FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI

VIDEO Liviu Ciobotariu știe care e problema la Botoșani: „Nu e normal!” » Ce mesaj le-a transmis suporterilor dinamoviști

Liviu Ciobotariu/ Foto: Cristi Preda GSP
Liviu Ciobotariu/ Foto: Cristi Preda GSP

Articol de , , - Publicat vineri, 27 septembrie 2024 23:27 / Actualizat sambata, 28 septembrie 2024 00:15

Liviu Ciobotariu (53 de ani), antrenorul de la FC Botoșani, a analizat meciul cu Dinamo, scor 2-2.

După acest meci, FC Botoșani este pe locul 15 în clasament, cu 8 puncte obținute în 10 meciuri disputate. Dinamo este pe poziția secundă, cu 19 puncte.

VIDEO. Liviu Ciobotariu, dezamăgit la finalul meciului

Ciobotariu nu a fost mulțumit de remiza obținută, dorindu-și victoria pentru echipa sa. Antrenorul s-a declarat dezamăgit de faptul că jucătorii fac aceleași greșeli.

„Adversarul nostru a avut un singur contraatac în repriză a doua. Îmi felicit jucătorii că au crezut în rezultat, e greu să întorci scorul, mai ales la Dinamo.

Sunt dezamăgit că facem aceleași greșeli că în meciurile anterioare, nu e normal. E mult de munca. Sunt mulțumit și cu acest egal, când ești condus cu 2-0 e bine că ajunge la 2-2. Cred că puteam să câștigam pe final.

Este o atmosferă senzaționala, te simți fotbalist când joci pe un stadion plin, colorat în alb-roșu. Eu îi felicit pe suporteri pentru cum și-au susținut echipa.

În situația noastră toate meciurile sunt grele, le luam pe fiecare în parte, analizăm meciul acesta și după ne pregătim de Rapid.

100% suntem într-un progres în ceea ce privește posesia. Suntem într-un progres la atac. Noi jucăm, pasăm, tragere la poartă, marcăm.

Noi avem această problemă, nu e normal ca adversarul să ajungă doar o dată la poartă și să dea gol”, a declarat Liviu Ciobotariu, la finalul meciului, la Prima Sport.

Ce a declarat Eduard Florescu la finalul meciului

Eduard Florescu a afirmat că echipa se antrenează mult pentru a nu mai ajunge în situația din sezonul precedent, adică la baraj.

Chiar dacă nu e este o perioadă bună pentru noi, ne pregătim, pentru că nu vrem să mai fim în situația în care am fost sezonul trecut. Am avut o perioadă puțin mai rea, dar s-a încheiat. Știam că este un gazon dificil, dar cred că ne-am adaptat în a doua repriză. Niciodată nu îmi dau cu părerea de arbitraj, nu este treaba mea, atmosfera a fost făcută de niște suporteri minunați. Încercăm să ne antrenăm mai mult și să nu mai primit goluri

- Eduard Florescu, mijlocaș FC Botoșani

Clasamentul actual al Superligii

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Nu s-a văzut la TV » Haos imediat după Dinamo - Botoșani: ce s-a întâmplat pe „Arcul de Triumf”
Superliga
Nu s-a văzut la TV » Haos imediat după Dinamo - Botoșani: ce s-a întâmplat pe „Arcul de Triumf”
Simona Halep la 33 de ani » Cu cine și-a petrecut sportiva ziua de naștere
Tenis
Simona Halep la 33 de ani » Cu cine și-a petrecut sportiva ziua de naștere
Cu ce se ocupă acum Anita Gorbicz, legenda handbalului din Ungaria » Tocmai a fost confirmată pe poziție
Handbal
Cu ce se ocupă acum Anita Gorbicz, legenda handbalului din Ungaria » Tocmai a fost confirmată pe poziție

„Nu mă mai uit la meciurile lui. Îi urez succes!” » Antrenorul care l-a descoperit pe Ștefan Târnovanu, mărturie dureroasă, chiar după FCSB - RFS

Gigi Becali, dezlănțuit după victoria FCSB! 3 jucători remarcați: „Nu doar că-i măresc contractul, îi iau și apartament!” + „Miculescu e jucător de luptă, o să joace cu PAOK”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează