FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - FCSB 3-2

NOTE GSP: Jucătorii de la FCSB, penibili la Giurgiu! Cine s-a făcut de râs contra unei echipe fără obiectiv

FCSB a jucat slab cu Astra +16   FOTO
FCSB a jucat slab cu Astra

Articol de GSP - Publicat marti, 30 iunie 2020 07:09 / Actualizat marti, 30 iunie 2020 08:10

FCSB a pierdut cu Astra, 2-3, deși a condus cu 2-0, și și-a compromis astfel șansele la titlul, fiind acum pe locul 4, la 9 puncte de CFR Cluj și la 8 de Craiova.

Elevii lui Bogdan Vintilă au început bine și au condus rapid cu 2-0, prin golurile lui Ovidiu Popescu și Dennis Man, dar au căzut inexplicabil după pauză, când Denis Alibec a făcut un joc extraordinar, iar cei de la FCSB au avut o prestație dezamăgitoare.

Cei mai slabi jucători de la FCSB au fost cei doi fundași centrali, Iulian Cristea și Andrei Miron. Ambii au primit nota 4 din partea Gazetei Sporturilor. Evoluții modeste au avut și portarul Andrei Vlad, mijlocașul Adi Popa și atacantul Cristi Dumitru. Aceștia au luat nota 5.

Noi avem apărare? Miron... săracul! Îmi vine să râd când îmi aduc aminte cum cade. Din iarnă, nu va mai juca la FCSB. Săracul de el, vai de capul luiI
Gigi Becali, la emisiunea „Fotbal Club”, de la Digi Sport

Cel mai bun jucător de la FCSB a fost Dennis Man, care a marcat un gol și a luat nota 8. O evoluție bună a avut și Ovidiu Popescu, notat cu 7. Denis Alibec, marcator a două goluri, a fost omul meciului, primind 9 din partea Gazetei Sporturilor.

Bogdan Vintilă, antrenorul FCSB, a luat nota 5, în timp ce Bogdan Andone, tehnicianul Astrei, a primit 7.

NOTE GSP: Jucătorii de la FCSB, penibili la Giurgiu! Cine s-a făcut de râs contra unei echipe fără obiectiv

FOTO. Cele mai tari imagini de la Astra - FCSB 

+12 FOTO

VIDEO. Bogdan Vintilă: „Este păcat că avem aceste fluctuații de joc”

Citește mai multe știri despre FCSB:

Gigi Becali, NEMILOS cu 3 jucători: „Vina mea e că am uitat că e Tănase pe teren. Trebuia scos”

Reghecampf s-a dus acasă la Becali: „Oricând apelezi la mine, sunt prezent. Ca să știi”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
3101575123247794
Alice Popa  •  30 Iunie 2020, 08:53

Astra i-a batut pe fecesebisti fara sa vrea! Jucatorii ei parca erau la un gratar pe malul garlei!! FCSB a pierdut 8 puncte din 9 de la reluarea campionatului. Ei sunt capabili sa piarda si daca adversarul nu se prezinta la meci!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează