FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali pune tunurile pe Florin Tănase: „Vreţi să vi-l arăt pe Mitriţă?”

Florin Tănase, la meciul cu Hermannstadt Foto: Cristi Preda
Florin Tănase, la meciul cu Hermannstadt Foto: Cristi Preda

Articol de - Publicat luni, 26 august 2024 11:48 / Actualizat luni, 26 august 2024 15:42

Florin Tănase (29 de ani), noul transfer de la FCSB, a fost aspru criticat de patronul Gigi Becali, după înfrângerea FCSB-ului cu Hermannstadt, scor 0-2.

Gigi Becali și-a criticat toată echipa după evoluția slabă de la Sibiu. Florin Tănase, jucătorul pe care Gigi Becali și l-a dorit foarte mult, a fost unul dintre principalii jucători mustrați.

Gigi Becali pune tunurile pe Florin Tănase: „Vreţi să vi-l arăt pe Mitriţă?”
Florin Tănase în Hermannstadt - FCSB, runda #7 din Superliga / foto: Raed Krishan

Gigi Becali: „Nu se joacă fotbalul aşa”

Gigi Becali l-a criticat pe atacantul său pentru că pasează foarte mult în spate și nu își asumă responsabilități. Patronul și-ar dori să aibă un stil de joc similar cu Alex Mitriță de la Universitatea Craiova.

„Eu ştiu valoarea lui Tănase, doar că el nu are ritm, joacă prea în spate. El trebuia să urce şi să paseze. În loc să urce, mai repede o dădea în spate ca să scape de obligaţii, să nu-şi mai asume responsabilitatea. O să vorbesc şi cu Tănase, nu se joacă fotbalul aşa, numai în spate. Vreţi să vin să vi-l arăt pe Mitriţă? Aşa se joacă fotbalul”, a declarat Gigi Becali, conform as.ro.

Alți 3 jucători au fost criticați aspru

Alți jucători care nu au scăpat de critici au fost Lixandru, Edjouma și Chiricheș. Remarcatul patronului FCSB a fost Panțîru.

„Până acum mă interesa numai un «iepure» (n.r. - campionatul). Prima cauză pentru care am pierdut azi a fost arbitrajul, am avut gol valabil anulat. A doua cauză e că n-avem valoare, ați văzut vreun jucător valoros în toată echipa?

Poate Lixandru s-a mai mișcat. Edjouma a mai avut două ocazii de a marca, dar cam atât. Niciun jucător nu are valoare și gata. L-am băgat pe Chiricheș... eu când văd că ajunge mingea la el am mari emoții, mi-e frică!

N-avem ce să facem, i-am zis lui MM (n.r. - Mihai Stoica) să jucăm fundaș central cu Kiki în locul lui Chiricheș, sau cu Lixandru. Mi-e frică cu Chiricheș! Trebuia să marcăm două goluri.

Panțîru a fost cel mai bun de pe teren. M-am uitat și eu puțin pe clasament, care-i nenorocirea? O să mă duc eu pe la echipă să urlu, că eu vreau mișcare pe teren. Noi de fapt avem valoare, am zis așa să râd puțin de ei, că se uită la ce declar.

Am avut mare încredere în Tavi (n.r. - Octavian Popescu). Că face... că drege, ne-am bazat pe el și Tănase. Tănase a dat numai mingea în spate, ce să facem? Am dat 1,3 milioane de euro pe un fotbalist (n.r. - Ștefănescu), care nici măcar nu e fotbalist! Fotbaliștii de genul lui joacă bine la echipele mici, dar când ajung la FCSB...”, a declarat Gigi Becali.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
A venit anunțul mult așteptat! FCSB pune la vânzare pachetele pentru meciurile din Europa League » Cum arată prețurile
Europa League
A venit anunțul mult așteptat! FCSB pune la vânzare pachetele pentru meciurile din Europa League » Cum arată prețurile
Darya, soția selecționerului Rusiei, implicată într-o controversă » Și-a mutat fiicele la școală într-o țară din UE: „Acum sunt acolo!”
Campionate
Darya, soția selecționerului Rusiei, implicată într-o controversă » Și-a mutat fiicele la școală într-o țară din UE: „Acum sunt acolo!”
Cristina Neagu, audiența Știrilor Pro TV și banii » Cât s-ar traduce în publicitate discursul de retragere al liderului CSM
Opinii
Cristina Neagu, audiența Știrilor Pro TV și banii » Cât s-ar traduce în publicitate discursul de retragere al liderului CSM

„Din cauza nevestelor, se certau și ei” » Camaradul lui Cornel Dinu povestește un conflict intim de la Dinamo și face dezvăluiri IREALE: „Am condus 4 ani fără permis! Bântuiam prin camere cu sticle de vin, fetele țipau”

„N-o spun la modul emoțional!” » Gheorghe Tadici, pe șleau despre Cristina Neagu. A numit 5 capitole la care a excelat și a inclus-o într-un top internațional world-class: „De excepție de la «Mama Natură»”


Comentarii (28)
observator_federal
observator_federal  •  26 August 2024, 18:14

Gigi afirma cu ceva timp în urmă că Mitriță este Messi de România iar acum li-l dă ca exemplu propriilor fotbaliști... Cu declarațiile lui ”necontrolate” Gigi face inutilă toată munca massmediei sportive (fecesebistă de felul ei), care ”reușise” să ”ascundă” realizările de excepție ale fotbalistului oltean în așa hal, că s-a ajuns practic ca orice remarcă favorabilă la adresa lui să fie privită ca fluieratul în biserică. Nu am suficient spațiu, dar aș aminti dintre ”performanțele” slujitorilor (slujitorilor condeiului) obsesia lui Grădinescu la PrimaSport de a-l discredita pe Mitriță cu orice ocazie (citez ”Mi-a rămas în cap călcâiul lui Mitriță!” - vezi Doamne acesta făcuse în joc o aroganță nepermisă la adresa adversarului și asta a declanșat uralele tribunei pe Oblemenco, sau ”ăsta este spiritul oltenesc” cum IRESPONSABIL concluzionează Grădinescu cel care oricum NU avea cum să vadă din studioul din București reacția tribunei!!). Sau critica foarte dură a lui Remus Râureanu la DigiSport: ”Mitriță nu poate simplu, nu are cum, nu poate -marchează goluri foarte frumoase, numai că niciun jucător nu poate fi golgheter înscriind doar de super-show! Inzaghi marca simplu, din careu, cu latul! Mitriță nu poate așa, el poate ori cu boltă, ori cu șut în vinclu, întotdeauna cu chestiuni de spectacol. Eficiența nu e cea potrivită!!”. Băbăeți, v-ați greșit meseria...

aspida
aspida  •  26 August 2024, 17:51
Postat de bibirica_cel_fara_de_bac pe 26 August 2024, 16:54

Ăsta, dimpotrivă, e de la FCSB. Pentru că el poartă pe cap o „șeapcă”. Una urâtă, roșie/decolorată.

Ciudatenia aia a lor e chipiu, se cred continuatorii lui Lenin si Che Guevara

bibirica_cel_fara_de_bac
bibirica_cel_fara_de_bac  •  26 August 2024, 16:54
Postat de aspida pe 26 August 2024, 15:53

Aia cu sapca sunt de la "U"

Ăsta, dimpotrivă, e de la FCSB. Pentru că el poartă pe cap o „șeapcă”. Una urâtă, roșie/decolorată.

Vezi toate comentariile (28)
Comentează