FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL

VIDEO Gică Hagi, încântat de ultima mutare de la Farul: „Cel mai bun optar-decar! A plecat pe bani foarte puțini”

Farul Constanța a adus 6 fotbaliști în această vară, toți români și mare parte trecuți în anii precedenți prin bagheta lui Gică Hagi.
Farul Constanța a adus 6 fotbaliști în această vară, toți români și mare parte trecuți în anii precedenți prin bagheta lui Gică Hagi.

Articol de - Publicat joi, 11 iulie 2024 16:33 / Actualizat joi, 11 iulie 2024 17:35

Farul Constanța a adus 6 fotbaliști în această vară, toți români și mare parte dintre ei trecuți în anii precedenți prin „bagheta” lui Gică Hagi.

Managerul tehnic al alb-albaștrilor spune că este mulțumit de campania de transferuri, chiar dacă va avea din nou o misiune dificilă. Mulți dintre cei nou-sosiți nu prea au jucat în ultima perioadă și trebuie să-i revitalizeze.

VIDEO. Gică Hagi, înaintea startului în Superligă

„Îi cunoaștem, îi știm, important este să-i facem să arate bine mental și fizic. Și trebuie să reușim cât mai repede, ca să dea randament. Vrem să construim în continuare, să facem lucruri bune la Constanța, cu entuziasm și ambiție. Sper să fiu inspirat și eu în ceea ce fac. Poate am mai avea nevoie de ceva în atac și în bandă, pe linia de fund.

Ce-mi doresc cel mai mult este să am jucătorii sănătoși. În afară de Dican, ceilalți nu au jucat prea mult, nu au avut continuitate. Încă o dată spun că nu putem să luăm jucători foarte buni. Costă foarte mult. Încercăm să ne adaptăm, să aducem jucători pe care-i cunosc foarte bine și să-i refacem fizic și mental, pentru că fotbal știu și au demonstrat acest lucru”, a explicat Gică Hagi.

Pentru meciul din prima etapă, cu nou-promovata Unirea Slobozia, Farul se confruntă cu câteva probleme de lot: „Din păcate, ca și anul trecut, am avut accidentări încă din prima zi a pregătirilor. Pe Larie l-am pierdut pentru câteva luni, Bălașa are și el probleme, Iancu nu este la sută la sută. Dar trebuie să ne impunem jocul, să marcăm și să câștigăm”.

Ce spune Gică Hagi despre transferurile Farului

... despre Alibec: „Oricând este binevenit, este casa lui. Depinde doar de el, de oportunitățile pe care le are, de decizia pe care o va lua. Oricând se poate întoarce acasă. Am înțeles de la el că prioritatea este să-și găsească ceva afară”.

... despre Alexi Pitu: „Alexi este copilul nostru, de-ai casei, dar cred că trebuie să rămână afară. El a jucat, chiar dacă a făcut-o mai mult sau mai puțin. Chiar dacă trece printr-o perioadă dificilă, Bordeaux este un nume mare în Europa, cu tradiție. Alexi este acolo, în lumea mare, și trebuie să continue”.

Gică Hagi, încântat de ultima mutare de la Farul: „Cel mai bun optar-decar! A plecat pe bani foarte puțini”
Eduard Radaslavescu a revenit la Farul

Eduard Radaslavescu a revenit sub comanda lui Gică Hagi, după o aventură nereușită la FCSB:

La FCSB, nu a jucat niciodată pe postul lui. Niciodată. El s-a consacrat ca inter. Plus că nu i s-a dat posibilitatea să joace prea mult. Înainte era la loturile naționale și juca în play-off. Nu știu de ce, nu este treaba mea, eu spun doar ce am văzut de aici, de la Constanța. Încercăm să-l readucem la același nivel, dar va fi o muncă foarte grea. Trebuie să-l ridicăm foarte bine și fizic, și mental, să poate să facă ceea ce făcea când juca la noi. Din punctul meu de vedere, a plecat pe bani foarte puțini la FCSB, ținând cont de ceea ce reprezenta la acea vreme la loturile naționale și pe piața europeană. Era cel mai bun optar-decar de la loturile naționale. Sper să poată să revină, dar este nevoie de timp și o să fiu mai tolerant

- Gică Hagi

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
FRF le-a dat ultimatum! Cluburile din Superliga, amenințate cu depunctarea
Superliga
FRF le-a dat ultimatum! Cluburile din Superliga, amenințate cu depunctarea
După Șut, alt om de bază de la FCSB are ruptură musculară
Superliga
După Șut, alt om de bază de la FCSB are ruptură musculară
„La început am fost puțin tristă” » Ioana Timofeciuc explică de ce a fixat nunta cu Florinel Coman într-o zi de joi
Stranieri
„La început am fost puțin tristă” » Ioana Timofeciuc explică de ce a fixat nunta cu Florinel Coman într-o zi de joi

EXCLUSIV „Pe băiatul meu îl cheamă Vladimir, după Vladimir Putin!” » O campioană a României, interviu fără rezerve: „Jocurile Olimpice NU au fost un succes!”

„Am avut prime de la FCSB”, la 4 ani după Cazul Valiza! » Interviu-BOMBĂ cu Marian Cristescu despre o carieră plină de povești: „Budescu îl lua de urechi pe băiatul lui Ioan Niculae” + „Răzvan Lucescu ne-a legat cu sfoara”


Comentarii (34)
Gratian68
Gratian68  •  12 Iulie 2024, 12:15

Acuma sa fim seriosi, va legati si voi de exprimare...jucatorul paote sa jaoce doua posturi....box-to-box, adica optar, sau coordonato-mijlocas central, adica decar...din pct meu de vedere, nu e asta marea problema....cel mai mare deranj e la...reintoarcerea celui de-al 17-lea transfer facut de Hagi...vinde..ia banu...si isi reprimeste jucatorul inapoi, care culmea...la el joaca...dar nu spune ca joaca cu Iasul, cu VOluntariul, cu Uta....si nua re nici concurenta de la FCSB ( macar..)...dar el mucenste mult si bine, el creste jucatori pt Romania, elc ere bani de la multinationale....din pacate, isi face mult rau singur....

OlteanuMarian
OlteanuMarian  •  12 Iulie 2024, 11:53

...hagi a imbatranit foarte frumos ...si cat este de destept aproape ca G Popescu ...

barghierimihai49
barghierimihai49  •  12 Iulie 2024, 11:34

La FCSB Radaslavescu a primit mai multe sanse sa demonstreze ca e fotbalist.Dar nu e-e un simplu jucator de fotbal,ca mai toti "absolventii" academiei lu Hagi.

Vezi toate comentariile (34)
Comentează