FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

GSP LIVE // VIDEO Mirel Rădoi, mărturisire-șoc: "Urma să joc într-un meci trucat" » Toate indiciile duc către o partidă a Stelei din ultima etapă

Articol de GSP - Publicat marti, 23 octombrie 2018 15:10

Mirel Rădoi, fost jucător și antrenor la Steaua / FCSB, acum selecționer U21, a povestit la emisiunea GSP LIVE despre cum a refuzat să joace într-un meci trucat din Liga 1

"Urma să joc într-un astfel de meci. Am aflat și am spus că eu, dacă o să ajung în careul advers, o să dau gol, și nici n-o să pot lăsa pe cineva să dea gol de lângă mine".

Ce s-a întâmplat apoi? "Din minutul 1 până în minutul 90 m-am încălzit. N-am mai fost introdus pe teren deloc. S-a terminat cum trebuia, egal. Nu pot să vă spun meciul", a zis Mirel Rădoi la GSP LIVE

În ultimele două săptămâni, mai mulți foști jucători, precum Ionel Dănciulescu, Marius Niculae, Dorinel Munteanu sau Mircea Bornescu, au recunoscut că au luat parte la meciuri cu o defășurare suspectă.

STEAUA - FC ARGEȘ 3-3 e meciul la care duc indiciile 

Gazeta a analizat arhivele și singurul meci care pare să se potrivească descrierii făcute de Rădoi este cel dintre Steaua și FC Argeș, disputat în etapa cu numărul 34, sezonul 2000-2001, când roș-albaștrii erau deja campioni.

Cei doi antrenori erau Victor Pițurcă și Marian Bondrea. S-a terminat 3-3, meci în care Dănciulescu, Pompiliu Stoica și Alex Pițurcă au înscris pentru Steaua, în timp ce la argeșeni au marcat Neaga, Gr. Tudor și Dică, primul și ultimul ajungând apoi la formația din Ghencea. 

Scorul a avut o evoluție deosebită. În minutul 80 gazdele avea 3-0, însă ultimele minute de joc au fost teribile pentru Steaua, care a luat 3 goluri în 8 minute. 

danciulescu meci

Citește și:

Lui Boloni nu i-a venit să creadă » Ce a putut să facă elevul lui în minutul 6 al barajului Metz - Saint-Etienne
Stranieri
Lui Boloni nu i-a venit să creadă » Ce a putut să facă elevul lui în minutul 6 al barajului Metz - Saint-Etienne
„Cine este cea mai faimoasă persoană din agenda ta?” » Răspunsul lui Mourinho a stârnit hohote de râs în studio
Campionate
„Cine este cea mai faimoasă persoană din agenda ta?” » Răspunsul lui Mourinho a stârnit hohote de râs în studio
Românul care a refuzat să mai stea în Superliga a semnat și va juca în Europa League: „Am venit să câștig trofee cu acest mare club”
Superliga
Românul care a refuzat să mai stea în Superliga a semnat și va juca în Europa League: „Am venit să câștig trofee cu acest mare club”

Cine stă în poarta României la Euro 2024? Numărul 1 are o mare problemă: „Mă aștept ca Edi să meargă la sigur”

3 MARI întrebări despre selecția lui Edi Iordănescu în apărare: chiar nu exista o alternativă autentică?!


Comentarii (11)
badeadorian
badeadorian  •  23 Octombrie 2018, 15:33

Asteptam cu interes dezvaluiri ''nesocante'' despre un final de campionat in care o echipa a facut slalom ''perfect/urias'' printre jaloane numite : Farul Constanta , Sportul Studentesc ( cu celebrul penalty facut de portarul iesit printre proprii fundasi sa atace un atacant la linia de 16 m , exasperat ca scorul era 1-1) , Jiul Petrosani si final apoteotic la Vaslui !!!! .

cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  23 Octombrie 2018, 17:53

Finu'Mirel zice de un meci in care "Steaua"-deja cu sacii in caruta-trebuia sa isi ajute unul din sateliti!Dar nu zice nimic de celelalte nenumarate jocuri trucate in folosul "Stelei"!Unul i-l amintesc eu!Meciul cu Timisoara lui Iancu-echipa puternica pe atunci!Miza era mare!Daca castiga,"Steaua"devenea campioana in dauna lui Dinamo!Si a castigat cu 2-1-primul gol Andrei Cristea-portarul advers prinzand muste!A recunoscut Iancu mai tarziu-ceeace vazusem cu totii-dar federatia.liga si presa erau "unse"!

the_cobbler
the_cobbler  •  23 Octombrie 2018, 16:09
Postat de liviu79pit pe 23 Octombrie 2018, 15:44

Voi va contraziceti singuri. Ziaristul prezent la stadion chiar a admirat corectitudinea meciului respectiv, tinand cont de multitudinea de blaturi din acele vremuri. Si cum pariurile nu existau atunci, cine si ce avea de castigat?

Tocmai de aceea e dubios, respectivul ziarist era stelist !

Vezi toate comentariile (11)
Comentează