FOTBAL  »  Superliga  »  LASK LINZ - FCSB 1-1

NOTE GSP Miculescu a tras FCSB în sus! » Doi fotbaliști au primit 3: „Jocul lui e în beznă! Total. Celălalt a fost doar turist în Austria”

Articol de - Publicat joi, 22 august 2024 22:16 / Actualizat joi, 22 august 2024 23:04

FCSB a obținut un rezultat care dă speranțe pentru retur. 1-1 la Linz nu e rău, cu toate că, pentru a părea fioroși în fața patronului, unii jucători ziceau că vor da de pământ cu LASK.

Taoui a pedepsit apărarea visătoare a roș-albaștrilor. Nu e prima oară când FCSB începe lamentabil meciul. Miculescu a reaprins speranțele, golul său a schimbat cursul evenimentelor. Portarul de rezervă al austriecilor, Siebenhandl, a făcut adevărate minuni, în condițiile în care Octavian Popescu, în special, și-a dat cu stângul în dreptul în cele mai nepotrivite momente.

Notele GSP la LASK Linz - FCSB

LASK Linz (4-3-3)

- Siebenhandl (nota 7) * Are o palmă de vină la golul lui Miculescu, dar în rest a fost obstacolul pe care FCSB nu l-a putut trece. Portarul lui Linz va da bătăi de cap și la retur. Culmea e că portarul de rezervă, Lawal, titularul, s-a rupt la încălzire.

- Bogarde (nota 4) * Spătarul scaunului pe care Miculescu s-a înălțat pentru golul egalizator. Nepotul lui Bogarde, de-a fost pe la Ajax, Barca și în naționala Olandei, oferă o pâine de mâncat adversarului.

- Ziereis (nota 5) * Așa și așa. E lent și el, poate fi surprins destul de ușor.

- Smolcic (nota 5) * Lent și predispus la greșeli.

- Bella (nota 5) * A fost luat la mână de Crețu pe faza de atac a campioanei României.

- Horvath (nota 6) * Bun cât a fost bună și LASK Linz.

- Zulj (nota 5) * Te-ai aștepta la mai mult de la un număr 10.

- V. Berisha (nota 6) * Se vede că a fost pe la Lazio. Contribuție la gol.

- Usor (nota 6) * Chiar dacă a avut finalizări ce-au lăsat de dorit pentru austrieci, acest fotbalist a făcut viață grea apărării campioanei României.

- Ljubicic (nota 5) * Este, sau mai bine zis era, coadă de echipe interesate de croat, însă are un început greoi de sezon. A făcut el câteva faze să iasă în evidență, în startul meciului, dar s-a tăiat pe parcurs.

- Taoui (nota 7) * Cel mai bun jucător al austriecilor. Pe lângă gol, a mai avut câteva ocazii în care a scos sufletul din elevii lui Charalambous.

Antrenor Thomas Darazs (nota 6) * A demarat în trombă, s-a pierdut pe parcurs. Poate să fie mulțumit că s-a terminat 1-1.

Au mai jucat:

- Stojkovic (nota 5) * A intrat în minutul 59 în locul lui Smolcic

- Pintor (nota 5) * A intrat în minutul 63 în locul lui Zulj

- Tibidi (nota 5) * A intrat în minutul 63 în locul lui Usor

- J. Boateng * A intrat în minutul 78 în locul lui Taoui.

FCSB (4-2-3-1)

- Târnovanu (nota 6) * OK.

- Crețu (nota 6) * A avut mult de lucru, dar s-a scos cu centrarea de la golul lui Miculescu. Niște preluări rudimentare, se salvează mereu cu devotamentul.

- Dawa (5) * Are câteodată niște marcaje... Drept dovadă, Taoui l-a păcălit ușor la deschiderea scorului. A avut ghinion, nu ca Radunovic, care a fost norocos la câteva incursiuni ale austriecilor.

- Ngezana (nota 7) * I-a (mai) salvat și pe Crețu, și pe Dawa, apoi și pe FCSB. Cel mai bun din defensivă.

- Radunovic (nota 5) * Prea permisiv.

- Șut (nota 6) * Util și exact de cele mai multe ori.

- Edjouma (nota 6) * A ajuns la finalizare, doar că n-a avut deloc precizie. S-a repliat bine în câteva rânduri.

- Băluță (nota 3) * Jocul său e în beznă! Total.

- Olaru (nota 5) * Modest. N-a mai repetat prestațiile precedente din cupele europene. Pare apăsat de gânduri ce nu-i dau pace, iar jocul său are de suferit.

- Miculescu (nota 7) * Cel mai bun, cel mai viu, de la campioana României. A dat golul ce dă mari speranțe pentru retur și, mai ales, a tăiat elanul gazdelor, care puseseră stăpânire pe meci la Linz.

- D. Popa (nota 3) * Turist.

Antrenor Elias Charalambous (nota 7) * S-a scos cu golul lui Miculescu, care a schimbat tot registrul duelului. Apoi, schimbările nu puteau aduce decât un plus, după o primă repriză seacă. N-au mai fost goluri în partea a doua, în ciuda situațiilor, unele uriașe, dar măcar FCSB a echilibrat confruntarea.

Au mai intrat:

- Fl. Tănase (nota 6) * A intrat în minutul 46 în locul lui D. Popa. A suplinit momentele de dispariție din joc cu câteva faze interesante, dar încă mai are mult de recuperat.

- Oct. Popescu (nota 4) * A intrat în minutul 46 în locul lui Băluță. A fost deplorabil în fața golului.

- Alhassan (nota 6) * A intrat în minutul 66 în locul lui Edjouma. Recuperator bun.

- Ștefănescu * A intrat în minutul 79 în locul lui Olaru.

- Lixandru * A intrat în minutul 85 în locul lui Șut.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Gigi Becali, replică promptă pentru Varga, după ce patronul lui CFR Cluj a anunțat că nu are emoții cu FCSB
Superliga
Gigi Becali, replică promptă pentru Varga, după ce patronul lui CFR Cluj a anunțat că nu are emoții cu FCSB
Veste tristă la Dinamo » Gigi Mulțescu, internat la „Urgență”: „Își caută ziua de mâine pe un pat de spital”
Superliga
Veste tristă la Dinamo » Gigi Mulțescu, internat la „Urgență”: „Își caută ziua de mâine pe un pat de spital”
INACCEPTABIL! După Iohannis, a comis-o și primarul! Stupoare la premierea canotoarei de aur de la Jocurile Olimpice
Jocurile Olimpice
INACCEPTABIL! După Iohannis, a comis-o și primarul! Stupoare la premierea canotoarei de aur de la Jocurile Olimpice

„Mi-a spart o vioară Stradivarius în cap!” » Giovanni Becali, dezvăluire ca-n filme: „Avea fiecare câte un cuțit la gât!”

Gafă INCREDIBILĂ a președintelui Klaus Iohannis la ceremonia de decorare a sportivilor medaliați la Jocurile Olimpice și Paralimpice de la Paris! A citit greșit de pe foaie


Comentarii (17)
viorelgh1
viorelgh1  •  23 August 2024, 09:56

I-mi pare rau de Stefanescu ,sincer eu cred ca este cel mai bun jucator al Stelei , nu este invatat sa joace haotic si la noroc ,ca asta este profilul lor sa joace ff haotic si la noroc ,cu pase la adversar cu duiumul ,si miute la gramada ,jucatori neantrenati ce fac multa sala si miute de grup .neantrenati fara scheme ,fara sa urmareasca viitorul adversar si felul in care-l poate depasi ,pacat ca Gigi i-si bate joc de Stefanescu ,cred ca-l strica si pe asta

viorelgh1
viorelgh1  •  23 August 2024, 09:49

Jocul Stelei este ff haotic , totul este la noroc ,cu pase multe la adversar ,inca nu stapinesc mingea si nici jocul ,asta de nota ca nu fac antrenamente corecte , cred ca fac miute de grup si sala ,pacat au doi antrenori ce-i lasa in voia lor sa faca cum cred ei de cuvimta ,nu vezi o schema ,nimic , pacat platesti 2 antrenori sa stea sa priveasca ,totul la noroc cu Dumnezeu inainte !!!!

elgabri
elgabri  •  23 August 2024, 09:23

Pe Miculescu l a lovit o minge in cap si cu noroc a intrat in poarta ;))

Vezi toate comentariile (17)
Comentează