FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Decizia lui Kopic, în așteptarea „indirectelor” lui Dinamo + Se forțează revenirea unui accidentat

Dinamo se îndreaptă cu pași repezi spre o nouă retrogradare /
Dinamo se îndreaptă cu pași repezi spre o nouă retrogradare /

Articol de - Publicat luni, 06 mai 2024 14:41 / Actualizat luni, 06 mai 2024 14:50

Dinamo a revenit duminică de la Cluj și are liber până marți dimineață, când reîncep antrenamentele, pentru ultima etapă din play-out, cu UTA (duminică, ora 21:30). Selmani n-are nicio șansă să se recupereze, Edgar Ie va face pregătiri ușoare, să vadă dacă poate fi apt pentru marele final. Azi, se împlinesc 8 ani de la moartea lui Ekeng!

Dinamo a irosit victoria în ultima etapă, cu U Cluj (3-3), în deplasare, și este la mâna rezultatelor altora în perspectiva de a mai juca etapa de final cu UTA (duminică, ora 21:30) cu șanse de a prinde un loc de baraj.

Cealaltă față a „Bursucului” » Dan Petrescu, conferință spumoasă: „Vreți să vă spun adevărul?” + echipa de care se teme sezonul viitor
CFR Cluj - Rapid 3-2
Cealaltă față a „Bursucului” » Dan Petrescu, conferință spumoasă: „Vreți să vă spun adevărul?” + echipa de care se teme sezonul viitor

Dinamo așteaptă pașii greșiți ai rivalelor din play-out

Spectrul retrogradării directe îi macină pe suporterii „câinilor”, așteptând azi noi minuni de la terți, în condițiile în care propriii jucători și-au dat din nou cu stângul în dreptul! De la ora 15:00 este Hermannstadt - Poli Iași, apoi de la ora 18:00 este UTA - FCU Craiova.

Zeljko Kopic și elevii săi sunt cu ochii pe aceste două partide și se roagă să intervină miracole, singurele care ar mai putea stopa Dinamo din căderea liberă spre eșalonul secund.

2022este anul în care Dinamo a retrogradat după dubla de la baraj cu U Cluj (0-2, 1-1)

Zeljko Kopic i-a lăsat liberi până mâine dimineață pe jucători

Iată trei informații de ultimă oră de la echipa care riscă să bifeze o nouă bornă negativă în istoria de 76 de ani.

„Câinii” au revenit în Capitală duminică dimineață, după ce s-au întors de la Cluj Napoca, iar Zeljko Kopic a decis să-i lase liberi până marți dimineața când vor reîncepe antrenamentele în vederea pregătirii etapei cu arădenii.

Croatul a considerat că este mai bine așa, jucătorii având șansa să se recupereze psihic după un play-out de coșmar, în care au pierdut puncte prețioase în prelungirile partidelor. Mai exact în 5 meciuri!

8puncte au pierdut cei de la Dinamo în play-out în urma golurilor încasate pe final de meci. În schimb, au câștigat două în urma victoriei cu Poli Iași (1-0), gol Ahmed Bani în minutul 90+3

Teoretic, echipa va încerca să remonteze ceea ce se mai poate în ultima etapă cu UTA, cu toate că jucătorii sunt foarte jos din punct de vedere mental după ce-au condus de două ori pe U Cluj și-au fost egalați în prelungiri.

Totuși, se așteaptă și meciurile de azi ale Iașiului și Craiovei pentru a vedea la ce se mai poate spera, ce șanse mai sunt.

8 ani de la moartea lui Patrick Ekeng

Opt ani au trecut de la moartea lui Patrick Ekeng pe terenul de fotbal, la meciul din Ștefan cel Mare dintre Dinamo și Viitorul, scor 3-3. Camerunezul devenise foarte apreciat de către suporterii „câinilor”, mai ales că marcase un gol important în semifinalele Cupei cu FCSB, iar Dinamo ajunsese în ultimul act al competiției.

În februarie 2021, Mihaiela Elena Duţă, medicul de pe ambulanţa Puls care l-a preluat de la stadion pe fotbalistul dinamovist, după ce acesta s-a prăbuşit pe teren în timpul unui meci în anul 2016, a fost condamnată definitiv de Curtea de Apel Bucureşti la 1 an şi 6 luni de închisoare cu suspendare pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă. Ea a fost găsită vinovată pentru că nu a efectuat la timp manevre de resuscitare pentru a-i salva viaţa sportivului.

200de mii de euro este dispoziția tribunalului ca fiind suma ce trebuia achitată drept despăgubiri de medic și de SC Puls Medica SRL membrilor familiei Ekeng, reprezentând daune morale

„8 ani fără Patrick EKENG

Înfrângerile peste care nu vom putea trece niciodată nu sunt cele din iarbă.

6 mai 2016, Patrick era introdus pe teren în blestematul minut 63, părăsind gazonul, câteva minute mai târziu, pentru o lume mai bună.

6 mai 2024 înseamnă 8 ani de la o pierdere incomparabilă cu cele ce țin de planul sportiv. De atunci, Dinamo câștigă toate meciurile din campionatul cerurilor, iar pe pământ ne-a rămas doar spiritul, care trebuie onorat.

Repose en paix, Patrick!”, au scris cei de la Dinamo în această după-amiază, in memoriam.

12meciuri, un gol și un assist a adunat Ekeng pentru Dinamo

Astrit Selmani nu, Edgar Ie în dubiu

Dacă Hakim Abdallah este suspendat pe mai departe, pentru că l-a demolat fizic pe Romario Benzar în FC Botoșani - Dinamo (2-1), Dinamo mai are două jucători accidentați, absenți la ultimul meci, cel puțin.

Atacantul Astrit Selmani s-a accidentat la genunchi înaintea deplasării din Ardeal și iese din calculele pentru finalul de sezon, așa cum a anunțat GSP.ro încă de vineri.

În schimb, roș-albii mai trag mici speranțe în privința lui Edgar Ie, jucător cu o problemă musculară. Dinamoviștii vor afla marți, mâine, dacă internaționalul din Guineea Bissau ar putea intra în calculele pentru ultima etapă din play-out. Inițial, se știa că fundașul ar putea fi o soluție exclusiv pentru eventuale meciuri de baraj.

5meciuri a adunat Edgar Ie la Dinamo, unul dintre jucătorii cu cele mai mari salarii (18.000 de euro) din echipă

U Cluj - Dinamo 3-3. Kopic recunoaște că salvarea dinamoviștilor nu mai ține doar de ei: „Va trebui să câștigăm cu UTA și să vedem ce se va întâmpla”

Citește și alte știri:

EXCLUSIV 5 informații de ultimă oră înainte de Universitatea Craiova - FCSB: surpriza pregătită de Gâlcă fostei echipe + decizie de suflet înaintea intrării în cantonament

EXCLUSIV Îi plătește sau nu Dinamo lui Mircea Rednic cele 4 salarii solicitate? Șefii „câinilor” puși în încurcătură

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (6)
creeperno534
creeperno534  •  06 Mai 2024, 22:57

Doar suporterii se sacrifica pentru Dinamo!

istet10
istet10  •  06 Mai 2024, 20:15
Postat de sadiku_is_back pe 06 Mai 2024, 17:51

bah in semn de protest ..bagati copii la ultimul joc ...sa nu va prezentati !! sa stie toata lumea ce se intampla in romania !!! un fotbal condus de primarii !!! Puneti un mare banner la mijlocul terenului si iesti afara !!! Din respect pentru galeria lui Dinamo !!!

Aia merita respect?

Meister27
Meister27  •  06 Mai 2024, 19:25
Postat de sadiku_is_back pe 06 Mai 2024, 17:51

bah in semn de protest ..bagati copii la ultimul joc ...sa nu va prezentati !! sa stie toata lumea ce se intampla in romania !!! un fotbal condus de primarii !!! Puneti un mare banner la mijlocul terenului si iesti afara !!! Din respect pentru galeria lui Dinamo !!!

tibi iq 33,ca trimteti copii sau nu oricum sunteti retrogradati. ca dupa blatul cu u cluj nu sunteti si matematic,asta asa este. dar sansa ca iasi,botosani si voluntari sa nu scoata macar un egal este zero. mai mult,daca prin absurd s-ar intampla sa piarda una dintre ele,100% ar castiga craiova si aia termina peste voi. deci voi sunteti pa si la revedere. puteti sa nu va prezentati la meci.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează