FOTBAL  »  Superliga  »  DREPTURILE TV

LPF vrea 10.5 milioane de euro pentru Pachetul 9, dar TVR poate oferi doar 3

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 aprilie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 06 aprilie 2011 16:22

TVR este dispus să ofere un milion de euro pe sezon competiţional pentru a achiziţiona de la Liga Profesionistă de Fotbal pachetul 9 de meciuri din Liga I, au declarat pentru Mediafax surse din Televiziunea Publică

 

Suma de un milion de euro pe sezon competiţional, respectiv trei milione de euro pentru următoarele trei sezoane competiţionale, pe care conducerea TVR este dispusă să o ofere LPF va fi pusă în discuţie joi, de Consiliul de Administraţie al TVR, care se va reuni, în şedinţă, începînd cu ora 11.00.

La licitaţia organizată de LPF, luni, preţul de pornire pentru pachetul 9 de meciuri din Liga I - destinat TVR - a fost de 10.500.000 euro pe trei ani la care se adaugă TVA.

"TVR nu a respins din start ideea de a prelua şi difuza meciuri din Liga I, drept urmare, a cumpărat caietul de sarcini pentru a participa la licitaţie. TVR a vrut să preia o parte dintre meciuri, dar membrii Consiliului de Administraţie al TVR au decis ca TVR să nu participe la licitaţie, condiţiile financiare şi constrângerile din caietul de sarcini fiind prohibitive. În cazul în care condiţiile financiare s-ar schimba semnificativ, am putea lua în calcul o reconsiderare a poziţiei", au declarat reprezentanţii Televiziunii Publice.

Pînă acum au fost achiziţionate trei pachete din cele nouă scoase la vînzare de LPF: Pachetul 1 - DigiSport (13.2 mil. euro), Pachetul 2 - Romtelecom (12.9 mil. euro), Pachetul 8 - Antena 1(10.5 mil. euro)

Mediafax

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Nicușor Dan, anunț de ultim moment despre Arena Națională
Superliga
Nicușor Dan, anunț de ultim moment despre Arena Națională
Dune 3 se poate filma în Anglia! Imagini catastrofale surprinse la arena Plough Lane » Meciul cu Newcastle, amânat
Campionate
Dune 3 se poate filma în Anglia! Imagini catastrofale surprinse la arena Plough Lane » Meciul cu Newcastle, amânat
Gigi Becali a scos azi 900.000 de euro din buzunar: „Am închis-o cu el, gata!”
Superliga
Gigi Becali a scos azi 900.000 de euro din buzunar: „Am închis-o cu el, gata!”

Gigi Becali a dezvăluit meciul la care va reveni pe stadion » Câți bani a strâns pe biletele din Europa League până acum

Bănel Nicoliță a dezvăluit ce salariu are în Liga 4 din România. Primă uriașă primită la semnătură


Comentarii (2)
diss
diss  •  06 Aprilie 2011, 20:29

Oameni buni! Eu zic,mai mult sper!, ca in sfarsit s-a terminat! E prima data cand l-am vazut pe Mitica exact ca un tractorist de pe campurile patriei. Au aratat imaginii cu oficiala de la Dinamo...si acolo cu o privire ratacita,cu sapca data pe spate si imbracat ca de piata cine credeti ca era??? Mitica personaj de poveste! Am vazut un om invins,prabusit de propriile smecherii si santajuri! Adio Mitica!

ovidiumiron
ovidiumiron  •  06 Aprilie 2011, 17:45

Incredibil! Sumele oferite sunt derizorii. In locul LPF nici macar nu i-as baga in seama. Vom merge pe stadioane sa vedem meciurile. Si asa la TV sunt multe mizerii.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează