FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO / EXCLUSIV Mesaj categoric în direct: „Olaru, pleacă! Să nu stai pe gânduri”

Darius Olaru e căpitanul FCSB
Darius Olaru e căpitanul FCSB

Articol de - Publicat joi, 15 august 2024 13:26 / Actualizat joi, 15 august 2024 13:36

Raul Rusescu a vorbit, astăzi, la GSP Live, despre posibila plecare a lui Darius Olaru de la FCSB ♦ Mijlocașul campioanei ar avea o ofertă de la PSV Eindhoven, conform surselor Gazetei.

Ieri, Gigi Becali a declarat că FCSB se poate despărți de cel mai important fotbalist al echipei după „dubla” cu LASK Linz din play-off-ul Europa League: „Am primit două oferte pentru Olaru, din Europa și Rusia. Cred că-l dau cu vreo 6 milioane de euro, chiar dacă am cerut 8. După Linz cred că ne despărțim. Eu vreau să-i măresc salariul și să nu plece, dar nu pot să-l țin dacă el vrea să plece”.

Din informațiile Gazetei, una dintre propuneri ar fi de la PSV, campioana Olandei calificată direct în grupele Champions League. În acest moment, gruparea din Eindhoven ar fi dispusă să ofere 5 milioane de euro pentru Olaru, în timp ce Becali solicită cu un milion în plus.

VIDEO. Raul Rusescu: „Dacă oferta de la PSV e reală, Olaru să plece!”

Rusescu crede că e momentul ca Olaru să schimbe echipa.

Să plece! Dacă există această ofertă dintr-un fotbal care îl poate ajuta și îl poate face să progreseze, toată stima, îi mulțumim, și să înceapă o nouă etapă în viața lui.

PSV e o echipă importantă, nu transferă după ureche. Cu siguranță a fost urmărit, prețul nu e mare pentru olandezi. Dacă e adevărat, să plece, fără griji! Ar fi o afacere bună și pentru club. Iau 4-5 milioane pentru accesul în Conference, au luat 5 și pe Coman, FCSB a ajuns la o sumă frumușică. Dacă oferta e adevărată, Olaru n-ar trebui să stea mult pe gânduri”, a declarat triplul campion al României, la GSP Live.

Totodată, Rusescu se așteaptă ca roș-albaștrii să aducă un înlocuitor pentru Olaru: „Dacă va pleca, FCSB trebuie să aducă întăriri, era un jucător determinant. În acest sezon, în plan ofensiv, FCSB a stat doar în Olaru. Nu neapărat pe cifre, cât e vorba despre influența în joc. E dificil să găsești un jucător care să-i preia locul”.

40 de goluriși 33 de assisturi are Darius la FCSB, în 183 de apariții. A venit la roș-albaștri de la Gaz Metan, în 2020

7 milioane de euroe cota de piață a lui Olaru, conform portalului de specialitate Transfermarkt

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Mircea Lucescu, întrebat care este cel mai bun fotbalist din toate timpurile » Selecționerul României a rostit 3 nume
Nationala
Mircea Lucescu, întrebat care este cel mai bun fotbalist din toate timpurile » Selecționerul României a rostit 3 nume
Ce pensie are Ilie Năstase, după recalculare: „Nici mai mult, nici mai puțin!”
Tenis
Ce pensie are Ilie Năstase, după recalculare: „Nici mai mult, nici mai puțin!”
Dinamo încearcă să dea lovitura cu doi internaționali români » Unul e format de Hagi, altul a debutat și la prima reprezentativă
Superliga
Dinamo încearcă să dea lovitura cu doi internaționali români » Unul e format de Hagi, altul a debutat și la prima reprezentativă

Campionul mondial și european, suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice de la Paris: „Dumnezeu mi-a dat totul! Nu voi schimba nimic”

Între timp, în România: bazin semiolimpic inaugurat într-un sat fără canalizare » „Mobilizez babele de prin jurul meu și ne ducem împreună”


Comentarii (6)
mafa
mafa  •  15 August 2024, 14:16

Hai sa fim serioși !!!...la 27 de ani vine dintr-un campionat inferior celui din eredivisie !!! 6 millioane !!...dacă platesc ăia 3k sa-l împacheteze.

Catalynn_23
Catalynn_23  •  15 August 2024, 14:01

De plecat pleacă și fără sfaturile “specialistului” fcsbist Rusescu, numai ca oferta sa existe și să aibă un salariu bun. Știm toți ca el la PSV nu va face nici cât Mitea la Ajax, însă dacă este un salariu care să îl asigure pe viața, ce mai contează!? :-)))

thiamarcos
thiamarcos  •  15 August 2024, 13:49

"Sa nu stai pe ganduri, pleaca"?????? Frate, dar cine de la FCSB ar sta pe ganduri daca i s-ar propune un contract la PSV? Chiar si Becali ar renunta la jucaria lui si ar accepta sa fie antrenor la PSV :-))))

Vezi toate comentariile (6)
Comentează