FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT

Antrenorul din Superliga și-a desființat șefii și amenință că pleacă: „Poate iei bani și pe antrenor, cine știe?!”

Sursă foto: Universitatea Craiova +9   FOTO
Sursă foto: Universitatea Craiova

Articol de - Publicat sambata, 13 iulie 2024 07:47 / Actualizat sambata, 13 iulie 2024 09:19

Marius Măldărășanu (49 ani), unul dintre cei mai apreciați tehnicieni din Liga 1, grație rezultatelor peste așteptări, a avut un monolog dur la adresa conducerii clubului transilvănean, chiar la finalul partidei cu Universitatea Craiova. Hermannstadt a remizat alb cu oltenii, carențele sibienilor fiind clar vizibile în repriza secundă.

Acesta acuză lipsa transferurilor. În această perioadă de mercato estival, Hermannstadt a pierdut mai mulți jucători importanți, campania de transferuri nefiind una impresionantă. Mihai Butean, Raul Opruț, Gabi Iancu, Mino Sota sau Daniel Paraschiv nu mai îngroașă rândurile angrenajului lui Hermannstadt. În schimb, au venit, printre alții, Aurelian Chițu, Ronaldo Deaconu, Tiberiu Căpușă, Vahid Selimovic sau Mateus Castro.

Marius Măldărășanu: „Lumea nu înțelege”

„Cred că rezultatul este echitabil. Prima repriză a fost a noastră, însă ei puteau pleca cu cele trei puncte în repriza a doua. Băieții au dat totul, am suferit și la bancă. A intrat Mitriță, fiind un jucător care poate face diferența. Și-a făcut treaba și Căbuz, de asta este pus între buturi.

Este un punct, însă avem mult de muncă. Va fi foarte greu. Din punct de vedere al lotului, avem probleme. Lumea nu înțelege. Am tot vrut jucători cu experiență, eu nu mă uit la buletin, nu mă interesează dacă un jucător are 34 ani, atât timp cât jucătorul ne poate ajuta. Jucătorii tineri cresc alături de jucătorii cu experiență. Am vrut jucători, însă nu au fost aduși din diferite motive”, a declarat Măldărășanu, imediat după ultimul fluier al partidei, conform Prima Sport.

Hermannstadt - Universitatea Craiova / FOTO: Imago
Hermannstadt - Universitatea Craiova / FOTO: Imago
Hermannstadt - Universitatea Craiova / FOTO: Imago
Hermannstadt - Universitatea Craiova / FOTO: Imago
Hermannstadt - Universitatea Craiova / FOTO: Imago
+5 FOTO

„O să fie dificil. În următoarele meciuri, avem nevoie de jucători care să vină cu încredere, care pot întoarce un rezultat. Nu e ușor. Anul trecut am pierdut trei jucători pe parcursul turului.

Anul acesta a plecat Paraschiv înainte de prima etapă. Îmi este foarte greu, mă gândesc și la mine, trebuie să fac asta. Am stat aici și când a fost depunctarea, dar și când au fost vânduți jucători. Săptămâna viitoare va fi una de gânduri”, a mai spus acesta.

„Ne batem la retrogradare, trebuie să fiu realist!”

Fostul mijlocaș central de la Petrolul, Rapid sau FC Brașov este la cârma echipei sibiene din vara lui 2021. Are 120 meciuri pe banca celor de la Hermannstadt, cu o medie de 1.20 puncte pe meci. În primul sezon la echipă, acesta a reușit promovarea, braț la braț cu Petrolul Ploiești.

În primul sezon de după revenire, Hermannstadt a terminat chiar deasupra locurilor de baraj, apoi „roș-negrii” s-au luptat chiar la play-off, terminând pe locul 3 din play-out, în cele din urmă.

„Sunt foarte afectat, trebuie să fiu realist. Toată lumea vrea play-off... ne batem la retrogradare! Asta este realitatea. Am făcut o repriză bună, însă nu te poți baza pe copii din 2006 sau 2004. Vin jucători în etapa a patra, a cincea, îi facem să fie buni prin octombrie. Vreau jucători care vor să vină la Hermannstadt, nu care vin aici doar că nu mai au unde să semneze și să nu piardă lunile. Normal că sunt dezamăgit. Am văzut că sunt foarte fericiți la 0-0, însă viitorul nu sună bine.

A fost un rezultat muncit, meritat. Îmi doresc jucători de mult! Toți antrenorii își doresc să plece în cantonament cu 90% din lot făcut, însă înțeleg anumite lucruri: că este nevoie de bani, că un jucător nu vrea să semneze, fiind la final de contract, așa cum s-a întâmplat cu Sota sau Butean”, a mai declarat tehnicianul.

Înțeleg lucrurile astea, însă trebuie să mă înțeleagă lumea și pe mine. Trebuie să vină jucători, să echilibrăm puțin balanța. Mă gândesc la echipă, la lot. Campionatul este lung, trebuie să improvizăm în anumite momente, o să fie greu.

Sunt realist, încerc să fac tot ce pot, însă mă gândesc că dacă tot vrem să câștigăm bani, poate o să iei bani și pe antrenor, cine știe?

- Marius Măldărășanu, antrenor Hermannstadt, conform Prima Sport

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Imaginile nepăsării! Cum arată Baza Tineretului, părăsită de peste 4 ani » Jurassic Park de România: vegetația a „mâncat” bazinul olimpic
Special
Imaginile nepăsării! Cum arată Baza Tineretului, părăsită de peste 4 ani » Jurassic Park de România: vegetația a „mâncat” bazinul olimpic
Echipa de tradiție din Superliga confirmă discuțiile pentru Alex Cicâldău și Olimpiu Moruțan: ”Sunt reale!”
Superliga
Echipa de tradiție din Superliga confirmă discuțiile pentru Alex Cicâldău și Olimpiu Moruțan: ”Sunt reale!”
Mititelu l-a readus pe „liderul nemulțumiților” » Deposedat de banderolă și lăsat să plece, a revenit acum la FCU Craiova
Superliga
Mititelu l-a readus pe „liderul nemulțumiților” » Deposedat de banderolă și lăsat să plece, a revenit acum la FCU Craiova

Pe ce loc este România în clasamentul medaliilor la Jocurile Olimpice de la Paris 2024

Ce se întâmplă când un sportiv refuză medalia la Jocurile Olimpice » Două cazuri celebre în istorie


Comentarii (5)
emilian_din_iasi
emilian_din_iasi  •  13 Iulie 2024, 12:06

Unde vedeti voi ca-si desfiinteaza sefii? :))) omul si-a zis oful, chiar nu vad aici nicio desfiintare de sefi...probabil ca nu mai sunt bani asa multi la Sibiu.

legio.sud
legio.sud  •  13 Iulie 2024, 11:04

Alo nenea fost frânar în giulești , echitabil de unde că ați stat în țarc repriza a doua doar ratangiul de Koljik și căbuz v-a salvat !!!

lenroc
lenroc  •  13 Iulie 2024, 10:36

Șoc și groază repriza a doua, mi-e greu să îmi imaginez altceva decât multe 0-0 la Sibiu, în cel mai bun caz.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează