FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

George Copos nu acceptă propunerea CS Rapid: "Să ia stadionul şi să crească găini pe el"

George Copos spune că datoria Rapidului esta mai mică decît susţin cei de la Clubul Sportiv
George Copos spune că datoria Rapidului esta mai mică decît susţin cei de la Clubul Sportiv

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 august 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 10 august 2011 17:45

Rapidul nu va achita suma de 150.000 de lei cerută de CS Rapid pentru a le permite alb-vişiniilor să revină în Giuleşti. George Copos spune că nu are de achitat decît 121.000 de lei şi în aceste condiţii cei de Clubul Sportiv pot folosi stadionul în scopuri zootehnice

"Am fost şi am făcut punctajul, datoria noastră totală pentru utilităţile la stadion, la data de 30 iunie, era de 121.000 de lei. Atît şi nici un leu mai mult. Ni s-a raportat acest lucru în scris. Nu înţeleg de ce ei propun acum să achităm 150.000 de lei.

Atunci să ia stadionul acasă, să-l ia să crească găini şi alte orătănii pe el" a spus Copos, conform Mediafax.

Copos susţine că ar fi de acord totuşi cu plata sumei de 150.000 de lei, dar 30.000 din aceasta să reprezinte o sponsorizare pentru orice secţie din cadrul CS Rapid:

"Noi sîntem gata să plătim 150.000 de lei, 121.000 de lei datoria şi 30.000 sponsorizare. Dacă se doreşte să facem o sponsorizare de 30.000 să ne spună unde, la secţia de lupte, la baschet, la oină... noi sîntem de acord. Dar datoria se încheie aici".

Copos spune că ar fi interesat să preia în concesiune stadionul "Valentin Stănescu", soluţie pe care o va analiza cu Ministerul Transporturilor:

"Noi sîntem de acord, fie cu un parteneriat public-privat, fie cu o concesiunare a stadionului pe o perioadă de timp cu obligativitatea noastră de a investi câteva milioane de euro în modernizarea stadionului.

Noi deja am investit două milioane în consolidare fiind doar chiriaşi, deşi aceste investiţii reveneau de fapt administratorului arenei, CS Rapid. Eu îi mulţumesc doamnei Boagiu că l-a primit ieri pe Răzvan Lucescu, e de apreciat că măcar şi-a făcut timp să asculte problema noastră".

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Marele Shaquille O'Neal, implicat în controversa momentului în SUA » Totul a plecat de la o fotografie „scăpată” pe internet
Stiri extrasport
Marele Shaquille O'Neal, implicat în controversa momentului în SUA » Totul a plecat de la o fotografie „scăpată” pe internet
Patronul milionar care merge cu metroul în București: „Fac socoteala, ies mult mai ieftin!”
Superliga
Patronul milionar care merge cu metroul în București: „Fac socoteala, ies mult mai ieftin!”
Danezul care a venit să joace la Dinamo a rămas surprins de București: „Asta am făcut în prima zi” + Cum s-a trezit cu 50 de cenți în cont
Superliga
Danezul care a venit să joace la Dinamo a rămas surprins de București: „Asta am făcut în prima zi” + Cum s-a trezit cu 50 de cenți în cont

Campionul mondial și european, suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice de la Paris: „Dumnezeu mi-a dat totul! Nu voi schimba nimic”

Între timp, în România: bazin semiolimpic inaugurat într-un sat fără canalizare » „Mobilizez babele de prin jurul meu și ne ducem împreună”


Comentarii (10)
sibelius
sibelius  •  11 August 2011, 19:43
Postat de lebateauivre pe 10 August 2011, 19:22

dincolo de faptul ca nu e rapidist, il urasc pe dl copos fara nici un motiv (poate gandesc ca am fi luat mai multe titluri fara el, nu stiu); totusi in anii 1954-1956 cand ma instalam in sectorul F pentru a-l privi indeaproape pe Tache Macri, credeam ca e stadionul lui Rapid (ma rog, Locomotiva) sau poate al lui gheorghiu-dej, sau poate al poporului, intelegand acum ca, de fapt, e al lui cs rapid; cine-or fi astia ?! inteleg ca n-au echipa de forbal, n-au auzit de langa, de leahevici, de nae georgescu, ok, da cine E ei ? cum de ARE ei stadionu' ? inteleg ca boagiu habar n-are, e tinerica, da' are ea consilieri ?! are puterinta de analiza ?

Hai sa iti desenezi sa intelegi. Toate cluburile departamentale(si nu numai ele) "are" mai multe sectii. Cand sectiile de fotbal de la Rapid, Steaua si Dinamo s-au desprins de restul clubului ca organizare nu au putut sa cumpere STADIOANELE respective(sau nu au fost lasati), nici sa le concesioneze. Ei au devenit chiriasi ai C.S. Rapid/Steaua/Dinamo.

sibelius
sibelius  •  11 August 2011, 19:39

Sa creasca o oaie. Ca el a spus ca nu e tot una sa platesti o oaie sau o turma. El nu da bani nici pentru o oaie. Super patron!

adyssulovecrysa
adyssulovecrysa  •  10 August 2011, 20:44

fmmmm copos....iar te bagi tu si iar se alege prafu de rapid..pleaca odata in m mtii de jeg.os ce esti...lasa`ne k ne`am saturat de figurile tale de om de nimic...dute dqu de mizerie umana :-j avaru dqu o sa mo.ri insetat de bani ....o sa ti iasa pe gura candva

Vezi toate comentariile (10)
Comentează