FOTBAL  »  Superliga  »  COMITETUL EXECUTIV LA DNA

Iancu nu-l iartă pe Sandu: "E un laş, trebuie să plece ACUM pentru că n-are cum să scape"

Marian Iancu
Marian Iancu

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 octombrie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 26 octombrie 2011 18:38

Patronul echipei Poli Timişoara, Marian Iancu, a comentat în stilu-i caracteristic începerea urmăririi penale în cazul lui Mircea Sandu, a lui Dumitru Dragomir şi a celor 10 membri ai Comitetului Executiv care au decis dezafilierea Craiovei.

"Nu le vreau răul celor inculpaţi, dar mă bucur că au început să se mişte şi pe la noi lucrurile. Vreau totuşi ca  Universitatea să fie repusă în drepturi. Eliminarea lor din fotbal a fost un abuz. Dacă parchetul are datele necesare, ar fi fost normal să fie deja luat la cercetări.

E un laş, fără nici un fel de caracter. Ar fi trebuit să iasă în faţă şi să spună: toţi aceşti oameni sînt nevinovaţi, eu i-am pus să facă ce-au făcut. Iar acum nu mai poate să mă dea în judecată pentru că am posibilitatea să vorbesc despre dumnealui", a spus Marian Iancu.

Iancu a dezvăluit la Fanatik Show, pe DigiSport, că a fost foarte aproape să se alieze cu Adrian Mititelu în procesul în civil împotriva lui Mircea Sandu, dar i-a fost frică să nu împartă soarta Craiovei.

"Mircea Sandu e primul om care trebuie să plece ca să se îndrepte situaţia fotbalului românesc. Îmi pare rău că m-am dus la Lausanne, nu am vrut să împart soarta Craiovei. Acum îi dau dreptate lui Mititelu, trebuia să risc şi eu.

Dacă Sandu va ajunge să se autosuspende înseamnă că eu sînt nebun. Parchetul va trebui să răspundă dacă Sandu nu va pleca de la FRF, practic este lăsat să-şi continue activitatea infracţională şi atunci trebuie băgat la inchisoare", a spus acesta.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Gheorghe Hagi a vândut iar! „Regele Exporturilor” este noul investitor de la Farul și oferă o sumă importantă: „Nu-mi place fotbalul, dar cred în Hagi!” + Cum arată acum acționariatul
Superliga
Gheorghe Hagi a vândut iar! „Regele Exporturilor” este noul investitor de la Farul și oferă o sumă importantă: „Nu-mi place fotbalul, dar cred în Hagi!” + Cum arată acum acționariatul
Helmut Duckadam a fost operat pe cord deschis » Primele informații: rămâne în spital până cel puțin luni!
Stiri extrasport
Helmut Duckadam a fost operat pe cord deschis » Primele informații: rămâne în spital până cel puțin luni!
Intră CFR Cluj în insolvență? » Ioan Varga are datorii de peste 60 de milioane de euro pe care trebuia să le achite de 6 ani!
Superliga
Intră CFR Cluj în insolvență? » Ioan Varga are datorii de peste 60 de milioane de euro pe care trebuia să le achite de 6 ani!

Campionul mondial și european, suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice de la Paris: „Dumnezeu mi-a dat totul! Nu voi schimba nimic”

Între timp, în România: bazin semiolimpic inaugurat într-un sat fără canalizare » „Mobilizez babele de prin jurul meu și ne ducem împreună”


Comentarii (20)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  27 Octombrie 2011, 11:46

"Iancule mare", dar nu te-ai dus tu cu jalba'n protap la Nasu sa cadeti la pace ???!!! Acum il faci las ? Dar tu cum te caracterizezi ?

madeintim.
madeintim.  •  27 Octombrie 2011, 00:44

Coane Iancule,nu trebuie sa-l ierti pe Sandu,doar ai declarat sus si tare cave-i avea razboiul tau personal cu el. I-ti doresc noroc!,dar cu investitiile BKP-ului in infrastructura si echipa cum ramine?Te-ai sifonat ca la Cluj,Ploiesti,Vaslui s-au facut stadioane,dar e la fel de adevarat ca acolo "patronii" respectivi au bagat mina mult mai adincin buzunar si nu s-au bazat pe Consiliile Judetene. Asa ca ,mai putina galagie si implica-te mai mult(FINANCIAR BINENTELES)

dac.impielitzat
dac.impielitzat  •  26 Octombrie 2011, 22:26

e incredibil in ce hal s-a ajuns cum se tin de scaune domnii acestia si nu au demnitatea sa recunoasca ca au gresit si sa-si dea demisia. nu au adus absolut nici o dovada de ce anume i-a acuzat Mititelul de la bun inceput. a tot tras-o in continuu si el si mister Mitica ca dom'le vezi tu ca Mititelu fura statul cu fel de fel de companii capusa; se prea poate, daca e asa va plati fiscului, dar la acuzele lui Mititelu el si gasca lui nu au raspuns NIMIC! e dezonorant tot ce fac! si in acest moment nici demisia nu le va mai salva onoarea si imaginea de incompetenti. rusine! parerea mea.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează