FOTBAL  »  Superliga  »  REACȚIE

Reacția lui Ianis Hagi după ce tatăl său a inaugurat hotelul de la Ovidiu în care a investit 8 milioane de euro: „Și-a depășit limitele!”

Gică Hagi și Ianis Hagi. Foto: Instagram
Gică Hagi și Ianis Hagi. Foto: Instagram

Articol de GSP - Publicat joi, 05 septembrie 2024 15:37 / Actualizat vineri, 06 septembrie 2024 00:17

Ianis Hagi (25 de ani) a reacționat după ce tatăl lui a investit 8 milioane de euro într-o construcție nouă la baza academiei de la Ovidiu.

Gheorghe Hagi a inaugurat miercuri, 4 septembrie, noul hotel de la Ovidiu și extensia acestei baze.

Ianis Hagi a oferit și o primă reacție emoționantă după ce construcția a fost inaugurată. Mijlocașul lui Rangers și-a felicitat tatăl pentru realizare, prin intermediul rețelelor sociale, și spune despre acesta că și-a depășit limitele.

Mesajul lui Ianis Hagi: „Este o continuă sursă de inspirație”

„15 ani de muncă pură și dăruire! Totul a fost făcut din dragoste și cu pasiune. (n.r. Gică Hagi) este o continuă sursă de inspirație pentru fiecare persoană prin felul în care și-a depășit limitele, la un cu totul alt nivel. Mulțumesc și felicitări!” a fost mesajul pe care l-a scris Ianis Hagi pentru tatăl său.

Construcția în care Gheorghe Hagi a investit 8 milioane de euro este una spectaculoasă. Jucătorii care evoluează la academia antrenorului român vor avea parte, pe lângă hotel, de o sală de forță ultramodernă, sală de mese, săli de lectură și chiar un muzeu.

Elena Hagi, soția lui Ianis, a atras toate privirile la inaugurare
+41 FOTO

Cum arată construcția de 8 milioane de euro a lui Gheorghe Hagi

Construcția în care Gheorghe Hagi a investit 8 milioane de euro este, de fapt, un hotel pentru jucătorii de la Academia Farul Constanța. Clădirea are 4 etaje și este amenajată cu sală de mese și bucătărie pentru toate loturile Farului, muzeu, camere pentru jucătorii echipei de seniori, dotate cu aer condiționat (fără televizoare), etajele doi și trei sunt destinate exclusiv juniorilor, camere cu 4 paturi, sală de lectură, sală de studiu, sală de ședințe și o zonă de relaxare (bibliotecă, mese de tenis).

„Mulțumesc partenerilor care au fost lângă mine! În viață nu ești singur. Ai familie, ai parteneri. Apoi, ai nevoie de o strategie. Am avut strategia de la început, împreună cu toți oamenii care au muncit în Academie, în club, cu parteneri. Le mulțumesc încă o dată, pentru că fără ei nu se putea realiza nimic! Acum, mă duc spre 60 de ani, drumul se scurtează, e tot mai aproape, dar am entuziasm. Sunt cu Farul și vreau să fac cât mai multe. De aici am plecat, Farul m-a crescut, iar acum sunt acasă.

Mă gândeam la început că voi ajunge departe. Ce am gândit s-a împlinit, dar e loc și de mai bine. Astăzi am inaugurat clădirea și o bază sportivă ce aparțin clubului Farul, un club cu infrastructură bună și copii mulți. Am avut plăcerea de a întoarce fotbalului ce mi-a dat. Și pe mine m-au ajutat alții. Investiția cea mai bună e în copii. Cred că am făcut o treabă excelentă. Nu contează câți bani s-au investit, important e că s-a făcut un lucru de calitate. Academia noastră a dat jucători la cel mai înalt nivel, muncim pentru România.

Noi ne-am atins toate obiectivele, a câștigat și Farul campionatul, Constanța era singurul oraș portuar ce nu câștigase campionatul. Sper să mai am energie să sprijin în continuare, așa cum am fost sprijinit și eu. Primul lucru pe care trebuie să îl faci când vrei să devii cel mai bun este să asiguri condiții de calitate.

Sper ca generațiile următoare să dispute o finală de Campionat European sau Mondial, cum noi nu am reușit. Pentru mine au fost un exemplu Ajax și Olanda, pe care mi-am creat viziunea, iar apoi am ajuns la Real Madrid și Barcelona, cluburi care m-au făcut să conștientizez că pot deveni cel mai bun. Sunt înnebunit să progresez în fiecare zi. Farul trebuie să devină un club european! De aceea aștept noi acționari la club. Mulțumesc, Farul, că m-a ajutat când am fost mic, restul pentru mine a fost plăcere! I-am învățat pe copii să nu aibă niciun complex de inferioritate”, a declarat Gheorghe Hagi.

  • Articol de Ramona Ionescu
Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Louis Munteanu, „aroganță” la microfon: „Ei doi de la FCSB n-au cum să fie inteligenți ca mine”
Superliga
Louis Munteanu, „aroganță” la microfon: „Ei doi de la FCSB n-au cum să fie inteligenți ca mine”
„M-ai sunat să faci mișto?” » Gigi Becali, supărat. Nu i-a convenit egalul cu CFR Cluj: „Am greșit că l-am impus pe el în echipa de start”
Superliga
„M-ai sunat să faci mișto?” » Gigi Becali, supărat. Nu i-a convenit egalul cu CFR Cluj: „Am greșit că l-am impus pe el în echipa de start”
Trupul lui Gheorghe Mulțescu va fi depus la Muzeul CS Dinamo » Soția dezvăluie de ce nu poate să-l înmormânteze unde și-ar fi dorit
Superliga
Trupul lui Gheorghe Mulțescu va fi depus la Muzeul CS Dinamo » Soția dezvăluie de ce nu poate să-l înmormânteze unde și-ar fi dorit

„Din cauza nevestelor, se certau și ei” » Camaradul lui Cornel Dinu povestește un conflict intim de la Dinamo și face dezvăluiri IREALE: „Am condus 4 ani fără permis! Bântuiam prin camere cu sticle de vin, fetele țipau”

A urcat pe scena de la Vocea României și nimeni nu și-a dat seama că e fiul legendei sportului românesc


Comentarii (6)
dobrin
dobrin  •  06 Septembrie 2024, 01:01

Du-te bai Ianis acasa, ti-a facut taticu' teren de antrenament, sala de forta, sala de lectura, nevasta aproape, tot ce-ti trebuie. Nu mai sta sa te antrenezi prin parcuri cu miloaga la scotieni.

22cea
22cea  •  05 Septembrie 2024, 18:17

Ne-ati albit cu Janis asta .

username_2
username_2  •  05 Septembrie 2024, 17:54

Ianis, decarul nostru

Vezi toate comentariile (6)
Comentează