FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

GALERIE FOTO Prima lovitură! Marius Șumudică anunță transferul fostului fotbalist de la Tottenham și Marseille: „Mâine aterizează!” + Rapid a bătut palma și cu un atacant: „N-a călcat unul ca el în România!”

Clinton N'Jie. Foto: Imago Images +18   FOTO
Clinton N'Jie. Foto: Imago Images

Articol de - Publicat sambata, 07 septembrie 2024 14:09 / Actualizat sambata, 07 septembrie 2024 15:18

Marius Șumudică a anunțat astăzi că Rapid a ajuns la un acord cu internaționalul camerunez Clinton N'Jie (31 de ani), fost jucător la Tottenham și Marseille. În 2018, cota lui de piață era de 15 milioane de euro!

Tehnicianul giuleștenilor a confirmat că Rapid va mai face trei transferuri până la sfârșitul perioadei de mercato. Pe lângă N'Jie, un mijlocaș și un atacant ar urma să ajungă în Giulești.

Marius Șumudică anunță transferul lui Clinton N'Jie la Rapid: „Mâine aterizează!”

N'Jie este extremă dreaptă, lovește mingea cu dreptul și are 10 goluri în naționala Camerunului. În 2015, când l-a transferat de la Lyon, Tottenham a plătit 14 milioane de euro.

Cota lui s-a menținut în jurul acestei sume până în 2018, apoi a coborât vertiginos. Ultima oară a jucat la Sivasspor, în Turcia, iar în prezent e cotat la 900.000 de euro pe transfermarkt.

+13 FOTO

„Vreau să se liniștească toată lumea, inclusiv suporterii, vom aduce trei jucători! Nu vreau să spun mai multe acum, am mai spus că-l vrem pe Bîrligea și nu s-a concretizat.

O să aducem un mijlocaș, un jucător de bandă și un atacant. Clinton N'Jie mâine aterizează la București! Din ce știu eu, este semnat precontractul.

Din punctul de vedere al CV-ului, al cotei de piață, nu a venit niciodată în România un asemenea jucător. Pe N'Jie îl știu de la Sivasspor. A jucat la Tottenham, la Marseille, are meciuri în Premier League.

Are 31 de ani, are maturitatea necesară. A jucat și contra CFR-ului, este un jucător de mare viteză, are o calitate foarte bună în duelurile unu la unu”, a declarat Marius Șumudică în direct în emisiunea Fanatik Superliga.

44de meciuri are Clinton N'Jie pentru naționala Camerunului, pentru care a înscris 10 goluri și a câștigat Cupa Africii pe Națiuni în 2017

Marius Șumudică aduce și un atacant la Rapid: „N-a călcat nimeni ca el în România!”

„Vom aduce și un atacant, sperăm să fie totul bine. N-a călcat atacant ca el în România! Peste 90 la sută e rezolvat și cu el. O să mă întâlnesc cu domnul Șucu în după-amiaza asta. Vom lua și un mijlocaș foarte bun.

Mi l-am dorit pe Bîrligea, dar el și-a dorit să meargă la FCSB. Nu știu dacă e adevărat ce zice domnul Becali că am ridica noi prețul, dar dacă ar fi să aleg între atacantul care vine și Bîrligea, l-aș alege pe al nostru cu ochii închiși!”.

Marius Șumudică nu renunță la Denis Ciobotariu de la Sepsi: „Îmi place foarte mult”

„Blazek nu va pleca, voi rămâne cu cinci fundași centrali. Dacă venea Ciobotariu, mă gândeam la care aș renunța, dar acum nu pot. Nu știu discuțiile dintre cluburi pentru Denis, dar îmi place foarte mult, este un fundaș foarte bun”, a adăugat Marius Șumudică.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
E haos la FCSB! » O cauză directă pentru prăbușirea campioanei din Liga 1 + De ce Becali nu mai poate fi controlat
Superliga
E haos la FCSB! » O cauză directă pentru prăbușirea campioanei din Liga 1 + De ce Becali nu mai poate fi controlat
Cealaltă Cristina Neagu: bani și dictatură
Opinii
Cealaltă Cristina Neagu: bani și dictatură
Dinamo își ia rămas-bun de la Gigi Mulțescu și de la Valentin Samungi! Foștii mari sportivi au fost depuși la muzeul din Ștefan cel Mare + Momente copleșitoare cu Alexandru Băluță
Superliga
Dinamo își ia rămas-bun de la Gigi Mulțescu și de la Valentin Samungi! Foștii mari sportivi au fost depuși la muzeul din Ștefan cel Mare + Momente copleșitoare cu Alexandru Băluță

„Din cauza nevestelor, se certau și ei” » Camaradul lui Cornel Dinu povestește un conflict intim de la Dinamo și face dezvăluiri IREALE: „Am condus 4 ani fără permis! Bântuiam prin camere cu sticle de vin, fetele țipau”

A urcat pe scena de la Vocea României și nimeni nu și-a dat seama că e fiul legendei sportului românesc


Comentarii (38)
FCSteauaBucurestiFCSB
FCSteauaBucurestiFCSB  •  08 Septembrie 2024, 13:16

fc ciorogarla 19 23 nu mai prinde playofful anul asta :))) sa ne obisnuim cu figura trista a slaninosului su(n)cu fiertu :)))

grobelaar
grobelaar  •  08 Septembrie 2024, 09:49

Deoarece comentariul inițial nu a apărut, mai bag o fisă. Șumudică este spumos. În declarația originală de pe Fanatik el spune că acest N(ea)Ji(ji)e are 60-70 de meciuri în Premier League! Inițial, autorul articolului preluase și el „60 de meciuri” în PL. De fapt are 8 meciuri mari și late. E destul de aproape de Ali Dia. Interesant e și GSP. Inițial autorul articolului a preluat „60 de meciuri”, după care a eliminat cifra și a notat, citându-l (eronat) pe antrenorul Rapidului: „are meciuri în Premier League”. Șumi dacă nu exagerează nu e el. Asta nu înseamnă că noul transfer nu ar putea străluci.

rottwailer
rottwailer  •  08 Septembrie 2024, 08:40

Jie asta nu a fost magazioner cumva pe la cluburile alea?

Vezi toate comentariile (38)
Comentează