FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Marius Șumudică a luat decizia: „Chiar azi am discutat cu domnul Șucu”. Ce urmează la Rapid

Marius Șumudică
Marius Șumudică

Articol de - Publicat luni, 07 octombrie 2024 22:57 / Actualizat luni, 07 octombrie 2024 23:57

Marius Șumudică (53 de ani), antrenorul de la Rapid, a dezvăluit că nu are de gând să plece de la echipa din Giulești.

Rapid cu Marius Șumudică pe banca tehnică nu are cel mai bun parcurs în Superligă. Echipa din Giulești are două victorii și tot atâtea remize și înfrângeri cu „Șumi” ca antrenor.

Giuleștenii sunt pe locul 12 în clasament după primele 12 etape din Liga 1.

După înfrângerea cu FC Botoșani, scor 0-2, au apărut mai alte informații conform cărora Șumudică ar avea de gând să plece de la echipă.

A fost la antrenamentele conduse de Șumudică la Rapid și a rămas șocat: „Nu pot să-mi explic”
RAPID
A fost la antrenamentele conduse de Șumudică la Rapid și a rămas șocat: „Nu pot să-mi explic”

Șumudică nu pleacă de la Rapid: „Nu se pune problema”

Acum, la o zi după meci, Marius Șumudică a dezvăluit că și-a dorit foarte mult să ajungă la Rapid și nu are de gând să plece așa ușor. Totuși antrenorul a afirmat că nu este mulțumit de nivelul echipei, dar o să facă tot posibilul să crească randamentul jucătorilor.

„Dacă mi-am dorit să vin la Rapid, credeți că plec așa ușor? Nu se pune problema să plec de la Rapid. Sunt niște lucruri pe care le-am discutat cu jucătorii, sunt niște momente în care nu au atitudinea care trebuie.

Trebuie să port niște discuții individule cu ei, sunt 5 săptămâni, nu e ușor să îi iei individual să vorbești, mai sunt și unii străini, e greu.

Nu sunt bisericuțe, e una dintre cele mai cuminți echipe pe care le-am antrenat. Eu nu am anunțat niciodată echipa că voi pleca, nu am venit pentru bani aici, am venit pentru proiect. Am luat echipa în timpul sezonului, atunci când nu faci o pregătire nu este ușor. Chiar astăzi am avut o discuție cu domnul Șucu.

Un plus foarte mic este în dreptul lui Șumudică față de mandatul lui Lennon. Eu nu sunt mulțumit cu ceea ce se întâmplă în momentul de față, cu ceea ce jucăm și ce arătăm. Eu vă promit că această echipă va crește și va arăta altfel peste două săptămâni”, a declarat Marius Șumudică la „Fotbal Club”, la Digi Sport.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Lovitură pentru Mario Iorgulescu » Decizia luată azi de judecători
Superliga
Lovitură pentru Mario Iorgulescu » Decizia luată azi de judecători
SEISM la clubul din Superliga » Acționarul a decis: „Plec, renunț! Nu vreau să mai aud de echipă”
Superliga
SEISM la clubul din Superliga » Acționarul a decis: „Plec, renunț! Nu vreau să mai aud de echipă”
Mitriță și-a luat ghetele în mâini și a ieșit mai devreme din antrenament » Ce s-a întâmplat în cantonamentul naționalei
Nationala
Mitriță și-a luat ghetele în mâini și a ieșit mai devreme din antrenament » Ce s-a întâmplat în cantonamentul naționalei

EXCLUSIV „Pe băiatul meu îl cheamă Vladimir, după Vladimir Putin!” » O campioană a României, interviu fără rezerve: „Jocurile Olimpice NU au fost un succes!”

EXCLUSIV „Securistul era arbitru de Divizia C, voia să mă racoleze” » Interviu cu actorul Mihai Călin despre teatru, viața aspră din comunism și Revoluția din '89: „I-am dat două palme Claudiei, știam că glonțul face pneumonie”


Comentarii (9)
razesul
razesul  •  07 Octombrie 2024, 23:56

"e una dintre cele mai cuminți echipe pe care le-am antrenat" - asa e, nu deranjeaza niciun adversar

robyro
robyro  •  07 Octombrie 2024, 23:43

Alo, Șumi!? De ce nu te duci pe la arabi, pe la petrol, pe la cămile! Anul trecut, Bergodi avea dublu puncte și era înjurat mereu! Chiar nu vezi că nu mai merge cu dat vina pe jucători, conducere, acomodare,teren, ploaie, arbitraj etc! Și cu lingușeli oribile la adresa lui Șucu și a suporterilor! Ești penibil și cum spunea Nico, un clovn veritabil! Un balcanic pur!

dobrin
dobrin  •  07 Octombrie 2024, 23:41
Postat de Vardy.Party pe 07 Octombrie 2024, 23:09

Aoleu, săracul Șumudică ar pleca, dar îi este milă de club, îi este frică să nu intre Rapidul în colaps.

Sumudica zice ca e multumit de ce joaca echipa, Rotaru e multumit, Varga e multumit, Becali e multumit... daca il baga in echipa pe Sucu Jr. va fi multumita si Doamna... Sucu ce sa mai zica si el saracul...

Vezi toate comentariile (9)
Comentează