FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - RAPID

FCSB - RAPID. Ce a cerut în direct la TV Gigi Becali, înaintea duelului arbitrat de Istvan Kovacs

Articol de GSP - Publicat marti, 14 decembrie 2021 15:55 / Actualizat marti, 14 decembrie 2021 16:34

Gigi Becali (63 de ani), patronul de la FCSB, vrea un joc curat contra celor de la Rapid. Duelul celor două formații bucureștene este programat miercuri, 15 decembrie, de la ora 20:30, live pe GSP.ro și în direct la TV pe DigiSport 1, TelekomSport 1 și Look Sport +.

Becali anticipează un meci dur împotriva Rapidului, astfel că-i cere arbitrului „să-și facă datoria”. CCA l-a delegat la centru chiar pe Istvan Kovacs, un arbitru cu care Becali a avut mai multe de împărțit de-a lungul timpului.

Gigi Becali vrea „fotbal ca în Europa” la FCSB - Rapid 

„Ei vor fi foarte agresivi, rog arbitrul să-și facă datoria. Vreau să jucăm fotbal ca în Europa, nu vreau lupte greco-romane, cotonogeală”, a spus Becali la Pro X. 

Ulterior, latifundiarul a amintit de partida din tur, câștigată de alb-vișinii cu 1-0 grație unui autogol al lui Paulo Vinicius: „Trebuie să câștigăm jocul ăsta neapărat. Jocul trecut nu-l consider pierdut. Am controlat jocul, sper să controlăm și acum și de data asta să și marcăm”. 

Istvan Kovacs arbitrează FCSB - Rapid 

CCA l-a ales pe Istvan Kovacs (37 de ani) să conducă derby-ul FCSB - Rapid. „Centralul” din Carei va fi ajutat de asistenții Vasile Marinescu și Mihai Marica, în vreme ce rezerva sa va fi Iulian Călin.

La începutul acestui an, Kovacs a fost acuzat dur de Gigi Becali, patronul FCSB, că nu a dictat un henț împotriva lui CFR Cluj și că a „inventat un 11 metri” contra echipei sale la meciul direct cu ardelenii. Latifundiarul a contestat și decizia lui Kovacs de a dicta penalty împotriva FCSB-ului în meciul dintre Viitorul și FCSB din ianuarie, scor 2-2.

VIDEO » Toni Petrea, înainte de FCSB - Rapid

Mai multe știri din Liga 1: 

Christopher Braun, fundașul lui FC Botoșani: „CFR vânează trofee, FCSB produce bani, Botoșaniul tace și face!”

Gigi Becali a dezvăluit de ce nu mai joacă deloc Budescu: „Asta ce înseamnă? Băi, tată, dormi!”

Citește și:

„Trebuia să primească cartonaș roșu, a intrat ca la rugby” » Reacția uluitoare din presa olandeză după meciul cu România
Nationala
„Trebuia să primească cartonaș roșu, a intrat ca la rugby” » Reacția uluitoare din presa olandeză după meciul cu România
Ianis Hagi, luat la mișto de britanici: „O pungă de ceapă” » Jenant: cu cine a fost asemănat decarul României
Euro 2024
Ianis Hagi, luat la mișto de britanici: „O pungă de ceapă” » Jenant: cu cine a fost asemănat decarul României
Penalty refuzat României? Legendarul Michael Ballack se revoltă: „Pentru mine e clar! Nici n-au analizat” » Probleme și la golul 3
Nationala
Penalty refuzat României? Legendarul Michael Ballack se revoltă: „Pentru mine e clar! Nici n-au analizat” » Probleme și la golul 3

Superliga 2024-2025, programul complet » FCSB - U Cluj, CFR - Dinamo, UTA - Rapid în prima etapă! + Când se joacă „Derby de România”

Record ALL-TIME pe GSP în luna iunie: 5,75 milioane de utilizatori și-au luat informațiile din Gazeta Sporturilor! Vă mulțumim!


Comentarii (9)
1948forever
1948forever  •  15 Decembrie 2021, 09:19

iar jucam cu rudimentarii astia

cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  15 Decembrie 2021, 07:46

„Vrei sa-ti arat ca te schimb”i-a zis(la GIGI SPORT1),jupanul din Pipera selectionerului Contra(nemultumit ca de ce nu-i cheama la lot pe Man,pe Tanase si pe Olaru)?!Si...l-a schimbat!Kovacs Istvan-(care stie ca lista cu arbitri FIFA e la Deaconu„omul”lui Becali) si el dintr-o data...„s-a facut baiat bun”!Buun baiat e Kovacs Istvan asta!***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

vasileroaita
vasileroaita  •  14 Decembrie 2021, 23:02

Le plang de mila giulestenilor! Becali si-a pus arbitrul de casa la fluierat!!!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează