FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - UNIREA URZICENI 3-1

Haz de necaz la Dinamo » Cîţi fani au fost la meci? Victor Becali: "Cu tot cu mine sau fără mine?" :D

Articol de GSP - Publicat marti, 12 aprilie 2011 00:00 / Actualizat marti, 12 aprilie 2011 18:49

Doar 700 de suporteri dinamovişti au asistat de la faţa locului la victoria obţinută azi de "cîini" în faţa Unirii Urziceni. Întrebat de moderator GSP TV cîţi fani au fost prezenţi astăzi la meciul lui Dinamo,  impresarul Victor Becali a dat o replică savuroasă: "Cu tot cu mine sau fără mine?". Impresarul face astfel haz de necaz, în condiţiile în care Dinamo joacă meci de meci cu tribunele aproape goale. Andone a explicat asistenţa redusă de pe stadionul Ştefan cel Mare prin lipsa de rezultate în acest sezon a lui Dinamo. Victor Becali are însă şi alte argumente în privinţa partidei de azi:

"E dificil să ai la ora asta fani pe stadion. Oamenii sînt la serviciu...E o oră neobişnuită, ora 14:00, marţi. Totuşi, suporterii adevăraţi sunt cei care vin la meci şi la bine şi la rău. Au dreptate fanii că nu vin la meci avînd în vedere poziţia din clasament, dar asta nu înseamnă că nu îţi mai iubeşti echipa", a spus agentul la GSP TV.

Victor Becali a vorbit apoi despre doi jucători din echipa lui Andone, puştiul Raphael Stănescu şi albanezul Elis Bakaj, cel căruia galeria i-a scandat îndelung numele după golul de 3-1 marcat în poarta lui Curcă.

"Raphael are 18 ani, este un jucător de perspectivă, poate reprezenta viitorul lui Dinamo. Despre Bakaj nu mă pot pronunţa după doar cîteva meciuri. Am impresia însă că se complică prea mult, ar trebui să joace mai simplu, chiar dacă e clar că are nişte calităţi".

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Îl vinde FCSB pe Târnovanu? Secretele din spatele interesului lui Becali pentru Zima + Reacția Petrolului: „Are prelungirea pe masă”
Superliga
Îl vinde FCSB pe Târnovanu? Secretele din spatele interesului lui Becali pentru Zima + Reacția Petrolului: „Are prelungirea pe masă”
Gigi Becali a anunțat primul „11” pentru debutul în grupa de Europa League » 3 jucători titulari cu Petrolul sunt OUT
Europa League
Gigi Becali a anunțat primul „11” pentru debutul în grupa de Europa League » 3 jucători titulari cu Petrolul sunt OUT
Băluță: „Sunt foarte bucuros că nu vom mai juca în Ghencea!”
Superliga
Băluță: „Sunt foarte bucuros că nu vom mai juca în Ghencea!”

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (19)
davidero_dela_deal
davidero_dela_deal  •  12 Aprilie 2011, 20:44

Temwanjera un jucator care poate face diferenta ! La noi cu cine ? Onofras, liviu ganea, bilasco si alexe?

davidero_dela_deal
davidero_dela_deal  •  12 Aprilie 2011, 20:38
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

O buna parte din raspuns ...Ia uite cum a dat gol Temanjera si Vsluiul se bate la titlu !!! Pentru asta trebuie sa ai bani si cap ceea ce la cioban si butelir lipseste .

dreamer123
dreamer123  •  12 Aprilie 2011, 20:37

mai bine platesti si tu biletul la meci, om de nimic, b.orat ce esti, carbunarul din familia becali. impresar de 2 lei

Vezi toate comentariile (19)
Comentează