FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV „Deja e prea mult!” » Legenda din anii' 90 a urmărit-o pe Dinamo și dă verdictul într-un interviu pentru GSP: „Lui Kopic ar trebui să-i dea de gândit” + „Echipa trebuia construită în jurul lui”

Dinamo s-a prăbușit din nou pe final în deplasarea din Gruia / FOTO: Ionuț Iordache (Gazeta Sporturilor) +49   FOTO
Dinamo s-a prăbușit din nou pe final în deplasarea din Gruia / FOTO: Ionuț Iordache (Gazeta Sporturilor)

Articol de - Publicat marti, 16 iulie 2024 20:09 / Actualizat marti, 16 iulie 2024 23:23

Gică Mihali, 58 de ani, fostul mare fotbalist al lui Dinamo, de două ori campion în tricoul „câinilor roșii”, a acceptat invitația Gazetei Sporturilor de a radiografia jocul prestat de dinamoviști la Cluj, în înfrângerea cu CFR, 2-3.

Stoperul „Generației de Aur” e îngrijorat că marea problemă a lui Dinamo din sezonul precedent, golurile încasate pe finalurile meciurilor, persistă și în acest campionat, „câinii” primind lovitura decisivă în Gruia tot în prelungiri.

Mihali așteaptă întăriri la Dinamo - „le trebuie un fundaș central și un atacant central” - considerând că, în acest moment, echipa e mai vulnerabilă în comparație cu finalul campionatului anterior.

Gică Mihali, despre problema care persistă la Dinamo: „Antrenorului ar trebui să-i dea de gândit”

„Ce-mi place e că au început să dea credit tinerilor, văd că sunt foarte mulți jucători tineri români.

Ceea ce nu-mi place, și cred că asta e treaba antrenorului, deja e prea mult să pierzi atâtea meciuri în minutul 93! Nu ne-am învățat lecția?! S-au piedut atâtea puncte importante anul trecut, care ar fi putut să-i coste și să ajungă iar în Divizia B!

Acum iarăși... Să pierzi din nou în minutul 93-94, după ce ai condus cu 2-0, antrenorului ar trebui să-i dea de gândit chestia asta.

Dar, repet, îmi place că au adus tineri. Acum trebuie să unească echipa, să-i unească pe cei tineri cu cei cu experiență, să-i facă să funcționeze. Și sper din tot sufletul să nu mai trăim ce am trăit acum un an.

Cu CFR, s-au lăsat prea mult dominați în ultimul sfert de oră. Ar fi trebuit să gestionze altfel mersul jocului! E o întrebare foarte importantă pentru ei: De ce se pierd încontinuu meciuri în minutul 93?

Bine, aici e și treaba jucătorilor, trebuie să existe unul care să-i strângă și să le spună: «Băi, stați așa, mai sunt 3 minute! Dăm în tribună, facem ceva, stăm pe jos, intră doctorul»... Dar măcar scoți un punct, apoi ai un altfel de moral”, a afirmat Mihali, în exclusivitate pentru GSP.ro.

Am înțeles că vor să mai aducă 2-3 jucători. Au adus tineri talentați, dar le mai trebuie vreo doi fotbaliști cu experiență mare. Cred că au nevoie de un fundaș central și de un atacant central.

- Gheorghe Mihali, fost campion cu Dinamo

„Cea mai mare pierdere e Pavicic! Ar fi trebuit să construiască echipa în jurul lui”

Fostul fundaș al „câinilor” din anii '90 consideră că șefii lui Dinamo ar fi trebuit să-l convingă cu orice preț pe croatul Domagoj Pavicic să continue la echipă, mijlocașul părăsindu-i pe roș-albi în această pauză competițională.

„Părerea mea că la finalul sezonului trecut era o echipă puțin mai bună, cu Pavicic bun de tot, poate și cu Moura, care dădea un ton de agresivitate tuturor din echipă, e foarte important să ai lângă tine pe unul cu o astfel de atitudine pozitivă, să-l simți că-și dă viața pe teren.

Cea mai mare pierdere pentru Dinamo este Pavicic! Se simte mult de tot! Ei ar fi trebuit să facă toate eforturile să-l țină, ar fi trebuit să construiască echipa în jurul lui. A fost un jucător extraordinar, mie mi-a plăcut mult”, a mai spus Mihali.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Englezii au aflat de ce nu mai joacă Drăgușin la Tottenham: „A avut niște fricțiuni cu Postecoglou” » Ce a provocat „scurtcircuitul” dintre cei doi
Stranieri
Englezii au aflat de ce nu mai joacă Drăgușin la Tottenham: „A avut niște fricțiuni cu Postecoglou” » Ce a provocat „scurtcircuitul” dintre cei doi
Marius Șumudică nu se joacă! Al doilea titular care este pe lista de plecări de la Rapid
Superliga
Marius Șumudică nu se joacă! Al doilea titular care este pe lista de plecări de la Rapid
Ionuț Badea, „secundul” lui Christoph Daum la națională, dezvăluie: „Asta am discutat ultima oară”
Nationala
Ionuț Badea, „secundul” lui Christoph Daum la națională, dezvăluie: „Asta am discutat ultima oară”

FAKE NEWS în sport » Pe 23 august, un interviu cu scriitorul Ioan T. Morar despre marile minciuni din Epoca de Aur: „Am văzut un document strict secret care arăta cum România fura competiția”

Contestatarul de-o viață spulberă numirea lui Mircea Lucescu la națională: „Nu lași nimic în urma ta? Tot Stoichiță și șmecherii ăia îi fac staff-ul!” + „Venea la noi cu teroarea!”


Comentarii (17)
therealreddog33
therealreddog33  •  17 Iulie 2024, 17:00
Postat de 22cea pe 17 Iulie 2024, 04:47

Da iti trebuie diploma de la Coverciano ca sa-ti dai seama ca suntem varzica .

Nu. Doar lui Nicolescu ii trebuie, el nu înțelege de mai bine de un an ca ne trebuie jucători. Sau nu poate aduce jucători. În ambele cazuri ar trebui sa plece!

mihaisev
mihaisev  •  17 Iulie 2024, 10:06

La transferurile astea vor avea soarta din sezonul trecut ba chiar cred că vor pica direct. Nu au învățat nimic din ce au pățit sezonul trecut.

luter
luter  •  17 Iulie 2024, 09:19

poti sa aduci 100 de fotbalisti nu jucatori ,dinamo este si v-a fii echipa caselor de pariuri clar .dati reluare la golul doi al clujenilor si la modul cum au jucat ultimele 15 minute ,ce erau obositi nu ?

Vezi toate comentariile (17)
Comentează