FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - RAPID 1-2

VIDEO În plină conferință, Șumudică și-a amintit de Neil Lennon: „Apropo, fără niciun pic de ironie”

Marius Șumudică, la conferința de presă +37   FOTO
Marius Șumudică, la conferința de presă

Articol de , - Publicat sambata, 24 august 2024 09:40 / Actualizat sambata, 24 august 2024 09:45

Marius Șumudică, 53 de ani, noul antrenor al celor de la Rapid, l-a menționat pe Neil Lennon la conferința de presă de la finalul victoriei cu Poli Iași, 2-1.

A fost schimbat antrenorul, s-au schimbat și rezultatele. Rapid a încheiat seria fără succes și a câștigat la Iași cu 2-1, la chiar primul meci cu Marius Șumudică pe bancă.

La conferința de presă care a urmat meciului, Marius Șumudică l-a amintit pe predecesorul lui, nord-irlandezul Neil Lennon, demis după seria de 6 meciuri fără victorie.

VIDEO. În plină conferință, Marius Șumudică a ținut să-l menționeze pe Neil Lennon: „Vreau să-i mulțumesc pentru munca lui aici”

„Apropo de Neil Lennon, țin să-i mulțumesc pe această cale, fără niciun pic de ironie.

Este un antrenor străin, care din păcate nu s-a bucurat de simpatie în momentul în care a ajuns în România. Știu ce înseamnă să fii antrenor într-o țară străină. Îmi pare rău, asta e viața, dar țin să-i mulțumesc că a lucrat, probabil pentru unele transferuri făcute aici.

Eu doar am venit și voi încerca să corectez unele probleme. Dar sincer îi mulțumesc și chiar dacă aș fi pierdut astăzi, niciodată nu aș fi spus nimic despre dânsul. Dar mai ales la victorie sunt puțini care spun. Eu îi mulțumesc domnului Lennon, îi urez succes în carieră și să se bucure alături de familie de succese în viață”, a transmis Șumudică.

El fusese întrebat ce a schimbat față de mandatul lui Neil Lennon. Înainte să-l menționeze pe antrenorul britanic, spusese „ce poți să faci în două zile?”.

„Cel mai mult să lucrezi la mentalul lor, să lucrezi cu ei, să-i aduci pe drumul cel bun”, a adăugat noul A1 din Giulești.

Lennon „l-a înțepat” pe Marius Șumudică: „Cine e ăsta, tipul care vorbește tot timpul?”

Pe 17 august, la conferința dinainte de Rapid - Dinamo 1-1, ultimul meci al lui Neil Lennon pe banca alb-vișiniilor, nord-irlandezul l-a înțepat pe Șumudică atunci când a fost întrebat dacă „în Scoția aveți vreun Șumudică?”.

Lennon s-a arătat deranjat de pozițiile adoptate de Șumudică la adresa Rapidului, din postura de analist pe care o avuse în ultima vreme:

„Cine e ăsta? E tipul care vorbește tot timpul? (n.r. - gesticulează cu mâna, sugerează că Șumudică vorbește prea mult). Cred că are ceva probleme. Felul în care se comportă este foarte neprofesionist. Nu, nu cred că avem pe cineva de genul în Scoția, în Regatul Unit sau oriunde în Europa”.

Match Quiz Dinamo - Universitatea Craiova

Ești expert în fotbalul intern? Plasează gratuit predicțiile tale și câștigă superpremiile puse în joc!

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Victor Pițurcă e convins că FCSB a greșit grav cu transferul lui Daniel Bîrligea: „Cum să dai două milioane pe el?”
Superliga
Victor Pițurcă e convins că FCSB a greșit grav cu transferul lui Daniel Bîrligea: „Cum să dai două milioane pe el?”
FCU Craiova a câștigat acasă, dar a încheiat meciul din Liga 2 în huiduielile asistenței. Secvențele din final i-au scos din sărite pe fani
Liga 2
FCU Craiova a câștigat acasă, dar a încheiat meciul din Liga 2 în huiduielile asistenței. Secvențele din final i-au scos din sărite pe fani
În seara în care Cristina Neagu și-a anunțat retragerea, Dinamo a câștigat lejer la debutul în Liga Campionilor
Handbal
În seara în care Cristina Neagu și-a anunțat retragerea, Dinamo a câștigat lejer la debutul în Liga Campionilor

„Mi-a spart o vioară Stradivarius în cap!” » Giovanni Becali, dezvăluire ca-n filme: „Avea fiecare câte un cuțit la gât!”

Gafă INCREDIBILĂ a președintelui Klaus Iohannis la ceremonia de decorare a sportivilor medaliați la Jocurile Olimpice și Paralimpice de la Paris! A citit greșit de pe foaie


Comentarii (2)
adyy25
adyy25  •  24 August 2024, 17:24

A fost delicat scotianul. "Cel care vorbeste mult". La noi i se spune circarul.

VanBasten2000
VanBasten2000  •  24 August 2024, 12:31

"Cred că are ceva probleme. Felul în care se comportă este foarte neprofesionist." declara Lennon despre Sumudica. La cateva zile, Sumudica ii sare in spate lui Sapunaru desi cantareste peste 100 kg.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează