FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

FOTO Rapidiştii i-au făcut o surpriză celui mai iubit număr 10 din istoria echipei: "Unicul decar"

Articol de GSP - Publicat marti, 02 aprilie 2013 00:00 / Actualizat marti, 02 aprilie 2013 15:40

Cu ocazia împlinirii vârstei de 50 de ani, unul dintre idolii Giuleştiului, Ioan Goanţă, a avut parte de o surpriză din partea suporterilor, care îi pregătiseră o coregrafie specială la partida Rapid- Pandurii.

Goanţă a fost vizitat la o cafenea din sectorul 1, acolo unde îşi desfăşoară activitatea şi are pereţii tapetaţi cu tablouri din perioada de jucător, dar şi cu un mare steag al Rapidului.

Goanţă a primit din partea fanilor un tricou inscripţionat cu numele lui şi cu numărul 10 şi un tort pe care era scris: “Unicul decar, Goanţă 10, La mulţi ani, 50 de ani!”

Suporterii i-au cântat "mulţi ani trăiască" şi au întins bannerul care a fost afişat la tribuna a II-a în meciul cu Pandurii: “10, UNICUL DECAR, IOAN GOANŢĂ!”

Goanţă a primit spre citire şi capitolul dedicat lui în cartea care va fi lansată în iunie cu ocazia a 90 de ani de existenţă a Rapidului. Capitolul se numeşte "IDOLUL MEU CU NUMĂRUL 10" şi e doar o parte a cărţii scrise de Lucian Ionescu. “Sînt onorat că un capitol întreg îmi este dedicat mie într-o carte despre Rapid. Mă bucur că autorul şi acum îmi spune că sunt idolul lui!”

cea mai frumoasă amintire... “În mod cert acel meci cu Dinamo, cînd am driblat de unul singur toată apărarea dinamovistă şi am înscris. Pe vremea noastră se juca pe o butelie, dar trebuie să recunosc că noi, fotbaliştii, aveam mai mulţi bani decât omul de rând”.
În ajunul acelui meci cu Dinamo, Ioan Goanţă, Liţă Dumitru, Leo Toader şi Fane Ţâră au fost chemaţi la secţie sub acuzaţia de viol, de către o femeie pe care nu o cunoşteau. Era de fapt un avertisment pentru meciul de a doua zi.

cel mai mare regret... “Acum regret că nu am plecat la Dinamo Victoria atunci când m-a chemat Mitică Dragomir. Mi se ofereau bani, dar şi gradul de locotenent. N-am vrut să plec pentru că iubeam prea mult atmosfera şi publicul din Giuleşti”

despre atmosfera de acum... “N-am mai fost la un meci al Rapidului de aproape 10 ani. Sigur că sunt supărat. O singură dată am apelat la cei din club şi mi-au întors spatele. Cei care ne-am rupt picioarele pentru această echipă cred că meritam mai mult”

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Marele Shaquille O'Neal, implicat în controversa momentului în SUA » Totul a plecat de la o fotografie „scăpată” pe internet
Stiri extrasport
Marele Shaquille O'Neal, implicat în controversa momentului în SUA » Totul a plecat de la o fotografie „scăpată” pe internet
Patronul milionar care merge cu metroul în București: „Fac socoteala, ies mult mai ieftin!”
Superliga
Patronul milionar care merge cu metroul în București: „Fac socoteala, ies mult mai ieftin!”
Danezul care a venit să joace la Dinamo a rămas surprins de București: „Asta am făcut în prima zi” + Cum s-a trezit cu 50 de cenți în cont
Superliga
Danezul care a venit să joace la Dinamo a rămas surprins de București: „Asta am făcut în prima zi” + Cum s-a trezit cu 50 de cenți în cont

Campionul mondial și european, suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice de la Paris: „Dumnezeu mi-a dat totul! Nu voi schimba nimic”

Între timp, în România: bazin semiolimpic inaugurat într-un sat fără canalizare » „Mobilizez babele de prin jurul meu și ne ducem împreună”


Comentarii (16)
simohayha
simohayha  •  05 Aprilie 2013, 23:43
Postat de dihorul pe 03 Aprilie 2013, 18:24

E o chestiune de mentalitae stelemistule. Asta face diferenta intre Rapidisti si oi. Mentalitatea. Voi nu intelegeti cum cineva nu pleaca la bani mai multi si ramane unde e doar pentru glorie si pentru ca e iubit. Il inteleg f bine pe Goanta sa spuna, dupa multi ani, ca ii pare rau ca nu a acceptat. Vremurile s-au schimbat, oamenii sunt mai rai, imbogatirea salbatica a pus stapanire pe oameni... La vremea la care a refuzat situatia era mult diferita. La dinamo poate lua doua butelii si o aprobare de Dacia mai repede pe langa gradul care acum i-ar fi asigurat o pensie frumoasa. El a ramas la Rapid unde era si a ramas iubit.

Logica ta pute, dihorule! Iti vorbesc asa pt. ca esti un manelist samantar si nu faci parte din rapidistii civilizati. Valorile adevarate au plecat, nu i-a oprit gustul apei din tender, vezi Liţă sau Tamango. Gheara de ce nu moare de foame? Acum Willy se poate satura cu niste apa luata de la gara. Cu momentele acelea cand se imbraca pe şine, la batul de chibrit, fiindca-l urmareau giulestenii la infrangerile de acasa. Stati linistiti, nu o duce mai rau ca voi dar incearca sa va sensibilizeze si, eventual, sa va dea o tzeapa!

ionut_gl
ionut_gl  •  04 Aprilie 2013, 19:31

bravo.frumos gest

danielmed
danielmed  •  04 Aprilie 2013, 14:02

Mi-aduc aminte de Goanta , un jucator tehnic, stia bine cu mingea, un bun conducator de joc si un bun executant al loviturilor libere.Nu ne-ar strica un jucator ca el azi. Circula o vorba pe atunci"Tara, Goanta si cu Gheara, cel mai bun atac din tara!"

Vezi toate comentariile (16)
Comentează