FOTBAL  »  Superliga  »  DECES

Trupul lui Gheorghe Mulțescu va fi depus la Muzeul CS Dinamo » Soția dezvăluie de ce nu poate să-l înmormânteze unde și-ar fi dorit

Gheorghe Mulțescu, în ultimul lui mandat de antrenor +15   FOTO
Gheorghe Mulțescu, în ultimul lui mandat de antrenor

Articol de - Publicat duminica, 15 septembrie 2024 22:09 / Actualizat luni, 16 septembrie 2024 04:04

Gheorghe Mulțescu, fost jucător și antrenor important, s-a stins astăzi din viață, la vârsta de 72 de ani, răpus de problemele medicale cu care se confrunta.

A1 la Dinamo în mai multe mandate, fost jucător important, cu meciuri la echipa națională a României, Gheorghe Mulțescu a decedat cu două luni înainte să împlinească vârsta de 73 de ani.

El era internat de mai bine de o săptămână la Spitalul Clinic de Urgență Floreasca, confruntându-se cu o pneumonie care s-a dovedit fatală, totul în contextul în care simptomele bolii Alzheimer se accentuaseră în ultima vreme.

Trupul lui Gheorghe Mulțescu va fi depus luni, la prânz, la Muzeul CS Dinamo

Cei interesați să-i aducă un ultim omagiu fostului mare dinamovist o vor putea face luni, la Muzeul Clubului Sportiv Dinamo. Trupul neînsuflețit al lui Gheorghe Mulțescu va fi depus acolo în jurul orei prânzului, după cum a anunțat CS Dinamo.

Foștii campioni dinamoviști Gheorghe Mulțescu și Valentin Samungi vor fi depuși mâine, pentru câteva ore, la Sala de trofee a clubului, situată în clădirea centrală din șoseaua Ștefan cel Mare nr. 7-9. Cei care vor să le aducă un ultim omagiu o pot face începând cu ora 10:00, până aproape de ora 16:00

Ulterior, Gheorghe Mulțescu va fi înmormântat în Capitală, deși familia și-ar fi dorit să-i găsească un loc de veci în satul Subcetate, comuna Sântămăria-Orlea, județul Hunedoara.

Sonia Mulțescu: „Am fi vrut să-l înmormântăm la Hațeg, în satul Subcetate”

Soția lui Gheorghe Mulțescu, Sonia, a dezvăluit că alte probleme familiale au produs această schimbare de planuri. Totodată, că în găsirea locului de veci s-a implicat Nicolae Badea, fost acționar la Dinamo.

„Noi am fi vrut să-l înmormântăm la Hațeg, în satul Subcetate. Din păcate, mama mea a făcut un accident vascular, iar eu o îngrijesc la mine acasă. N-am cu cine s-o las 3 zile, ca să plec. Suntem nevoiţi să căutăm un loc de veci în Bucureşti. Ne ajută domnul Nicolae Badea şi din acest punct de vedere”, a dezvăluit Sonia Mulțescu, conform sportpersurse.ro.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Mircea Lucescu, întrebat care este cel mai bun fotbalist din toate timpurile » Selecționerul României a rostit 3 nume
Nationala
Mircea Lucescu, întrebat care este cel mai bun fotbalist din toate timpurile » Selecționerul României a rostit 3 nume
Ce pensie are Ilie Năstase, după recalculare: „Nici mai mult, nici mai puțin!”
Tenis
Ce pensie are Ilie Năstase, după recalculare: „Nici mai mult, nici mai puțin!”
Dinamo încearcă să dea lovitura cu doi internaționali români » Unul e format de Hagi, altul a debutat și la prima reprezentativă
Superliga
Dinamo încearcă să dea lovitura cu doi internaționali români » Unul e format de Hagi, altul a debutat și la prima reprezentativă

Campionul mondial și european, suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice de la Paris: „Dumnezeu mi-a dat totul! Nu voi schimba nimic”

Între timp, în România: bazin semiolimpic inaugurat într-un sat fără canalizare » „Mobilizez babele de prin jurul meu și ne ducem împreună”


Comentarii (7)
dobrin
dobrin  •  17 Septembrie 2024, 03:33
Postat de creeperno534 pe 16 Septembrie 2024, 22:41

Cum sa ingrijesti AVC acasa? Trebuie spitalizare imediat!

Pai i-ati platit omului salariul, ca sa aiba familia bani de spitalizare? Noroc cu Badea ca altfel cu el in muzeu ramaneati. Mare pacat v-ati facut cu un om asa de bun, Dumnezeu sa-l odihneasca.

Potio
Potio  •  17 Septembrie 2024, 00:14
Postat de steaua.libera pe 16 Septembrie 2024, 09:42

Condoleanțe! Nea Gigi a fost un om deosebit.

O fi fost în spital.. poate acuma se recuperează.. după AVC se pot întâmpla multe.. implicit o revenire completă sau paralizie de diferite grade.. nu sti tu în ce situație este și când a avut.. ridicol comentariul tău

creeperno534
creeperno534  •  16 Septembrie 2024, 22:41

Cum sa ingrijesti AVC acasa? Trebuie spitalizare imediat!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close