FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Încă un contestatar al numirii lui Rădoi ca antrenor, deși nu are licență: "Într-o țară civilizată nici nu se punea problema!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 august 2015 18:13

Florin Răducioiu a comentat numirea lui Rădoi ca antrenor al Stelei, deşi acesta nu are licenţa PRO.

"Într-o ţară civilizată este nevoie să faci o şcoală pentru a avea o calificare. În italia nici nu se punea problema de a antrena fără a face şcoala. În cazul acesta, te întrebi de ce mai e nevoie de şcoală?

Aici în România poate se poate aşa. Eu nu sînt de acord, dar nu este problema mea. Nu vreau să intru în polemică nici cu Steaua, nici cu Rădoi.", a spus Răducioiu la DolceSport.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Marele Shaquille O'Neal, implicat în controversa momentului în SUA » Totul a plecat de la o fotografie „scăpată” pe internet
Stiri extrasport
Marele Shaquille O'Neal, implicat în controversa momentului în SUA » Totul a plecat de la o fotografie „scăpată” pe internet
Patronul milionar care merge cu metroul în București: „Fac socoteala, ies mult mai ieftin!”
Superliga
Patronul milionar care merge cu metroul în București: „Fac socoteala, ies mult mai ieftin!”
Danezul care a venit să joace la Dinamo a rămas surprins de București: „Asta am făcut în prima zi” + Cum s-a trezit cu 50 de cenți în cont
Superliga
Danezul care a venit să joace la Dinamo a rămas surprins de București: „Asta am făcut în prima zi” + Cum s-a trezit cu 50 de cenți în cont

Campionul mondial și european, suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice de la Paris: „Dumnezeu mi-a dat totul! Nu voi schimba nimic”

Între timp, în România: bazin semiolimpic inaugurat într-un sat fără canalizare » „Mobilizez babele de prin jurul meu și ne ducem împreună”


Comentarii (58)
387520411455977
Nos Son  •  13 August 2015, 08:54

Dinamo București Titlul de campion - 1990 Cupa României - 1986, 1990 AC Milan Supercupa Italiei - 1993 Serie A - 1994 Liga Campionilor UEFA - 1994 A fost de altfel golgheterul naționalei României în preliminariile pentru Cupa Mondială din 1994, cu nouă reușite. La Mondialul din Statele Unite a mai înscris alte patru goluri, câte două în meciul inaugural contra Columbiei și în cel din sferturi cu Suedia. DOMNULE GOGU DIN CATE VAD EU DUMNEAVOASTRA ATI CAM UITAT DE ACESTE PERFORMANTE ,DESI CAND RADUCIOIU OBTINEA PERFORMANTE CU ECHIPA NATIONALA ,ATI TOPAIT DE BUCURIE.

827246700645768
Andreica Gogu  •  13 August 2015, 07:53

Raducioiule tata, ai plecat in lumea larga sa faci si tu ceva bani; lamureste-ma si pe mine cu doua realitati ale periplului tau extern: exceptand perioada Brescia sub comanda lui lucescu, unde ai jucat mai mult de cateva luni; dupa ce ai incheiat activitatea de mare fotbaliator, unde ai antrenat si ce mari rezultate ai obtinut; dar chiar unde ai facut facultatea de destepti?.

tzusti_reloaded
tzusti_reloaded  •  13 August 2015, 03:56
Postat de mircea1957 pe 12 August 2015, 22:46

Conceptie comunista, care neaga meritele oamenilor care si-au tocit coatele pe bancile scolilor. sa spui ca o diploma este dovada ca esti loser, este im..becilitate curata. Conceptia hotilor si puturosilor care bat seminte pe marginea santului si vor sa fie egali cu aia care muncesc cu cap, au scoala. Asa a aparut si comunismul, dictatura ratatilor.

NU E CHIAR ASA CUM SPUI...LASA CA TOATE SISTEMELE AU FOST INVENTATE CU UN SCOP SI LA SCOALA TUTUROR SE PRACTICA MASIV..SPALATURILE DE CREIERE... LA UMAN MA REFER.. LA REAL.. E F CORECT CA SCOALA E SUPREMA... SI COMUNISTI RESPECTAU PE CEI DOTATI TEHNIC LA TARTAGUTA..PROBLEMA ERA CA , CONDUCEAU ..ATEHNICII .....TOTUL.

Vezi toate comentariile (58)
Comentează