FOTBAL  »  Superliga  »  ATAC

Lansează acuze grave! » Dumitru Dragomir ameninţă că va distruge un impresar: "Va ieşi mai rău decît Dosarul Transferurilor!"

Articol de GSP - Publicat duminica, 09 martie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 09 martie 2014 11:56

Dumitru Dragomir a lansat un atac vehement la adresa unui impresar român.

Pe site-ul oracoluldelabalcesti.ro, fostul şef al Ligii susţine că CFR Cluj se va distruge din cauza impresarului cu care a colaborat în ultimii ani. Mai mult, Dragomir anunţă că va publica dovezi compromiţătoare despre acest agent, care vor duce la un caz chiar mai tare decît Dosarul Transferurilor!

Agentul care a intermediat majoritatea transferurilor celor de la CFR, care a colaborat în dese rînduri şi cu FC Braşov şi care "i-a băgat" într-un proces pe cei de la FC Naţional este Marcel Popescu. El pare a fi personajul indicat de "Corleone".

Fragmente din articolul semnat de Dragomir:

" Impresar milionar în dolari, din trafic cu fotbalişti. Se anunţă un dosar cu agenţi de jucători mai interesant decît cel recent încheiat cu condamnări exagerate.

Impresarul lor, un oltean bărbos, cu mult tupeu, a stors CFR-ul de bani, de-a lungul anilor. Pe cei de la FC Naţional i-a băgat un proces care durează de 5-6 ani. Graţie celor de la Timişoara (foştii patroni), procesul s-a amînat pînă se va prescrie. Pe cei de la CFR îi va aduce în “sapă de lemn”, adică aproape de faliment. Atenţie la astfel de impresari, pe care îi interesează numai buzunarul lor. Feriţi-vă de impresari care lucrează mai mult “la negru”! Mai devreme sau mai tîrziu, acest impresar bărbos, tupeist şi înşelător, va răspunde în faţa legii. Previziunea mea este că, foarte curînd, el va răspunde în faţa celor în drept. Faţă de ceilalţi impresari, condamnaţi la pedepse foarte mari din cauza notorietăţii lor, acest oltean bărbos, mergînd „pe blat”, a făcut mai multe afaceri oneroase decît toţi la un loc. Tot ”pe blat” propun verificarea conturilor lui, cunoscute şi necunoscute. Prevăd o bombă mult mai mare decît cea vehiculată în Dosarul Transferurilor.

La fel a procedat şi la Braşov, unde l-a păcălit pe patronul Ioan Neculaie, aducîndu-i jucători fără valoare la preţuri astronomice. Atenţie, pe unde trece lasă în urma lui numai durere, şi regretul că s-a colaborat cu el.

În scurt timp vom face publice nişte înscrisuri care vor prinde conturul unor dosărele interesante. Să auzim numai de bine!"

 

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Motivare șocantă a Înaltei Curți în „dosarul Mario Iorgulescu” » Explicația ștergerii condamnării de 13 ani și 8 luni pentru omor: „Nu a folosit mașina ca mijloc pentru suprimarea vieții”
Special
Motivare șocantă a Înaltei Curți în „dosarul Mario Iorgulescu” » Explicația ștergerii condamnării de 13 ani și 8 luni pentru omor: „Nu a folosit mașina ca mijloc pentru suprimarea vieții”
Marele Shaquille O'Neal, implicat în controversa momentului în SUA » Totul a plecat de la o fotografie „scăpată” pe internet
Stiri extrasport
Marele Shaquille O'Neal, implicat în controversa momentului în SUA » Totul a plecat de la o fotografie „scăpată” pe internet
Patronul milionar care merge cu metroul în București: „Fac socoteala, ies mult mai ieftin!”
Superliga
Patronul milionar care merge cu metroul în București: „Fac socoteala, ies mult mai ieftin!”

Campionul mondial și european, suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice de la Paris: „Dumnezeu mi-a dat totul! Nu voi schimba nimic”

Între timp, în România: bazin semiolimpic inaugurat într-un sat fără canalizare » „Mobilizez babele de prin jurul meu și ne ducem împreună”


Comentarii (44)
kraus
kraus  •  10 Martie 2014, 00:15

Contra graţierii lui Popescu: ://www.petitieonline.com/contra_graierii_lui_gic_popescu_pentru_respectarea_justiiei

turbozero
turbozero  •  09 Martie 2014, 20:09

urmeaza decontul pt cefura... mare mancator de k k mitica... ce treaba ai tu cu cefura? sper sa ajungeti si tu si chelu langa lotul transferatilor

alexbibirica1
alexbibirica1  •  09 Martie 2014, 15:41
Postat de valah7mai1986 pe 09 Martie 2014, 11:44

Boanghina toxică Pârțanii CeFuRă la puscarie dupa ce pleaca Kiorul de la Cotroceni. Au cumparat trofee cu valizele electorale pline de bani la Cotroceni, sunt protejati de DNA DIICOT si servicii. ___ În 2008, cel mai generos finanţator al PD-L la nivel naţional a fost, potrivit datelor publicate în Monitorul Oficial, „cetăţeanul” Arpad Paszkany, cu 1,45 milioane de lei.

da,dar aseara am mictionat si pe el si pe al 12'lea lor jucator ... balaj

Vezi toate comentariile (44)
Comentează