raicea, Bălan, Ondaan
FCU Craiova în a doua repriză (4-4-2): Cobrea - Bagayoko, Gajic, Parmatti (Machado), Bușu - Sidibe, Achim, Pop, Blidar - Compagno, Vieira

A fost un amical, un meci la care am vrut să văd toţi jucătorii pe care îi antrenez. Mi-a plăcut prima repriză, destul de bună, o echipă care poate chiar să devină echipă. Vorbesc despre echipa noastră. Noi am primit ultimul gol sau unul dintre goluri din penalty, domnul arbitru Flueran i l-a făcut cadou domnului Chirilă
Flavius Stoican, antrenor FCU Craiova 1948

Tratez meciurile amicale ca pe oficiale, dovadă că am venit cu o zi înainte la Craiova să obişnuim jucătorii cu atmosfera. Am făcut o repetiţie înaintea partidei pe care o avem luni cu CSU Craiova. A fost un meci bun, o echipă interesantă Craiova, cu jucători rapizi, care forţează jocul de combinaţii, mi-au plăcut câţiva jucători de la ei şi mi-au plăcut că au fost determinaţi. A fost o propagandă bună pentru fotbal
Ionuț Chirilă, antrenor Academica Clinceni

După un start bun de sezon, FCU Craiova a ajuns la 7 partide fără victorie pe banca oltenilor (3 remize și 4 eșecuri). Nou-promovata este pe locul 13 în Liga 1, cu 9 puncte.

Flavius Stoican era liber de contract după ce s-a despărțit de Viitorul Târgu Jiu. În ultimii ani, olteanul a pregătit echipe din liga secundă, după ce în trecut a avut două aventuri la Dinamo și una la Poli Iași, ambele pe prima scenă.

Flavius Stoican, prima reacție după ce a semnat cu FCU Craiova: „N-am speech-uri, spun ce simt”

Citește mai multe știri din Liga 1:

Șumudică, dezvăluiri șocante despre perioada CFR: „Mi-era frică să nu mă ia la trosneală!”

Cum a ales FCSB, alungată de pe Arena Națională, noua casă: „3 lucruri au contat”

Citește și:

Neconvocat de către Iordănescu la EURO, a plecat cu soția în Grecia » Imagini senzaționale cu fosta gimnastă
Stiri extrasport
Neconvocat de către Iordănescu la EURO, a plecat cu soția în Grecia » Imagini senzaționale cu fosta gimnastă
Mutare curioasă la Rapid » Șucu l-a adus pe fostul portar al Stelei, care tocmai a retrogradat. Fanii se amuză: „Dar Ionuț Chirilă când vine?”
Superliga
Mutare curioasă la Rapid » Șucu l-a adus pe fostul portar al Stelei, care tocmai a retrogradat. Fanii se amuză: „Dar Ionuț Chirilă când vine?”
Decizia luată de Florin Pîrvu, în urma decesului soției
Superliga
Decizia luată de Florin Pîrvu, în urma decesului soției

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (12)
paolo14
paolo14  •  10 Octombrie 2021, 07:23
Postat de tivireli pe 10 Octombrie 2021, 01:08

A-l Craiovei?

De la maryuss, ca așa l-a botezat mamitzica lui...

jonny45
jonny45  •  10 Octombrie 2021, 03:02

La voi, chiar daca vine Mourinho, nu are ce sa va faca!:))

tivireli
tivireli  •  10 Octombrie 2021, 01:12
Postat de dora pe 09 Octombrie 2021, 23:12

Arbitru Flueran se tine de ”cadouri” fara numar ptr echipa ilfoveana...sa nu uitam ca la ultimul meci, Clinceni - Botosani, Flueran a eliminat usor un jucator al oaspetilor si a validat un gol marcat cu mana de catre gazde !

Trebuia sa se antreneze și el, la acordarea unui penalti care nu era. Ne antrenam, nu? Iar Craiova se antrenează așa cum i se întâmpla mereu, sa primească o penalitate falsa. Recunosc ca a fost un antrenament perfect, fiecare și-a antrenat obiceiurile.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează
Close