FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Un dinamovist a primit semnale că ar fi dorit în străinătate » Ce condiție pune pentru a continua alături de „câini”

Dinamo va disputa cel de-al treilea baraj consecutiv / Sursă foto: Facebook Dinamo București
Dinamo va disputa cel de-al treilea baraj consecutiv / Sursă foto: Facebook Dinamo București

Articol de - Publicat miercuri, 29 mai 2024 22:57 / Actualizat miercuri, 29 mai 2024 22:57

Adnan Golubovic, titularul din poarta „câinilor”, este monitorizat de către diverse echipe din Croația în perspectiva unui transfer. Goal-keeper-ul de 28 de ani se simte bine la Dinamo, dar ar vrea mărirea salariului după acest sezon.

Dinamo este în vacanță, a reușit să-și îndeplinească ultimul obiectiv setat de conducere. A evitat retrogradarea, va continua în Liga 1. În vara lui 2023, când Andrei Nicolescu, administratorul special, a declarat că obiectivul echipei este o clasare pe locurile 8-10, foarte mulți suporteri au răbufnit și au criticat afirmația.

Ulterior, "câinii" au trăit inclusiv cu emoția retrogradării directe, frică de care au scăpat după 2-0 cu UTA, în ultima etapă a sezonului regulat. Dacă în manșa tur a barajului cu Csikszereda (2-0), Dennis Politic a fost omul providențial pentru "haită", în Transilvania, portarul Adnan Golubovic a fost salvatorul roș-albilor.

5meciuri consecutive fără înfrângere au bifat dinamoviștii la finalul campionatului: două victorii și trei remize

Cel mai căutat fotbalist din Superliga în acest moment: după Dinamo și Petrolul, îl vrea și Hagi la Farul!
MERCATO
Cel mai căutat fotbalist din Superliga în acest moment: după Dinamo și Petrolul, îl vrea și Hagi la Farul!

Adnan Golubovic are un salariu mediu la Dinamo: 7.000 de euro/lună

Goal-keeper-ul în vârstă de 28 de ani a fost titular în toate meciurile din Superligă la primul său sezon la Dinamo. Slovenul a ratat o singură partidă din Cupa României, când a fost preferat Filip Dujmovic, fostul portar al "câinilor", în rest doar el a existat în planurile antrenorilor, Ovidiu Burcă, respectiv Zeljko Kopic.

Fotbalistul a fost transferat vara trecută, liber de contract, și s-a numărat printre cei ce nu au avut parte de salarii mari. Conform informațiilor GSP, Golubovic are un salariu de 7.000 de euro/lună, în condițiile în care nu s-au plătit remunerații mari fotbaliștilor sosiți în mercato estival din 2023.

Ulterior, fotbaliștii transferați în iarna lui 2024 au avut salarii considerabil mai mari, chiar duble față de cel al lui Adnan, de exemplu. Jucătorul ar dori să continue în alb și roșu, ar putea avea o discuție cu conducerea vizavi de mărirea salariului și de un nou contract.

44de meciuri a apărat Golubovic la Dinamo din totalul de 45 ale sezonului. În 12 partide nu a încasat gol

Adnan Golubovic s-a impus între buturi, la el sunt mănușile de titular

Mai ales că Golubovic este pe lista unor cluburi din Croația, ca urmare a jocurilor sale în tricoul "câinilor". Adnan este monitorizat de diverse formații, rămâne de văzut dacă acestea vor face o mutare în această vară.

Golubovic a avut un sezon bun în echipamentul roș-albilor. Mai întâi, practic, l-a obligat pe Dujmovic să se transfere, portarul cu care Dinamo a revenit în Liga 1 pierzând orice șansă la titularizare. Apoi, Răzvan Began și Dorian Railean (portarul titular al Moldovei) au fost doar parteneri de antrenament în 2024, niciunul nu s-a putut impune să fie numărul 1 între buturi.

3meciuri consecutive fără gol primit a adunat Golubovic în finalul ediției. Are 58 de goluri luate în 44 de partide

Andrei Nicolescu, întrebat frontal: „Ce obiectiv ați avut în acest sezon?” + Ce spune despre transferurile de la Dinamo: „Vom discuta, 8 jucători termină contractul”

Citește și:

România și-a aflat adversara din optimile Euro 2024 » Eșecul Portugaliei cu Georgia ne scoate în față un COLOS! Când e programat meciul
Nationala
România și-a aflat adversara din optimile Euro 2024 » Eșecul Portugaliei cu Georgia ne scoate în față un COLOS! Când e programat meciul
Notele GSP după meciul unei generații: „Ciudat să vedem decarul în bandă, dar Iordănescu a simțit bine!”
Nationala
Notele GSP după meciul unei generații: „Ciudat să vedem decarul în bandă, dar Iordănescu a simțit bine!”
Gică Hagi, exuberant după calificarea României în optimi la Euro 2024: „Cred că e posibil orice acum”
Nationala
Gică Hagi, exuberant după calificarea României în optimi la Euro 2024: „Cred că e posibil orice acum”

Dan Șucu nu se oprește! Transfer la Rapid direct de la naționala României, în ziua meciului decisiv cu Slovacia

L'Equipe, reacție incredibilă despre România, posibila adversară a Franței la Euro: „Implacabilă, să se neutralizeze reciproc”


Comentarii (5)
mario_rdfe_
mario_rdfe_  •  30 Mai 2024, 15:44

Golubovic si Politic au confirmat ca joc si au dat semnale ca vor sa ramana,dar vor mai multi bani ! CORECT ! Unul castiga 7000,celalalt 6000, in conditiile in care sunt colegi ce au 15 mii si nu au facut nimic ! Repede contracte de cate 10-12 mii ptr cei doi,altfel ii pierdem !

demolarii
demolarii  •  30 Mai 2024, 08:38

Daca Dinamo nu va juca in Premier League sau Bundesliga salariile de 7000 de euro ca si cel a lui Golubovici trebuie sa fie regula. Exceptia , motivata de situatia de la inceputul anului-un lot bunicel dar fara motivatie si incredere, probleme in a aduce jucatorii necesari la momentul oportun, competitori cu un avans considerabil-trebuie oprita. Faptul ca presa aduce zilnic articole care zgandaresc orgoliul, speculand acest moment special te face sa te gandesti ca e o campanie platita, la fel ca si o reclama. Oare presa stie ca peste 80% din fanii echipelor de prima liga doresc o crestere reala a veniturilor? Ca datorita relatiilor de afaceri a "investitorilor" de tipul Borcea, Badea, Negoita,Mititelu,Rotaru ,Hagi,Varga,Iftimie,Becali etc, dar si a Primariilor Cluj, Sibiu, Sf.Gheorghe, Voluntari si altele ( mai ales cele care sustin echipe de Ligi inferioare) acesti oameni pierd o crestere salariala de 2-5%? Dar poate ca cei 6 milioane de romani care pierd nu sunt asa importanti ca si orgoliile unor asa zisi oameni de politica-afaceri

MamaLiga
MamaLiga  •  30 Mai 2024, 01:32
Postat de Trotsky pe 29 Mai 2024, 23:38

este inca sub contract, asa ca sta pe loc.

Intreaba-l pe nea Apostol care este sursa ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează